Ümmet Perkitan'ı kaybettik başımız sağolsun

Bugün yaşadığı karavanda hayata gözlerini yummuş. Çok uzgunum hepimizin başı sagolsun.

Ekli dosyalar

• ummet-pertikan-vefat.jpg
    ummet-pertikan-vefat.jpg
    63.4 KB · Görüntüleme: 8,352
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
V-Strom 800 DE
Allah rahmet eylesin.. Tanımıyordum, şimdi biraz araştırıp okudum, hayran kaldım abimize. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin. İzmir'e doğumgününe gitmeyi düşünmüştüm.Tanışamadık kendisiyle.Tam bi 'motorcu' diye biliyorum..

Yüzyüze tanışmasakda sosyal medyadan arkadaştık, çok sevilen iyi bir gezgindi, mekanı cennet olsun, tüm camiaya başsağlığı diliyorum..

Super Moderator
Eski tanıdığım abilerimizden di mekanı cennet olsun iyi bir abimizdi :salut:

allah rahmet eylesin çok iyi hoş sohpet bir abimizdi . mekanı cennet olsun . cenaze hakkında bilgisi olan varmı ?

Allah Rahmet eylesin (yazıyı açarken inşallah pisi pisine bir kaza değildir diye açtım) , doğum var ise ölümde var önemli olan hayatımızı nasıl geçirdiğimiz.
Yakınlarının başı sağolsun.

toprağı bol olsun.
gerçek bir underground efsane idi.
sanırım hep de öyle kalacak.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ah Ümmet abi.
Camianın çok sevdiği, unutulmayacak bir abisini kaybettik çok üzgünüm.
Hepimizin başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun.

MT'de onun için açılan "küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN" başlığından sonra herkes onu tanıtıdı, çok sevdi defelarca Türkiye turu yaptı, gezilerini paylaştı. Onu unutmayacağız.

Ümmet Perkitan

IMG_20161002_093233_440.jpg

Ah Ümmet abi.
Camianın çok sevdiği, unutulmayacak bir abisini kaybettik çok üzgünüm.
Hepimizin başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun.

MT'de onun için açılan "küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN" başlığından sonra herkes onu tanıtıdı, çok sevdi defelarca Türkiye turu yaptı, gezilerini paylaştı. Onu unutmayacağız.

Ümmet Perkitan

https://s19.postimg.org/dsiqj4543/IMG_20161002_093233_440.jpg

sayın adminim o konudaki resimler açılmıyor.lütfen mümkünse bir zahmet ilgilenin.

11 yılı aşan bir dostluğumuz .:(
Yaşama yenik başlayanlardandı, kendini yollara vurup motosiklet üzerinde gitmedik yer bırakmaması hayata tutunabilmesinin yöntemiydi.
Rüzgarla geldin geçtin
Mekanın cennet olsun.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .. her sene fuarlarımıza renk kattın gezmediğin bilmediğin il kalmadı neredeyse .. şimdide hayatının en uzun yolculuğuna çıktın .. yolun açık olsun ümmet abi ..

Kendisini şahsen tanımazdım ama ilk motosiklete başlayacağım zamanlarda gezi konularını çok okudum ve hep imrendim. Mekanı cennet olsun inşallah

Cenaze ile ilgili bilgiye ulaşamıyorum. Ulaşabilen olur da haber ederse sevinirim. Aslında vakit olsa da bir organizasyon yapıp kalabalık bir motosikletli grubu ile katılsak çok güzel yad etmiş oluruz Ümmet Abi'yi

Vay be. Bir kaç kez karşılaşmıştık kendisi ile. Kendine özgü bir insandı. Allah rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar