arkadaşlar iyice abarttınız bu gruplaşma işini yakında uzun saçlı motorcular grubu yada hip-hop dinleyenler grubu kurarsınız...sitem etmemek elde değil...bütünleşmeyi öğrenin yada bölücülüğe başvurmayın!
dostum söylediklerin adına üzüldüm, çünkü hakarete kadar vardırmışsın son sarfettiğin sözlerle. madem üniversite mezunusun, böyle bir tutumu senden beklemezdim

ale:
merak ettiklerine açıklık getireyim:
1. Bu topiğin amacı sitemizdeki üniversite öğrencilerini belirlemektir.
2. Üniversiteli öğrencilerin bir araya gelmesi ve tanışması için bir buluşma düşünülmektedir. Bu düşünce akıllardan geçtiğinden beri ben dahil birçok arkadaşımız buluşmanın
sadece üniversite öğrencilerine değil HERKESE AÇIK OLMASI gerektiğini telaffuz etmiştir.
Rica ediyorum artık bu GRUPLAŞMA laflarını bir kenara bırakın. Neyin gruplaşması???
Benim üniversitede 1000 tane arkadaşım var, yeterli sayıda da üniversiteden motor kullanan arkadaşım var!!!
Gruplaşmaya ihtiyacım mı var benim? HİÇBİR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN BAHSETTİĞİNİZ GİBİ BİR GRUPLAŞMAYA İHTİYAÇ DUYACAĞINI SANMIYORUM.
SON OLARAK: Böyle büyük bir camiaya girip de hala daha GRUPLAŞMA isteği içine girenlere şaşıyorum ve acıyorum.
Haa, insanın aklı selim insanlarla vakit geçirmek istemesinden doğal birşey yoktur. Onun adı da gruplaşma değildir zaten.