abidinde alacakmış yaa fatih öle dedi
Kaç yıldır eline bir tane bez alıp moturu silmeyen adam hava filtresi takacak öyle mi :queen: size diyeceğini söylüyorum kesin banane diyecek
abidinde alacakmış yaa fatih öle dedi
Kaç yıldır eline bir tane bez alıp moturu silmeyen adam hava filtresi takacak öyle mi :queen: size diyeceğini söylüyorum kesin banane diyecek
Senin makina daha açılmamış..Yani rodajını tamamlamamış..Ama ilerde işine yarayacaktır..İlerde taktıracam dersen bence sende al bizimle beraber....:wiinkk:
kardeşler performans filtreleri satan arkadaş benim cg 125 motoruma da performans filtre taktı motorum normalde de 120 125 falan yapıyodu filtreyi takınca biraz daha gaz yer gibi ve hızlanırken100 den sonra daha hızlı çıktığını gördüm biraz uzun yolda (1-2 km)denedim 130 falan yaptım ama bu filtrelerin en iyi özellikleri yakıt tasarrufu sağlaması ve çıkardığı ses hiçbişeye değişilmez sanki turbo var gibi ses çıkarıyo benim hala motorumda takılı hiçbir sorun yaşamadım aksine motora bi hava kattı ve filtreler rengarenk çok manyak bi görüntüsü var fiyatı da gayet iyi şiddetle tavsiye ediyorum resimleri en yakın zaman da ekleyeceğim işte olduğum için ilgilenemiyorum
son olarak motorcular birbirine destek olmalıdır gereksiz sözler sarfetmenin bir anlamı olmadığının kanaatindeyim arkadaşın elinde olsa resimleride eklerdi ona da hak vermek lazım
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
muratgergerli, ExTReMa, titanes, Korhanx9, FREEBLADE_39
Konuya dönersek bu filitreyi çok aradım ben..Ve bulamayıncada kendi imkanlarımla aşağıdaki fotoda olan gibi birşey çıktı ortaya..Eğer siparişlerin eline
geçince bana 2 tane yollarsın artık..:wiinkk:
.Bu satış ilanı.
![]()
Sen taktırdıysan bizleri en kısa zamanda fotolarla bilgilendirirsen seviniriz..
Tabiki destek olmak güzel bir hareketdir..Zaten biz kardeşimizden 10-12 adet toplu
alım yapacaz.. Renkler konusunda da bilgi verirseniz seviniriz..Sizin elinizde hangi
renkler mevcut acaba..
Birde çarşamba günü gelecek demiştiniz..Gelince beni arayın..Ben parayı (12 adet= 90ytl) havale yaparım..Siz adresimize kargoyla yollarsınız..:wiinkk:
slm murat abi renkler kırmızı mav gelmişti başka renk gelirmi bilmem gelirse yazarım gene yanlız murat abi fiyatı okadar düşüremem onu düz yaparız anca yani 100.oo ytl olur
bide senin yaptığınla nasıl oldu filtre
değişiklik oldumu ve ayar falan gerektimi
arkadaşlar patlak rx 115 bilen varmı veya şase komple varsa yazsın
slm murat abi renkler kırmızı mav gelmişti başka renk gelirmi bilmem gelirse yazarım gene yanlız murat abi fiyatı okadar düşüremem onu düz yaparız anca yani 100.oo ytl olur
bide senin yaptığınla nasıl oldu filtre
değişiklik oldumu ve ayar falan gerektimi
arkadaşlar patlak rx 115 bilen varmı veya şase komple varsa yazsın
:catlur murat abi 20 tane sipariş verdim bidaki postayla daha fazla isterim sen haber verirsin fiyatı nasıl yapçaz toplam kaç tane istiyorsunuz toptan alıcanız için son fiyatım 10.ytl olur daha başka bişey yapamam cvp yazarsan sevinirim senin motora takılabilmesi için ayrıca hortum gerekebilir abi 250 cc se onların karbüratör çıkışları biraz büyük olması gerek araya hortum koman gerekebilir ama sonuçta olur senin uydurma yaptığın fitre nasıl ayar gerektirdimi
O günde eklemiştim..Şimdi tekrar ekledim..Olmuyor paşam..slm murat abi filtreler geldi msn adresim [email protected] ekle grşlim
arkadaşlar universal performans hava filtresi denenmiştir bence rahatlıkla alınıp kullanılabilir
su an 2 tane scotere taktık motorların sesleri cok değişti daha tok cıkıyor gecende egzozu acan birisi abi nasıl bole sizinki egzoz kapalı fakat benımkinden guzel cıkıyor dedi ses rahatsız edici değil eskisinden guzel
performansa etkisi kalkışta mutiş etkiledi eskiden motor (scoterde devir saati var) orta ayak ustunde 7000 deviri geçmezken su an 8500 deviri çevirebiliyor son hıza daha bakmadık fakat tahmınim bi 10km en az artırır
taktırma işlemini ise burdaki ustalarımıza yaptırdık motora full bakım yaptırdık yağ değişimi sübop ayarları yeni buji karbüratör ayarları ...... ve toplam 30 milyon verdik diğer arkadaşımız ise taktırma işlemini ve karbüratör ayarlarını 10 milyona yaptırdı yani ortalama 25-45 milyona motorunuzun performansını baya bi etkiliyor
ben tavsiye ederim ama genede siz bilirsiniz
SAYGILAR