Ünlü cerrah Prof. Dr. Can Solakoğlu Yunanistan yolunda hayatını kaybetti

Maltepe Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Can Solakoğlu, bayram tatilinde tutkunu olduğu motosiklet yolculuğuna çıktı.

Solakoğlu, motosikletli bir grup arkadaşıyla Yunanistan yolundaydı. Bulgaristan'a varan gruptan Solakoğlu'nun da arasında bulunduğu grup, sabaha karşı Dedeağaç yakınlarında tekrar yola koyuldu.

Yolculuk esnasında Solakoğlu'nun yönetimindeki motosiklet, virajı alamayarak karşı şeride geçti.

Karşı yönden gelen otomobille çarpışan motosikletteki Solakoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu Solakoğlu, ülkemizin diz, kalça ve skolyoz cerrahisi konusunda sayılı uzmanlarından biriydi.

Mersin İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin. bilirim o yolu, geniş ve virajlıdır. ormanlık alan yüzüdnen dikkati çok fazla dağıtır.

Demek ki neymiş, yurtdışı da olsa karşıdan gelen sürücüye güvenmiyoruz, sonuçta yol bu, başkasının hatası bizim hayatımıza mal olabilir her an.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arabanın hatası neymiş ki. Motorsiklet karşı seride gecmis

Haber sitelerinde kaza yanlış yazılmış. Doktor üstadımız şeridinde ilerlerken karşı şeritten gelen otobüs virajı kaçırıyor ve motora maalesef kafadan çarpıyor.

Tecrube burada ileri çıkıyor. Otobüs kamyonlar yolcuyu ve yuku yormamak için viraj cizgisini kacirabilir.

Başımız sağolsun,belki de onun gibi birini yetiştiremeden kaybettik onu aramızdan, yazık olmuş.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm.

2011'de merdivenden düşüp omzumu incitmiştim. Maltepe Üniversitesi'nde beni muayene etmişti. Motor kıyafetiyle gittiğimi görünce çok ilgilenmişti, bayağı motor sohbeti yapmıştık. "Ben de zamanında Harley parçaladım", "elimde bilmemkaç platin var" demişti. O zaman motor kullanmıyordu. Sonra yine başlamış demek ki... Cana yakın, efendi bir insandı. Allah yakınlarına sabır versin.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok üzücü.:pale:
Allah rahmet eylesin.

ülkemizin yetiştirdiği nadide, yetenekli bir insanın böyle elim bir kazada vefat etmesi çok üzücü bir durum. allah rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar