Burak kanka orjinal hava filtresini çıkart motor kapağının hava çıkışına 1 tane sünger tak sonra karbüratörün hava girişine direkt olarak açık hava filtresini tak bişi yok onda ustaya felan getirip para verme![]()
hea kanka sagolasın bende kendım takıcam zatı ayar gerekmıyomus :d
gerekırsede ıkı vıda sıkar acarız
2 zamanlı bws kullanıyorum,daha önce denemek için hava filitresi iptali yaptım,komple söktüm kutu kaldı sadece ama benzin hava karışımı bozuldu.50-60 a kadar yavaş hızlandıktan sonra tam gaz açmam gerekiyordu boğulmaması için.60-90 arası ivmelenmesiyse eskiye nazaran çok iyiydi.düşük devirde boğulma yaptığı için geri takmak zorunda kaldım.ale:bu açık hava filitresi boğaza takıldığında gerekli kompresyonu yaratır mı 4 zamanlılarda ki gibi hava ayarı mı yapmak gerekir(ayar tutar mı) yoksa araya ilave sünger mi koymak mı gerekir.:silent:tecrübeli denemesini yapmış arkadaşların paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
kardeşim ben hakan abi den alıyorum hafta içi dener en geç hafta sonuna sana yazarım bi aksilik çıkmazsa bws turk nıcklı tarık a da sor o benden daha usta bu konuda bws ve aprilia pegaso kullanıyo 2 t hepsini bilir
Son düzenleme: