Üniversiteli Motosikletciler

benim de stajım var dostum ya.
o gün staja motorla gideceksin, çıkışta direk buluşmaya geleceksin o kadar:)

Bende full mesai(16saat) çalışıyorum, örneğin. Ama iş çıkışı ertesi gün gelicem. Staj hafif kalır. :)

herkese merhaba,
ben de marmaradayım, tıp 6
yollarda ve heryerde görüşmek üzere

OsaK kardeş boğaziçili olarak seni yalnız bırakmam inşallah :) Buluşmaya gelebilirim inşallah yani staj falan filan yüzünden gelemeyebilirim o yüzden yani :)

Kardeş gelirsen çok sevinirim, tanışmak isterim. Olmadı gelemedin, okulda buluşuruz, sana börekçide bir çay ısmarlarım.

yıne merhaba arkadaslar aranızda it.ü.lü varmı maçkada okuyan .

arkaslar ben su cay meselesını tuttum tanısmıs kaynasmıs oluruz bır yer verelım bulusalım

Son düzenleme:
buluşma ayarlıcaz da listedeki kayıtlı arkadaşlardan yeterli ilgiyi bulamadık hala bekliyoruz...

arkadaşlar nerede ya? ismini yazdıran topiği terk etti gitti, aloooooooo??? organize olalım.

hafta içi çoğu kişinin stajı - işi var galiba . LesPaul ün dediği gibi hafta içi akşam buluşalım.

Selam arkadaşlar ben Murat-A.I.B.U (American İnternational Business University) Biology 4. sınıf :queen: :queen: :queen: :queen:

arkadaşlar, biraz daha bekleyelim isterseniz.
hafta sonuna doğru buluşmayla ilgili bir topic açarız. önümüzdeki hafta hafta içi akşam saatlerinde bir gün ayarlarız.
pek ilgi yok gibi ama olduğu kadar artık:) gelen arkadaşlarla tanışırız bu da yeter:)

Merhaba,

Adım halil ibrahim erdemir (ibo), 19 yaşındayım, kasımda 20 inş. Websayfası düzenlemeleri ve kurumsal kimlik üzerine çalışıyorum. Mesleğimiz var :)

24 Ağustos/25 Ağustos Bilkent Üniversitesi İletişim Tasarımı Sınavı var

3 Eylül Başken Üniversitesi Grafik Tasarımı Sınavı var

Şimdi hangi ünide olmuş oluyorum bilmiyorum ama sınavdan sonra size hangisinde okuyor olacağımı yazarım :cat:

Dostlar topiğe isminizi kayıt ettirip terk etmeyin. Gruba sahip çıkın, buluşma ayarlamayı düşünüyoruz, siz de fikrinizi söyleyin.

usta beni de ekleyin bilkent üniversitesi eğitim fakültesi ingilizce öğretmenliği 2.sınıf:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar