Üniversiteli Motosikletciler

@LesPaul
Sitede en deneyimli olduğun için organizatör olarak seni seçtik arkadaşlarla beraber :p Ne zaman toplanıyoruz? :)

yok yau:mrgreen:
ben başıma geleceği bildiğim için zarf attım ama yine yemicek galba:cherry:
sayı biraz daha artsın da, bir iki arkadaşla beraber birşeyler yaparız:cat:
çoğunluğun istediği gün ve saate göre bir buluşma ayarlanır. yalnız sadece üniversiteli MT'ciler olarak bu buluşmayı gerçekleştirmek yanlış olur, herkese açık bir buluşma olması gerekir diye düşünüyorum:cat:
bir de daha çok arkadaşlarımızın hangi yakada oturduğu da önemli. ona göre bir buluşma noktası seçeriz.:cat:

Herkese açık olsun tabii, taksim-tophane felan olablr. Diğerleri ne diyor ses-soluk yok.

bana her yer uyar Carlitoturco.Ben anadolu yakasında bostancı'dayım bu arada.

taksim falan olur tabi ama motorlarımızın park sorununun olmayacağı bir yer seçmemiz lazım.
taksimde benim bildiğim park sorunu olmayan yer yok.
beleş park yeri varsa taksim de olur niye olmasın:)
çok klasiktir belki ama bu tür buluşmalar için dolmabahçe'deki çay bahçesi çok uygun bir yer.
herkesin fikrini alalım ama??
hadi bakalım..??

açık hava olsun tabi ya. bu sıcakta kendimizi kapalı yere hapsetmeye ne gerek var:)
tophaneye de gidebiliriz, orda da park sorunu olmuyo.
ikisi birbirine yakın zaten.

Amma cok yildizli varmis, ayakta mi uyuyorum nedir:) Yildiz Teknik Universitesi Jeodezi ve Fotogrametri Muh. bolumundeyim ben de, 3. senem bitti.sinif demedim :) )

Gelin motosiklet klubu kuralim okulda, hos 3 yildir rock klubu kurmaya calisiyoruz, kurdurtmamak icin bin dereden su getirdi yonetim. :)

Sadece üniversiteli motorseverler olarak bir tanışma çayı düzenleyebiliriz bence.
Ben şu anda memleketteyim ama çarşamba günü istanbulda olurum. Kış gelmeden tanışalım sonra bide gezi yaparız güzel olur.
Boğaziçinden arkadaşlar, katılımımız çok olursa sevinirim, üniversiteden hiç motorsever arkadaşım yok feci birşey.:salut:

itü güverte hazırlık bitti en yakın zamanda tanısmak isterim ü. li arkadaşlarla

ben alper edirnede trakya universitesi bilgisayar teknolojileri ve programlaam okuyorum.. istdan edirneye motorumla gidiyorum :D

evet arkadaşlar yok mu başka üniversiteli arkadaşımız?
hadi yazdırın isimlerinizi ona göre buluşma ayarlıcaz:)

Hafta sonu her yer çok kalabalık olur, özellikle Dolmabahçe gibi deniz kenarı olan yerler.
Hafta içi daha iyi gibi bence ama, hep beraber karar verelim.
Hafta içi bir akşam saati olabilir mesela. 18:00'dan sonra herhangi bir saat..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erhan özer---9 eylül üniversitesi maden mühendisliği

OsaK kardeş boğaziçili olarak seni yalnız bırakmam inşallah :) Buluşmaya gelebilirim inşallah yani staj falan filan yüzünden gelemeyebilirim o yüzden yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar