Üniversiteli Motosikletciler

denden - M.Deniz OKTAR Koç üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (dondurmuş)

Işık Üniversitesi İşletme Lisans, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans, yeni mezun.. Selamlar herkese..

CARLITOTURCO, birincisi benim siyasi durumum seni ilgilendirmez, ikincisi ben üniversite mezunuyum, üçüncüsü yazdıklarım hiçde saçma değil söylenmesi gerekenler...senin kıt beynin belki anlayamaz dediklerimi

Kardeş böyle hakaret içeren seviyesi düşük yazılar bu foruma yakışmıyor.Bizim burada toplanma amacımız ortak paydası motosiklet olan ve başka ortak noktaları olan insanların buluşması.Yani ortak noktası öğrenci olan ve motosikleti seven insanlar olarak bir grup kurmanın ne sakıncası var, olurki sen bizden farklı düşünüyorsun bunu böyle birilerine aşağılayıcı sözler söyleyerek anlatma, hem sitede kimse birşey aksi birşey yzmamışken dediklerinin haklı olduğunuda körü körüne savunma, belki bizden büyük olabilirsin ama önemli olan insan olmak.

Arkadaşlar Mad Bike olayını ben kapattım sizde kapatın. Kişiliğim gereği forum aracılığıyla harflerle tartışmak bana göre bişey değil. Ayrıca bu tip arkadaşlara cevap yazdıkça bunlar daha çok prim yaparlar. Diğer forumlarda bunun örneği var.Bu topiğinde aynı manzara ile karşılaşmasını istemem. Yine de Mad Bike beni yanlış anladıysa kusra bakmasın. Umarım tüm yazdıkları kişinin yanlış anlamasından kaynaklanmıştır. Bu topiğe kimseyi zorla çağırmıyoruz, hoşlanmayan girmez.

Buluşma olayını gerçekleştirmek isteyen arkadaşların sayısı arttı. Sizlerden tarih için görüş bekliyorum. [İSTANBUL]

arkadaşlar ben staj yaptığım için pek fazla bakamıyorum topiğe.
ama bir buluşma olursa mutlaka geleceğim.

bence bu CUMA veya önümüzdeki PAZARTESİ gibi buluşmayı yapabiliriz.
ne dersiniz?

Arkadaşlar nihayetinde [İstanbul] grubu olarak LesPaul önderliğinde toplanıyoruz. Üniv.li olsun olmasın herkes buluşmaya davetlidir. Listede adı kayıtlı İstanbullu arkadaşları mutlaka bekliyoruz. Görüşmek üzere...

hoşgeldin arkadaşım.
bu topik baya arkalarda kalmıştı, bulduğun iy olmuş:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bari benide yazın :)

Afyon Kocatepe Üniversites Bolvadin Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknikerliği
Cenk KESKİN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi benimde ömrüm okumakla geçti o okulada aynı anda gidiyordum herzaman yazsakmı onuda :)

eee üniversiteli istanbullu motorcular okullar girmedimi tatile bugün son gün bizim okulun finaller bitiyor sonunda bir organizasyon ayarlasak mı ne:mrgreen:
Konu açılalı bayağı oldu ama icraat yok:p

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezun
İstanbul Ticaret Üniversitesi - Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans (Yeni Başladık:()

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar