üniversal Performance Filtre

:bounce:slm arkadaşlar filtre satan benim adım hakan ustaya taktırmanızda yarar var yan kapak içi,ne takılırsa daha ii olur çünkü orası toz fazla girmez haftada bir kere temizletin veya kendiniz hava tutun ayara gelince tam gazda hava ayarını hafifçe kapatın nerde tam gaz düzgün yerse orada bırakın gaz fişeğinin sekmanın konumunu değiştirmek gerekebilir filtre hortumunun karburatöre giriş çapı 3.5 cm dir fakat ısıtarak 4 cm kadar oturur yani karburatörünüzün hava filtre girişi 4 cm olması lazım daha genişse ilave hortum bularak taktırmanız gerekebilir iyi bir ayarda farkı göreceksiniz msn ad;[email protected] yanlız ciddi alıcılar eklesin hesap numarası istiyor bazıları isim vermeyim yatırcam falan fıstık diyorlar almıyorlar gerçi bişeyolmazda hesap numaramı kapatıcam artık bazı kişiler yüzünden uğraştırmayın beni ciddi olanlar eklesinler

universal_performance_filtreWQQaXQQ7108473WQQpXQQdisplayitem
resimler
o isim benim :mrgreen: abi alıcamda mct 250 ciyi bekliyorum dedimya beraber alıcaz onunla bir daha görüşemedik :( istanbula gitti 2-3 gündür yok o yüzden :)

Son düzenleme:
Selam arkadaslar bende 125 innova var bu filitreden acil istiyorum nasıl bulabilirim.darjeling arkadaşımıza ulaşamıyorum.msn ekledim ama kendisi ile irtibata geçemedim

Sizin şehir yazmıyor, ama bak asıl satan @FREEBLADE_39 nickli arkadaş..:)

İster ondan ister benden siparişle alabilirsin..:p

kargoyla eline geçer 1 günde...:cherry:

Valla hiç farketmez hocam yeterki o parça elime geçsin.

msn eklermisin beni ?

pm atıyorum

Herkes çok saolsun Hakan arkadaşımızla irtibata geçip sipariş verdim

Son düzenleme:
arkadaşlar filtre alıcak arkadaşalara duyrulur filtreler stoklarla sınırlıdır elimde az bişey kalmışıtır bilginize bi dahaki parti daha geç gelebilir ilginize teşekkür ederim YEDEK PARÇA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR PARÇA SİPARİŞİ VERİLİR ADRESE TESLİM EDİLİR HEMEN HEMEN ÇOĞU MARKANIN PARÇALARI VAR YAMAHA,HONDA,PIAGIO,VESPA,HJ,PEUGEOUT,KAWASAKI,MZ,JAWA,MONDIAL,WUXİ,HOND , KROSS MODEL PARÇA DEBRİYAJ BALATALARI FREN BALATALARI SİLİNDİR PİSTON [email protected]:bounce:

:bounce:BİRDE UFAK LED SİNYALLER GELİCEK YAKINDA STOKLARDA SINIRLIDIR ÇİFTİ 30.00 YTL DİR YAKINDA FOTOLAR KOYULCAK

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bu filtre baya iyi yorumlara göre peki ben bunu aldım diyelim eski filtre filtre kutusu hepsi çıkacakmı bunların
motorum yamaha bws

karburatore nasıl baglıcam

aktarmaya baglı olan bu fıltre kutusu falan cıkarılıp orası bosmu kalcak bu gecısı nasıl kapatıcam acık kalsa sorun olurmu nasıl nereye monte edebılırım artı hava ayarıne gerek varmı

kalkısım suan mukemmel ama daha ıyı sı olsun ıstıyorum çok soru sordum bi cwp larsanız mutlu olurum

arkadaşlar ya biriniz bi cwp yazıverin allah rızası iin :D bizim başımız kelmi:D:D

Burakcığım kusura bakma okumamıştım son yazılan mesajları..Şimdi okudum...

Ne demek başım kel mi?.Estağfurrullah paşam ...Görünce cevap yazarız..Ya da çok acil ise
msn adreslerimiz ve pm den ulaşabilirsin aslında...
Neyse soruna gelince...

Performans filitreyi aldığında direk karbüratör giriş boğazıne takacaksın..
Eski filitre ve kutusu iptal olacak...Zaten bu işlemi ehli bir ustaya
yaptıracağın için bunun ne şekilde takılacağını o bilir....

Kolay gelsinn..Bence alıp taktır ve tadına var...

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
muratgergerli, tbk_1980, gokhan_307, FREEBLADE_39, burak09

FREEBLADE_39...
Len Hakan açtın bir topic arkasında dursana..:cherry:

Bak müşteri var..Bilgi istiyor..:queen:

Hade bakim hayırlı satışlar..:wiinkk:

Son düzenleme:
Burakcığım kusura bakma okumamıştım son yazılan mesajları..Şimdi okudum...

Ne demek başım kel mi?.Estağfurrullah paşam ...Görünce cevap yazarız..Ya da çok acil ise
msn adreslerimiz ve pm den ulaşabilirsin aslında...
Neyse soruna gelince...

Performans filitreyi aldığında direk karbüratör giriş boğazıne takacaksın..
Eski filitre ve kutusu iptal olacak...Zaten bu işlemi ehli bir ustaya
yaptıracağın için bunun ne şekilde takılacağını o bilir....

Kolay gelsinn..Bence alıp taktır ve tadına var...

abı cok sagol fıat neydı bunun kargo kac para tutar bı para hazılıyım hafta ya hafta ıcı satan arkadasta varmı acaba hala mavı ıyı olur kalks kesın artar dımı :D
sımdıden sagol

Len hakan sekreterin oldum iyi mi...:p

Burak, Hakan cevap yazar...İrtibata geçersiniz..Onda yoksa bende var mavi..:)

Al..Tak..Süper ses..:cat:

slm murat abi kusura bakma işler çok yoğun motor topluyorum hala msj cvp yazdım yanlışlıkla kapandı herneyse murat abinin dediği gibi karburatörün arkasına takılıyor bunuda servise taktırman lazım ama çok memnun kalırsın herkez memnun kaldı ses ve çekişte baya işe yarıyor ortalam 10 15 km fark ettirir filtreler stoklarla sınırlıdır [email protected] ekleyin arkadaşım grşlim murat abi kendine ii bak grşrz

Eyvallah Hakanım...:rendeer:
Arasıra kontrol et konuyu...Müşteri velinimettir...:cat:

Aybaşında maaşımı hesabıma yatırmayı unutma patron..:cherry:

Eyvallah Hakanım...:rendeer:
Arasıra kontrol et konuyu...Müşteri velinimettir...:cat:

Aybaşında maaşımı hesabıma yatırmayı unutma patron..:cherry:

murat abi bende onu diyecektim yaffff maaşı hesaba yatırt diye

a zaman şunu sorayım abi maaş ne kadar alıyon:p:p:silent::silent:

Burak kanka orjinal hava filtresini çıkart motor kapağının hava çıkışına 1 tane sünger tak sonra karbüratörün hava girişine direkt olarak açık hava filtresini tak bişi yok onda ustaya felan getirip para verme ;)

düşük devir hızlanma problemi

2 zamanlı bws kullanıyorum,daha önce denemek için hava filitresi iptali yaptım,komple söktüm kutu kaldı sadece ama benzin hava karışımı bozuldu.50-60 a kadar yavaş hızlandıktan sonra tam gaz açmam gerekiyordu boğulmaması için.60-90 arası ivmelenmesiyse eskiye nazaran çok iyiydi.düşük devirde boğulma yaptığı için geri takmak zorunda kaldım.:pale:bu açık hava filitresi boğaza takıldığında gerekli kompresyonu yaratır mı 4 zamanlılarda ki gibi hava ayarı mı yapmak gerekir(ayar tutar mı) yoksa araya ilave sünger mi koymak mı gerekir.:silent:tecrübeli denemesini yapmış arkadaşların paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar