Ümmet Perkitan'ı kaybettik başımız sağolsun

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Beraber grup gezilerinde defalarca yola gitmistik mekanın cennet olsun :(

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Toprağı bol olsun.
Türkiye'nin serserilik diye nitelenen yaşam biçimine sevimlilik katabilmeyi başarmış ender insanlardan biriydi.
Yıllar önce uzaklara açtığı kontağı dün itibariyle kapattı.
Bir çok motosiklet sevdalısına verdiği cesaret bile arkasından hakkımızı helal ettik dememiz için yeterli.
Huzur içinde yatsın.

Üzüntümün tarifi yok... Mekânın cennet olsun güzel insan... Hepimizin başı sağolsun...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun.

Motosikleti
Dl650vstorm
ümmet abi camiada çok sevilen biriydi bi kaç kez karşılaşmış sohbet etme şansı yakalamıştım. Allah rahmet eylesin ..en ufak bi hakkım varsa helal olsun mekanı cennet olsun:pale:

Mekanı cennet olsun karavanında gece vefat etmiş, sessiz sakin.

Güzel adamdı. Kim motosiklet dese koşardı. Allah rahmet eylesin. Motosiklet camiası güzel bir ağabeyini kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun.

Tuhaf oldum resmen gözlerim doldu .. çok iyi bir insandı sohbeti güzeldi zor zamanlardan geçip bugünlere gelmiş ve yaşama sevincini o kadar zorluklara rağmen kaybetmemiş biriydi..

Pek çok insanın burun kıvırıcağı motorlarla türkiye turu atmış ve insanlarla gönül bağı kurmuş birisiydi.. bir gezisinde terörün en hortladığı vakit doğu turunda özel harekatçılarla çay içip sohbettiği anı hatırlarım o kadarda korkusuz mangal yürekliydi.. pek çok gezginim seyyahım diyen insanların gitmeye çekiniceği yerlere altındaki o küçük hacim motorlarla gitti gezdi..

Bir ümmet pertikan geçdi bu dünyadan.. Allah gani gani rahmet eylesin .. Toprağı Bol Mekanı Cennet Olsun ..

Ah Ümmet Abi. 125 Mondial den sonra aldığın xmax le kaza yapınca ne üüzülmüştüm. İyi bir motora bineyim demiştin. Her yeni başlayana ille de büyük motor havalı motor peşinde olana seni örnek gösterirdim. Yıllardır ilk defa online oldum. Mekanın cennet olsun.

Allah rahmet eylesin başımız sağ olsun. Birkaç festivalde birlikte aynı masada oturup koyu muhabbet etmişliğim var.

Mersin İl Temsilcisi
:(
Başımız sağolsun.
Davetin üzerine Mersin'den gelmiş agirlamistik..
Toprağı bol olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar