Üniversiteli Motosikletciler

Listede nicimi gorunce sevindim :mrgreen:

Bu arada memleketinden üniversitesine motoruyla giden arkadaşlar var mı arkadaşlar :)

Herkese selam arkadaşlar,

beni de ekleyiniz, Ankara Universitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü, 5. seneye girerken henüz 3. sınıftayım :)

Ben Serkan. Yıldız Teknik Üniversitesi, Makina Mühendisliği'nde okuyorum.
4. sınıf bitti.

Baya kişi olduk ama bulunduğumuz yerler birbirimize çoz uzak.

Arkadaşlar , aslında birçok arkadaş AÇIKÖĞRETİM öğrencisi...
Madem ANADOLU ÜNİV. diploması alacaksınız.Hiç olmazsa okulunuzu ziyarete gelebilirsiniz...
Ben Eskişehir'de sizlere konaklama ve organizasyon için ayarlama yapabilirim...

Motorlarınızı , sırt çantalarınızı alıp A.Ü. ni görmeye gelirsiniz.Hem kampüsleri gezeriz , hem de Eskişehir'i görmüş olursunuz??

Bu projeye ne dersiniz??

walla ben memleketten okula motorla gelmedim ama motorumu eskişehirden aldım:)

Selamlar
Boğaziçi Fizik de okuyorum, ikinci sınıf bitti, Yıldızdan İTÜden bizim üniversiteden arkadaşlarla tanışmak isterim, toplu geziler olursa seve seve katılırım, bir tanışma çayı falan düzenleme şansımız var mı acaba istanbullu üniversiteli motorseverler olarak?

merhabalar ben mehmet yıldız teknik univ. mak.3 muh. (3 dedigime bakmayın daha yeni başlamış bir ogrenci kadar kredim var:)herkese keyifli suruşler..

Selamlar
Boğaziçi Fizik de okuyorum, ikinci sınıf bitti, Yıldızdan İTÜden bizim üniversiteden arkadaşlarla tanışmak isterim, toplu geziler olursa seve seve katılırım, bir tanışma çayı falan düzenleme şansımız var mı acaba istanbullu üniversiteli motorseverler olarak?
@OsaK
Ben de çok isterim.
selamlar
ben Uğur.
Yıldız teknik üni. elk. müh. 4. sınıf. seneye yine 4. sınıfım:p

ben elif. lisans çoktan bitti :) ama hala biraz öğrenci sayılırım... boğaziçi üniversitesi sistem ve kontrol müh. mastır programına kayıtlıyım. motorum eli kulağında geliyor :wiinkk:

SAKAL - Doğuş Göktay
Trakya Üniversitesi Bilgisayar Teknik ve Programlama

Merhaba Harun ben. Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi İşletme Bölümü
1.sınıf. Memnun oldum :)

Merhaba herkese,
Ben de ODTÜ - Bilgisayar Mühendisliği'ndeyim.
Aslında master, o da bitmek üzere.
Ama ODTÜ'de çalışıyorum aynı zamanda, sürekli kampüsteyiz sonuç olarak.

yıldızlı baya varmış ya:)
bi tanışma toplantısı düzenleyelim walla istanbuldaki arkadaşlarla.
seve seve gelirim:)

Evet istanbullu arkadaşlarla bi tanışma toplantısı düzenleyecek sayıya ulaştık, isterseniz önümüzdeki günlerde bi gün belirleyelim. Ama bazı arkadaşlar yaz tatili sebebiyle memleketlerinde (istanbul dışında) olabilir? Ayrıca hiç istanbul üniversiteli yok, şaşırdım. Üniversitede motoru olan kişi tek benim galiba :)

Evet istanbullu arkadaşlarla bi tanışma toplantısı düzenleyecek sayıya ulaştık, isterseniz önümüzdeki günlerde bi gün belirleyelim. Ama bazı arkadaşlar yaz tatili sebebiyle memleketlerinde (istanbul dışında) olabilir? Ayrıca hiç istanbul üniversiteli yok, şaşırdım. Üniversitede motoru olan kişi tek benim galiba :)

biz yine yapalım bir buluşma. gelebilecek olanlar gelir.. daha sonra tekrarını da yaparız gelemeyenler için:cat:
hafta içi olursa akşam olsun, hafta sonu saat farketmez.:cat:

@LesPaul
Sitede en deneyimli olduğun için organizatör olarak seni seçtik arkadaşlarla beraber :p Ne zaman toplanıyoruz? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar