İste en dogru tespit bu. bo makinenin edecegi kim ne derse desin 15-20 arasi
15-20 mi? Kardeşim sen nerde yaşıyosun* Bu motor,seni de gömer,beni de.Sen git r25 falan bak o paraya!
İste en dogru tespit bu. bo makinenin edecegi kim ne derse desin 15-20 arasi
probremli araç mı :d hahah en son problem çıkaracak alatlerden bunlar emin ol. bi kere plastik değil direk demirdenReklam spotu gibi olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
Seven alsın tabi. Sonuçta alternatifi olmayan bir cihaz. Lakin sırf otantik diye problemli araç alacak kadar geniş değilim şahsen. Olana ne mutlu.
probremli araç mı :d hahah en son problem çıkaracak alatlerden bunlar emin ol. bi kere plastik değil direk demirden![]()
Mesela ben 3 yaşındaki oğlum ve hatunu da alıp tüm dünyayı dolaşmak isterim. Bunu da araba ile değil, motosiklet ile yapmak hayali içerisindeyim.
Ve böyle bir araç en mantıklı çözüm.
Dip not : Evlenip, çoluk çocuk sahibi olup, oğlun "funnnaaa binijeem, funn funnaaa piyeelim mi?" hatunun da " hafta sonu kamp yapsak ya" dediğinde anlarsın![]()
Mesela ben 3 yaşındaki oğlum ve hatunu da alıp tüm dünyayı dolaşmak isterim. Bunu da araba ile değil, motosiklet ile yapmak hayali içerisindeyim.
Ve böyle bir araç en mantıklı çözüm.
Dip not : Evlenip, çoluk çocuk sahibi olup, oğlun "funnnaaa binijeem, funn funnaaa piyeelim mi?" hatunun da " hafta sonu kamp yapsak ya" dediğinde anlarsın![]()
abi al da merak ettiğim bi konu var çocukluğumdan beri beynimde yankılanıyor onu sana sorabileyim. bu makinalar sağa dönüşlerde devrilmiyor mu her zaman bunu düşünürüm böyle bir şey görsem. Bir de dudağa yapılan piercing deliğinden su akar mı onu merak ediyorum![]()
ulen ne şanslı adamsın benimki ikinci çocuktan sonra adile naşite bağladı
kalk çarşıya çıkalım dediğimde bile ohoo kim çıkacak şimdi çarşıya yapıyor
sen dünya turuna çık hacı söz her ay 100 tl benden
ben yapamıyorum bari sen yap