Ural Motosiklet Türkiye'de. Modeller motosiklet fuarında sergilenecek.

Motosikletlerin özelliklerine bakınca çok çok güldüm. Bu motorlar ne kadar yakar acep? Bu motorların bu hacimleri ile vergisi ne olur acep? Benzini bol memleketin malı böyle olur işte.Hadi size kolay gelsin.

70 li yıllarda üretilen RUS motorlarının aynısı.
IJ-Planet diye evladiyelik bir serinin devamı olmuş.
Allah bunların dişi cinsiyetine estetik vermiş sadece.
Adamlarda sabit fikir mevcut, üretimde yenilik yok halen aynı tas aynı hamam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerçekte ikinci dünya savaşında askeri amaçla üretilen ural,her türlü hava ve yol koşulunda gidebilme özelliği ile diğer tüm motosikletlerden üstün.ikinci dünya savaşında ki başarısı,yadsınamaz.Günümüzde bu gücü ve özellikleri arayan insanlar atv lere yönelmekte ancak motosikletin doyumsuz zevkinden mahrum kalmakta. bu insanlara hitap edecek olan motosiklet üstü motosikletin fiyatı,söz konusu atv lerin fiyat segmentinde..ben de şahsen hayranlık duyduğum bu motosklete ancak hayranlıkla bakmaya devam edeceğim. ama amaç her koşulda motosikletle gitmekse;paran da varsa yanıt URAL. https://www.youtube.com/watch?v=X3fGZKWjqpc

Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklam spotu gibi olmuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

Seven alsın tabi. Sonuçta alternatifi olmayan bir cihaz. Lakin sırf otantik diye problemli araç alacak kadar geniş değilim şahsen. Olana ne mutlu.

Reklam spotu gibi olmuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

Seven alsın tabi. Sonuçta alternatifi olmayan bir cihaz. Lakin sırf otantik diye problemli araç alacak kadar geniş değilim şahsen. Olana ne mutlu.
probremli araç mı :d hahah en son problem çıkaracak alatlerden bunlar emin ol. bi kere plastik değil direk demirden :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
probremli araç mı :d hahah en son problem çıkaracak alatlerden bunlar emin ol. bi kere plastik değil direk demirden :D

Amerikada'ki forumlarina bakin. Problem kayniyor. Teknoloji ikinci dunya savasindan bu yana cooook gelisti.

Mesela ben 3 yaşındaki oğlum ve hatunu da alıp tüm dünyayı dolaşmak isterim. Bunu da araba ile değil, motosiklet ile yapmak hayali içerisindeyim.
Ve böyle bir araç en mantıklı çözüm.
Dip not : Evlenip, çoluk çocuk sahibi olup, oğlun "funnnaaa binijeem, funn funnaaa piyeelim mi?" hatunun da " hafta sonu kamp yapsak ya" dediğinde anlarsın :)

ulen ne şanslı adamsın benimki ikinci çocuktan sonra adile naşite bağladı
kalk çarşıya çıkalım dediğimde bile ohoo kim çıkacak şimdi çarşıya yapıyor

Mesela ben 3 yaşındaki oğlum ve hatunu da alıp tüm dünyayı dolaşmak isterim. Bunu da araba ile değil, motosiklet ile yapmak hayali içerisindeyim.
Ve böyle bir araç en mantıklı çözüm.
Dip not : Evlenip, çoluk çocuk sahibi olup, oğlun "funnnaaa binijeem, funn funnaaa piyeelim mi?" hatunun da " hafta sonu kamp yapsak ya" dediğinde anlarsın :)

abi al da merak ettiğim bi konu var çocukluğumdan beri beynimde yankılanıyor onu sana sorabileyim. bu makinalar sağa dönüşlerde devrilmiyor mu her zaman bunu düşünürüm böyle bir şey görsem. Bir de dudağa yapılan piercing deliğinden su akar mı onu merak ediyorum :D

Bir önceki sayfada verilen videoda arada bazı sepetsiz modeller geçiyor. Onlar da mı Ural acaba ? Şöyle modelleri de varmış bunun :

e7f3adc311a6f440934a9529b0b46a69.jpg

Moderatör
abi al da merak ettiğim bi konu var çocukluğumdan beri beynimde yankılanıyor onu sana sorabileyim. bu makinalar sağa dönüşlerde devrilmiyor mu her zaman bunu düşünürüm böyle bir şey görsem. Bir de dudağa yapılan piercing deliğinden su akar mı onu merak ediyorum :D

Sepetli motorla benim gittiğim ustanın ergen oğlu ön kaldırmaktan bıktığı dönemlerde sepeti kaldırıyordu sağa sola dönüp. Deviremedi ama hiç :p
Dudağı bilmem ama dile yapılan piercing için güzel şeylerden bahsediyorlar :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------

ulen ne şanslı adamsın benimki ikinci çocuktan sonra adile naşite bağladı
kalk çarşıya çıkalım dediğimde bile ohoo kim çıkacak şimdi çarşıya yapıyor

Valla bizim hatunu evde afakanlar basıyor. Velet de ona çekti. Parayı bulup dünya turuna çıkamazsam işim zor :)

sen dünya turuna çık hacı söz her ay 100 tl benden
ben yapamıyorum bari sen yap

Hadi 100 de benden.
Lucas ı dünya turuna gönderelim diye baslik acalim sponsor olalim

inşallah bu marka 20bin tlden fazlaya çıkmaz fakat yurt dışı fiyatı 15 bin dolar büyük ihtimal türkiyede 40-50 bin tl civarı çıkacak gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
En az. Mantıkla alınacak bir motorsiklet değil bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
biraz daha ekleyip 10 tane ybr alırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar