Umut Fısıltıları (2300KM)

2328km - 4 ay önce planlanmış bir hikaye gerçekleşti
Amaç ailemin bildiği üzere giresun - şebinkarahisardan diplomamı almam...
asıl ise belki hiçbir zaman gerçekleşmiyecek bir umuttu...

Bütün hazırlıklar yapıldı sabah saat 4 itibariyle yola çıkılıyor...

Depoyu fulledim yola koyulduk ardından aklımdan geçtiği gibi boğaz köprüsüne yaklaşmadan önce hgs mi ön cama yerleştirdm(herşeyy palanlı bir şekilde devam)

ve yola devam...

fazla ilerlemeden ilk molamı verdim mecburiyetten üşümeye başlamıştım üstümü birşeyler giydim ve yola devam etmeye başladım...

BOLU tahmini 250km sonra ilk molamı veriyorum planlı bir şekilde gitmeye devam
BENZİNCİ benzini fazla bulup fazla koyayım diyince çoğu tahliye yerinden aşagığa döküldü
(İLK YER GİRESUN-ŞEBİNKARAHİSAR 950KM - plan 250km de bir yarım saat veya bir saat dinlenme ve benzin molası)

ve yola devam...
yine 250km aralarla Kastamonu-tosya ve Tokat-erbaa da mola verdim...
bu arada gündüz yolculuğunu ailem için tercih ettiğim için 4 kere polis çevirmesi oldu
(evraklarım herşeyim tam olduğu için bir sorun çıkmadı ve polisler şaşkınlıklarını pek gizli yemediler ve tebrik ettiler)
gündüz vakti en zor olan ise işin gerçeği motorsiklet için hız sınırının 90+9 olmasıydı...
ve akşam saat 5 gibi 950km yol bitmiş şeinkarahisardaydım (13 saat)

giresunda bir gece kaldım ve ertesi gün saat 3 gibi okula gidip diplomamı aldım...
saat 3,30gibi okulun bahçesinde oturmaya başladım aklımdan umut fısıltısı geçiyordu
umut fısıltısı (içimden bir ses daima bir daha dene diyecek cümlesini kurduğum ve reddedildiğim bir kızdı...belkide kabul etmesi için haftalarca uğraştığım)bunca yolu işin gerçeğinde onu son kez görmek için yapıyordum
ardından fazla vakit geçmeden karşımdan geçti istediğimse gerçekten buydu son kez görmekti oda beni gördü tabiki de görmemezlikten geldi...
ŞİMDİ YOLA DEVAM DEMEK İÇİN TAM VAKTİYDİ VE YOLA ÇIKTIM ŞİMDİKİ HEDEF İSE MALATYA-DARENDE'YDİ.

ve sivas ta ilk molamı verdim ve akşam yemeğimi yedim ve tekrar yola devam dedim...
tabi fazla geçmeden jandarma çevirdi rutin kimlik kontrolü , ve birde uyardı dikkat et yolda domuz veya tilki çıkabilir diye uyardı...
tabi fazla geçmeden tarlada tilkiyi de gördüm..:)

akşam saat 10 gibi MALATYA - DARENDE ye vardım (358km)

huzuru uzaklarda aramaya gerek yokmuş dercesine malatya darende...

yolda bırakmayan yağsız susuz tonlarca yükü tek kelime etmeden çeken planet 5 serisi ve arkasında da benim julıet...

darende de 2 gece geçirdikten sonra yola devam dedik...
dışardan bakıldığında hayat bana güzel denilsede istanbulda evden çıkmak için beni camda bekliyen otistik bir kardeşim vardı...
evet şimdide onun için fazla kalmadan yola devam dedik...
sabah 4 gibi yola çıktım ve fazla geçmeden jandarmayla rutin kimlik kontrolü için çevirdi...(oda tebrik etti :D )
ve kayseriyi 1 metre sonra geçmeden son fotomu kayseride çekeyim dedim...

yola devam...
aslında yol hiç bitmesin dercesine sürüyordum o yüzden de yollar hızlıca geçiyordu...
karşı şeritten 10-15 kşilik bir enduro grubunun geçmesi ise ayrı bir keyif verdi

yine aynı şekilde planlıydım 250km de bir mola verdim ama son mola da bolu da vücut artık yorulduğunu hissetirmeye başlamıştı...
bolu da biraz fazla dinlendim 1-2 saat kadar...

THIS IS MY JULIET...
İŞTE JULIET VE BEN

ARTIK YOLA DEVAM DEME ZAMANIYDI ÜSTÜMÜ GİYİNDİM (TANIYAN)

akşam saat 6,30 sularında istanbula girdim (tabiki son 1-2 saat imi trafikten köprüden geçmek için harcadım...)

nasıl geçtiğini anlamadığım bir 2328 km yol yaptım julıet'le (piaggio x8-200)

julıet in tek sıkıntısı giresun a son 40 km kala yolların çok kötü olmasından radyarör su hortumunun gevşemesinden su kaçırması oldu bunu da 2 lira lık bir kelepçeyle eskisinden daha iyibir hale getirdik..

resim çekmeye bile fırsatım vaktim pek olmadı desem yeridir

ikinci uzun yolum olmasına rağmen ilk forum yazım bir hatamız olduysa affola...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Tebrikler kardesim. Scooter oturuş pozisyonu gereğince uzun yolda çok yorucu oluyor, hakikaten helal olsun..

Tebrikler gerçekten güzel yol yapmışsınız. Umut yolculukları genelde çok uzun gelir insana ama siz zevk almayı yinede bilmişsiniz.

Yolculuk güzel geçmiş. Tebrikler.
Şebinkarahisar'da hangi bölümü bitirdiniz?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
250 km de bir durmak nedir abi :mrgreen: ben 80 km zor gidiyorum hiç durmadan :)

Öncelikle herkese teşekkür ederim...
Motosikletimin en güzel yanı selesi ve uzun yolda genelde hiç yormuyor birde sırt çantası desteğiyle üst düzey bir konfor sağlıyor
Giresun şebinkarahisar da elektrik bölümü okudum

O jandarmanin domuz tilki uyarisindan sonra ben yola devam edemezdim aşırı derecede korkuyorum kopekten bile motordayken ama sadece zehi ediyolar insana ya neyse helal olsun :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir kisim cahil avcilara ragmen yola cikacak tilki vs kaldiysa
durum o kadar vahim.degilmis diyorum cevre acisindan aman avcilar duymasin:)) mazallah kalaninda kokunu kuruturlar

İzmir İl Temsilcisi
Guzel gezı guzel paylasım emek harcayıp bızımle paylastıgınız ıcın tesekkurler :)

uzun yolda keyif yaparken biryandan kardeşini düşünmen güzel hareket
Allah ahirette onun sayesinde yüzünüze güler inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar