Üniversiteliye Sürgün

Bildiğiniz gibi arkadaşlar aksaray da jeoloji mühendisliği okuyorum.Çok büyük umutlarla gelmiştim buraya.Ama yaşamımın nasıl sürgüne döndüğünü sizinle paylaşmak istedim
burası fakülte eski diyanet binası her tarafı dökülüyor geçenlerde bodrum katının penceresiyle oynuyodum sıkıntı işte pencere menteşelerinden kopup içeri düştü :sunny:
4bc700113qu.jpg

4bc700121by.jpg

528800311mr.jpg

burası bilgisayar laboratuvarı bilgisayarların çoğu çalışmıyor
4bnc00066wj.jpg

4bnc00086co.jpg

burası yurt yatağımın üstünde kendi imalatım olan lamba ile matematik finaline hazırlanıyorum saat 4
512m00175dp.jpg

512m00189yk.jpg

burası da şehrin çevresi çölden farkı yok 15 senedir dikilen ağaçlardan hiçbiri tutmuyor yetişebilecek tek bitki türü KAKTÜS
513d00216zj.jpg

baloon22fx.jpg

buda yurdun odasında yakaladığım fare :)
fare4kd.jpg

Gerisini artık siz düşünün
Fotoğrafların devamı gelecek

kötü kader neden böle yapıyorlar anlamıyorum bi türlü
sınav için üniversite için kafayı yiyiorsun ama karşılığı bu
sonra derler beyin göçü beyin göçü diye eğer bize bu muamele
yapılacaksa tabii göçeriz arkadaşlar ilgililere duyurulur..... :farao:
Kingston, abi ne diyeyim hani askere gidene söylenir ya
yada hapis dekine sayılı gün çabuk geçer diye
sende sık dişini abi .... :thumright:

okulun hocaları o kadar cins ki senede fakülte en fazla 25-30 tane mezun veriyor ben daha 1. sınıftayım okul şimdiden 6 ya uzadı :pale: :salut: ben ne zaman okulu bitirecem ne zaman askerliğimi yapacam ne zaman motora binip istediğim yere gidecem ne zaman biriyle beraber olup ailemi kuracam hocaların hiçbiri bunu düşünmüyor.ÜNİVERSİTE SINAVLARINA HAZIRLANANLARA ŞİDDETLE SÖYLÜYORUM NİĞDE-AKSARAY İLE İLGİLİ HİÇ BİR YER YAZMAYIN BOŞUNA 2 SENENİZ GÜMBÜRTÜYE GİDER LİSTENİZDE BURALARIN OLMASI BİLE DİĞER TERCİHLERİNİZİN ATLANMASINA VE GELMEMESİNE SEBEP OLUYOR KESİNLİKLE TERCİH LİSTESİNE NİĞDE ÜNİVERSİTESİNDEN VE AKSARAYDEN BİR YERİ YAZMAYIN

abi değişik bi konsept var aslında sizi böle zorlu koşullara alıştırıolarki beyin göçünü nereye yaparsanız yapın başarılı olun diye :p
ben ışık üni.deyim.. bizimde yurtların ordan fare geçmiş görmüşler.. (yetkililerin yorumu : etraf tarla fare de olur yılanda-tarla faresinden zarar gelmez)
abi yok mu bi çaresi ilacı fln ne biliim.. böle laf söylemekle olmuo bu işler.. (diyemedik tabi adamlara bişi) :farao:

Ben de kızıyodum güzel sanatları Alsancak'tan Narlıdere'ye taşıdılar diye. :pr: Beterin beteri varmış. Allah sabır versin kardeş, hayırlı teskereler... :queen: yok karıştı başarılar dilerim... :rendeer:

Ya fare süper de nasıl yakaladınız ? Bir de o şişe 5LT filan mı yoksa fare çk mu küçük ? :)

Unbeaten21 walla çok iyisin manevi destek olacağın yerde dondurucuda aylarca beklettiğin espiriyi çıkardın buraya koydun.hadi hatırın kalmasın güüüüüldüm.
:queen: Kingston kardeş valla manzarayı gördük ama devlet utanmıyorsa senin yapacağın tek şey katlanmak,yada durum iyiyse tekrar sınava gir başka tercih yap geleceğin senin elinde yanlış anlama,keşke demektense kavşaktan nereye döneceğine sen karar vereceksin, :rendeer:

şişe 5 lt
walla o kesin yeniden sınava girecem ama 2 senem boşa gitti benim canımı sıkan o zaten

Kingston, allah yardım etsin abi.. o ne okul öyle?? 2 sene gerçekten üzücü umarım istediğin güzel bi yer kazanırsın ve 4 senen güzel ve çabuk geçer..

Yalnız şişe 5 LT ise fare hayvan gibiymiş.. :cherry:
Maşallah inek gibi..Hala yaşıyor mu? :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kingston kardeş seni en iyi anlayan benim ben de istanbul dan tokata geldim burda biyoloji okuyorum ama gel gör ki biyoloji mi okuyorum yoksa bi ızdırap kampında mıyım bimliyorum. bu sene 4. senem okulu beşledim ama bu dönem bütün dersleri veremessem 6 olucak inanılmaz derecede kötü bir dönem geçiriyorum ruh sağlığım bozuldu psikolojik tedavi görüyorum yazları.son iki senedir evde kalıyorum ama inanın evinde sorunları insanı yoruyo. burda sadece bir tane cadde var orda git gel yapıyoruz. benim de tek tavsiyem özellikle büyükşehirden öss ye girenlere tokattan uzak durun bu arada tokatla ilgili bi sorun olduğundan değil yanlış anlaşılmasın tek sorun uyumsuzluktur ben bir türlü uyum sağlayamadım hem de memleketimin amasya olmasına rağmen gidip gelmeme rağmen! allahtan bu ara biraz motor sevdası aldıda içimi motor sitelerinde biraz rahatlar gibi oluyorum....

Resimleri görünce amerkanın çorak arazileri geldi ama orada fare olur mu bilmem :thumright:

Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın) <- şimdi anladım.. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar