Ummet perkitan Gaziantep MT buluşmasi

Gaziantep İl Temsilcisi
sabah saat 8:30 gibi telefonuma mesaj geldi mesaji gönderen ummet abi idi benım dukkanın tam olarak nerde oldugunu soruyordu hemen kendisini aradım bana osmanıyeden cıktıgını 2 saate kadar antep de olacagını söyledi tatli bir telaş sardi Gaziantep MT yi herkesın haberi olmuştu saat 12:30 gibi tekrar bir mesaj geldi beni Gaziantep e gişrişde beni bekledigini söylkedi hemen yola cıktık apowerle 10 dakka sonra yanındaydık ne de olsa ilk defa görüşecektık herneyse zaten resimler anlatır gerisini

132gu9.jpg

daha Gaziantep'e gireli 5 dakka olnüşken hemen bir trafık cevirmesi ile karşilaştık sorun yaşamadık foto cekmeye zor izin aldık memur arkadaşlardan

133lp0.jpg

ve benim dukkandayız muabbete fırsat vermeden hemen pc nın başina oturdu ummet abi:cyclopsan :cyclopsan

134jp7.jpg

ummet abi daha tabelanın başinda karnının ac oldunu söyledi illada paça yıyecekmiş ( antepe özgü bir yemek) ama bu saat de zor...yemek yemek için dukkandan cıkıyoruz

135bc5.jpg

malesf paca kalmamiş ama olsun yemek yemektır bu arada ummet abi aci,eşki,yıyemiyormuş o kötü ( boşa yaşiyorsun ummet abi):p :p :p

136jv7.jpg

26136923lw3.jpg

burasi yemek yedığimız lokanta antep de meşurdur

11av5.jpg

ummet abinin ugrayacagı yerlere ugruyoruz servislere

12af9.jpg

14ll2.jpg

ve tekrar benım dukkana dogru yola cıkıyoruz

15cj6.jpg

bu arada ummet abinin motoruna Gaziantep MT armasinıda yapıştırdık

16li0.jpg

bu esnada cevredeki esnaf arkadaşlar ummet abinın etrafına toplandi biraz muabbet yaptık

17lr9.jpg

Gökhan (SaLToN) Ummet abi

18yz5.jpg

Ben AYDEMİR Ummet abi

19nt9.jpg

bu arada ısrarla ummet abi gitmek istiyor ama birakmayız ummet abi gelmek senın gönlune ama gıtmek senın gönlune degil burda bu gece mısafırımız olacaksın dedık ve ıkna ettık( başka careside yoktu o kadar baskıya dayanamadı)

110kq2.jpg

ummet abinin motorundaki bayrak baya eskimiş saltonla beraber yeni bir bayrak taktık

111ni7.jpg

buarada akşam oldu yemek vaktı ummet abiye şöyle guzel bir kebap yapmalı ver ver elini duluk baba ormanına biraz karanlik cıkmiş fotolar idare edin

112cz4.jpg

hemen mangal yakıldı kebaplar saplandi pişmeye başladı bu arada muabbet güzel

113kz3.jpg

ummet abi kebap yellıyor

114or3.jpg

yemek hazir Gaziantep MT ve ummet abi sofrada

115gs2.jpg

ben ,ummetabi salton

116hq6.jpg

ve ırfan (better27)

117gd5.jpg

uşuduk ısınalım bıraz ateş yenıden yakıldı

118lj0.jpg

119vl2.jpg

ve gitme vaktı

120dk3.jpg

ummet abiyi yahya kardeşimizine teslim edip evlere dagılıyoruz ertısı gun sabah ummet abi yola cıkacak

ve ertısı sabah ummet abi yol hazırlıgında

122zr6.jpg

123ct4.jpg

ummet abiyi antep cıkışina kadar ugurluyorum

124ik2.jpg

125rs0.jpg

126fc4.jpg

127xm2.jpg

128jc1.jpg

129pw3.jpg

yolun acık olsun ummet abi allah kaza bela vermesin

130np1.jpg

131fx1.jpg

görüşmek uzere ummet abi hurmet de ,saygıda kusurumuz olduysa af ola kendine iyi bak GÖRÜŞMEK ÜZERE Gaziantep MT den sevgilerle HOŞCA KALIN:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper bi karsılama ve ugurlama olmus

bayragı degiştirmenizde ayrı bi incelik olmus

gaziantep mt:cat:

gaziantep mt maşaallah gönül insanı ümmet abiyi çok iyi karşılamışsınız ::coool::
yemeklerde harika::150:: yemekte yemiştim yine karnım açıktı:wiinkk:

