[Uşak - MT]

metehan prelli city demon lastikler iyimi anes motor72 euro fiyat verdi sen nedersin.

metehan sana imrenip motoru cbf ile değiştirdim. Tecrübelerinden yararlanacagız. Tavsiyelerini bekliyorum.

mete han ganga ben burdayım beni unutmaaaaa..... şaka biyana istanbulda yaşayan varmı forumda uşaklı ?

arkadaslar abilerim affınıza sıgınarak bırsey sormak ıstıyorum.
ben martıan 150 jxt scooter var morum onceden 100-110 yapardı ama sımdı 60a geldımı takılıyor gıtmıyor motor.karburator sıfır taktırdım degısmedi motorum daha 6500 kilometrede motor ölmüş olamaz acaba ne sorunu var yardım edermısınız.Bide kütahyanın gediz ilçesinde veya hisarcık gibi bolgelerde scooterdan anlayan iyi bir motorcu tavsiyenız varmı saygılarımla şimdiden teşekkürkler.

Uşak neredesiniz... Valla MT de en sönük topik uşak olmuş. Ben bile istanbul dayım ama sürekli takip ediyorum.
Insaalah bu mesajdan sonra biraz kimildama olur....

Dostum kirmizi apache senin mi yoksa , Ben usak ta oturuyorum ama izmitte ogrenciyim bu hafta tatile gelmistim dikkatimi cekti rtr :)

cidden uşak baya sönük çıkmış şöyle güzel bir etkinlik ayarlamak lazım bomba olsun buralar :))

Balıkesir erdek festivallerine gidelim uşaklı motorcular olarak diyeceğimde burda kimse yok tek başıma mı gideyim illa gençler canlanın hadi erdeğe gidiyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar