[Uşak - MT]

hatırlamıyorum, uşağa işim düşünce gidiyorum, arada gezmeye, eşme de oturuyorum ben. maşşallah, akrabalar feth etmiş ::shifty2:

o zmana işin düşünce uğra...Dörtyolda Uyar Market...halaoğlum Ahmet Uyar...ok bi çauyını içi selam iletiver...iki eti puf ye benden ...:p Nazmimi Fatihimi tanırmısın...

Eşmede kimleri tanırsın ...:bounce:

Metehan abi ve Bendeniz... :)

pic00011px.jpg

pic00089mn.jpg

pic00093ms.jpg

Ve Bulusma Noktasi ... (Benim Mekanıım)

pic00122kb.jpg

Cocuklarimmmmm

pic00466yq.jpg

Ve carpediem064 kardesimin makinasi geliooor...

pic00821sd.jpg

pic00056tv.jpg

T e a M - 6 4 :eek:

pic00019wc.jpg

Carpediem064 Kalkis Videosu icin ...

Burayı tıklaın

Bu da donusu

Burayı tıklaın

Fatih abiyi tanırım, şimdi bilgisayar dükkanı açtı, nazmi yi biliyorum sadece tanımıyorum

Bi selam iletsene görmeyeli neredeyse 2.5 yıl oluyor...Uşağa gidersem onlara uğramayı ihmal etmem...yani vaktin olursa...

sağol dostum...Allaha emanet ol...irtibatı koparma...yerinde olsam bir Eşme moto gezisi yapar...fotolar buraya koyarım...

az baktım ve tek tek incelemeden bi anlamı olmaz...işte budur denecek gezi belli...bana müsade et çünkü gözlerim kapaklardan tahliye olmak ister durumdalar...o derece yorgunum..gece çalışıyorum ...istersen uygun zamanda doya doya bakıp cevap yazmak isterim...öperim...

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Ben de Uşak'lıyım. Baba tarafından Karahallılı. :) Uşaklılar bi organize olamadık.

metehan;
Uyar marketi bilirim ama tanımam, Bu Fatih ortaokuldan arkadaşım olur :mrgreen:

Ben de Uşak'lıyım. Baba tarafından Karahallılı. :) Uşaklılar bi organize olamadık.

metehan;
Uyar marketi bilirim ama tanımam, Bu Fatih ortaokuldan arkadaşım olur :mrgreen:

öğlen 13:00 de Anadolu Turizmle Uşak yolcusuyum nasipse...4-5 gün takılıcam memleketimde...

Fatihede uğrayıp sürpriz yapıcam selamını iletirim...

47 lira bayıldım biletimi aldım...sırf tembellik yüzünden gidemiyorum yahu...birde hava soğuk ya...ya yatarak geçirmek istiyorum tatilimi...

Yine kulaklarım çınlıyo :)

Metehan abi Doğan kardeşimizin dediği gibi Bilgisayar dükkanı açtım geçen sene Kasım ayında şu anda da faal ve yoğun bi şekilde çalışıyorum vaktin olursa misafirim etmek isterim seni.

Telefon Numaramı vereyim istersen ararsın : 0 276 414 45 55 [Fatih Bilgisayar ]:bounce:

Yine kulaklarım çınlıyo :)

Metehan abi Doğan kardeşimizin dediği gibi Bilgisayar dükkanı açtım geçen sene Kasım ayında şu anda da faal ve yoğun bi şekilde çalışıyorum vaktin olursa misafirim etmek isterim seni.

Telefon Numaramı vereyim istersen ararsın : 0 276 414 45 55 [Fatih Bilgisayar ]:bounce:

sağol kardeşim telefonun beni şaşırttı...bak ne güzel takılsan buralara sohbeti hoştur...:cat:

Nazmi beni aradı biliyormusun...askerde aradı hemde...şimdi çoktan teskere almıştır...teskeresine az kala aradıydı galiba...yanlış hatırlamıyorsam...o da şaşırttı beni sağolsun varolsun...

Osman nuri var..Soyadı da Eşmeli..... Ankarada Cumhurbaşkanlğında çalışıyordu en son....

Tabi emekli olmuştur orası ayrı mesele... :p:p:p

lan köymü Eşme ne bilelim...koca ilçe...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar