- Konu Yazar
Arkadaşlar işi gücü ayarladım patronla papaz olmayı da göze alarak memleketime doğru motosikletimle sabah yola çıkacağım...gidiş dönüş 550+550 köy kasaba dolanma derken..1500 km...vakit kalırsa İzmir ve Manisa Salihli dahil toplamda 2000 km yolum var...Salihli Hondada yağ değişimim olacak zaten...bir süre foruma uğrayamayacağım...ama köyümde telefonun internetinden mobil olarak girebilirsem illa ki buralardayız...
Şimdiden selam sevgiler herkese...gözden uzak gönülden uzak olur bu hep böyledir...kazası var belası var yolda bir kamyonun altına gireriz falan hakkınızı helal edin...
Allaha emanet olun...
bir reklamda diyor...herkes tatil için çalışıyor...aynen öyle bende köyüme gitmek için sabırsızlanıyorum...
numaram 537 335 22 33 dir...bir durum olursa mesaj atınız ben sizi ararım...mesaj attığınızda adınızı ve mt deki nikinizde yazın ...banada uğra diyen olursa illa ki uğramak isterim yol üstündeyse...ama bir köftenizi yerim...:queen:
bana memleketinden bişey getir diyene yalandan tamam diyemeyeceğim...
bizim oralarda tarhana...deri ..dokuma ve battaniye menşurdur bunlar pek gelcek şeyler değil yani...
Şimdiden selam sevgiler herkese...gözden uzak gönülden uzak olur bu hep böyledir...kazası var belası var yolda bir kamyonun altına gireriz falan hakkınızı helal edin...
bir reklamda diyor...herkes tatil için çalışıyor...aynen öyle bende köyüme gitmek için sabırsızlanıyorum...
numaram 537 335 22 33 dir...bir durum olursa mesaj atınız ben sizi ararım...mesaj attığınızda adınızı ve mt deki nikinizde yazın ...banada uğra diyen olursa illa ki uğramak isterim yol üstündeyse...ama bir köftenizi yerim...:queen:
bana memleketinden bişey getir diyene yalandan tamam diyemeyeceğim...