ummet abinin gelişi bizlerde tatlı bir heyecan sardı gun icerisinde işlerimizin verdigi telaşla hem gunun cabuk bitmesini aynı zamanda ummet abi ile tanışmak istememiz sanki o gunu uzattıda uzattı akşam olmuştu tanişma vakti geldi yav insan bukadar tatlımı olur tum mt arkadaşlarımız hayran kaldı hele akşam yemekteki sohbet deymeyin gaziantep mt nin keyfine sonra ayrıldık tabai sabah kendini yollamaya gidemedik ama aydemir kardeşimiz bizim yoklugumuzu aratmamıştır eminim sana hayırlı yolculuklar ummet abi tekrar ugrarsan seviniriz kapımız her zaman acık kendine iyi bak BETTER27 {İRFAN} :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

tekerine sağlık ümmet abi yolun açık olsun. gerçekten muhabbeti çok iyi bir insan. bir sürü yol anısı var.herkesden önce ben misafir ettim. sanki bizimkiler sıraya girmişlerdi ümmet ağabeyimizi evinde misafir etmek için.ama ben elimi çabuk tuttum.
tekrar yolun bu taraflara düşerse yine başımızın üstünde bir yerin var ümmet abi.kendine iyi bak yolun açık olsun.foto mahsus koymadım. gaziantep mt olarak hatalarımız varsa af ola.:rendeer:

ümmet abi eminim bu ilgiden çok ama çok memnun kalmıştır.
tabi ümmet abinin de sizi ziyaret etmeyi düşünmesi çok hoş :cat:

Ümmet abiyle çok kısa bir sürede arkadaş olduk. Gaziantep Mt nin suyundanmıdır nedir insanlarla çok çabuk kaynaşıp muhabbet kurabiliyor. Kendisi çok tatlı çok cana yakın bir insan Hele muhabbetine doyum olmuyor. Umarız dönüşte yine Gaziantepden geçer.Yolun açık olsun Ümmet abi

gaziantep MT ye sonsuz teşekkürler ümmet abimizi süper ağırlamışsınız!
varolun sağolun işleriniz'de başarı 'sağlık 'sıhhat bizlerden sevgi' selam olsun' tüm gaziantep'e motosiklet aşıkları MT gurubuna:cat:

bir tanrı misafirinin başımızın üstünde her zaman yeri vardır.bu ister ümmet abi olsun yada başka birisi farketmez kardeş yolun Gaziantep' e düşerse aynı canayakınlığı, hürmeti sizede gösteririz kardeş.
nede olsa Gaziantep yiğidin harman olduğu bir memleket.
Antep'liyim, Şahin'em ağam
Omuzumda mavzer yük
Düşmanla, yumruklarımla savaşacağım
Yumruklarım memleket kadar büyük
Gaziantep'ten tüm motorsiklet.net üyelerine selam olsun

Çok güzel ve sıcacık bir beraberlik olmuş.Ellerinize yüreğinize sağlık dostlar.
Senin de yolun hep açık olsun sevgili Ümmet.

senden sonra nereye ugrayacagını söyledimi?acaba adanayamı...
bizde bi görse,sohbet etse idik.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel ağırlamişsiniz ummet abıyı arkadaşlar tebrikler diyorum..
e yolda bırsuru foto cekıyo tabi hemen bılgısayara atıp bıze gostermesı lazım.........
yolun acık olsun ummet abı .............

senden sonra nereye ugrayacagını söyledimi?acaba adanayamı...
bizde bi görse,sohbet etse idik.

Şu anda Mardin'e gidiyor. Orada resimler çekecekmiş tahmini iki gün kaldıktan sonra tekrar geri dönecekmiş. Kendisine paça sözümüz olduğundan G.antep e uğrayacak. Eğer G.antep den geçerse mutlaka adanayada uğrar. Yinede biz sizleri bilgilendiririz.

Çok çok güzel ya, valla duygulandım :salut: Bunları görmek çok güzel.. Ümmet abinin o kadar güzel ve kocaman bir yüreği var ki hepimizi barındırıyor içersinde..
O'nu ağarlayanlardan ( elimden geldiğince ilgilenmeye çalıştım ama Eczanede olunca zor oldu biraz değil mi Ümmet abi :wiinkk: ) biri olarak bunları görmekten büyük mutluluk duyuyorum.. :)
Harikasınız Antep'li arkadaşlar, yemekler muhteşem :cherry: :rendeer:

Allah bogazınızda kalmasın emiiii...
ulen memleketım buram buram burnumda tutuyor...
ozledım yavf bu sofraları....
valla mugla'da boyle bır sora kurulmuyor...
yok ben mugla'da yasamaktan vazgectım antep'ime gerı donecem... :)
ooffff anam off...
özledim topragımı yaaavfff....
herkese selam olsun gercekten antepli'ye yakısır sekılde karsılamıslar ümmet abimizi... bir Antepli olarak bu karsılamadan gurur duydum... tüm herkese selam olsun...

Doğusuyla batısıyla memleketimizin insanları çok misavirperver, tüm Gaziantep'e ummet abime selam olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar