Uluslararası Kahraman Hemşire oylamasında Türk hemşireye oy verirmisiniz.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Ulaslararası kahraman hemşire yarışmasında Ülkemizden İlknur Yayla isminde bir hemşiremiz yarışıyor. Şu an 2. durumda aşağıdaki linkten oy verirmisiniz

Linke tıkladıntan sonra İlknur Yayla'yı bulup Vote ye tıklayıp mail adresi yazmak yeterlidir.
Teşekkür ederim.

Not: Önemsediğim bir arkadaşımın ricası üzerine burada konu açmanın faydalı olabiliceğini düşündüm. Hemşireye şahsen tanımıyorum Türk olması yeterli diye düşündüm.

http://hero.emea.ansell.com/en/Vote.aspx

Her gün yeniden oy vermek mümkün. Başlık yukarıda kalsın, ablaya destek olalım.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Profil sayfasına girdim sadece öz geçmişi yaziyor.
Kendisi bu yarışmada nasıl bi başarı göstermiş, neyi değerlendirip oylama yapacagiz anlamadim?

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Sinan bey, işin o tarafını sorma ihtiyacı duymadım. İlk fırsatta öğreneceğim. Türk hemşire olması yeterli geldi benim için herhangi bir değerlendirme yapmaya gerek duymadım oy verirken.

Motosikleti
750x
Ben kıl adamım abi, çomak sokmadan duramam :)
Şaka şaka, neyse yarışmada Çin yokmuş. Yoksa toprakçılık ayagi sökmezdi 1.5 milyarlik bi halk karşısında :)
Verdim şukelayi..

ben de fotoğrafları göremediğim için oy vermedim,

her yerde bir şekilde yarışma yapılması iğrendiriyor beni.

Oy verilmiştir. Ayrıca bende Türk olmasının yeterli olduğunu düşünüyorum. Konu yurt içi olsaydı bende ne yaptığını sorardım ancak konu yurt dışı olunca Türk olması yeterli

Profil sayfasına girdim sadece öz geçmişi yaziyor.
Kendisi bu yarışmada nasıl bi başarı göstermiş, neyi değerlendirip oylama yapacagiz anlamadim?

Evet, sırf milliyetinden dolayı daha iyi iş yapmış bir hemşire yerine ona oy veremem. Bu ödüle nasıl aday oldukları nerede yazılı ? Bir inceleyelim.

Türk olması nası yeterli oluyor anlamadım :sunny:
Hile hurda bulaştırmadığımız ne var acaba çok merak ediyorum.

Motosikleti
750x
Oy verilmiştir. Ayrıca bende Türk olmasının yeterli olduğunu düşünüyorum. Konu yurt içi olsaydı bende ne yaptığını sorardım ancak konu yurt dışı olunca Türk olması yeterli

Sen hiç 16 saat check-in sırası beklemedin sanırım?

Zamanında Time dergisi yüzyılın lideri anketi yaptı. Atatürk de adaylardan. Bizde bütün medya, sosyal medya kampanya başlattı "Atatürk" e oy verin diye. Biz de internetten oyladık ataya oy verdik. Oylarda Atatürk açık ara birinci oldu ama Time Atatürk'ü birinci seçmedi, çünkü oylama adil olmamıştı. Oylama Time dergisi okurları arasında yapılıyordu. Biz hile yapmıştık. Ömründe Time ın ismini duymamış adamlar sitesini tıklayıp Ata ya oy vermiştik.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Arkadaşlar, öğrendiğim kadarıyla açıklamaya çalışayım.
Uluslararası yapılan bir kongreye katılan Türk hemşireler arasında yapılan oylama sonucu Hemşire hanım Türkiye'nin adayı olarak seçiliyor.
Bu yarışmada birinci olan hemşirenin hiç bir çıkarı yokmuş. Birinci olan hemşire, Sınır Tanımayan Doktorlar, Afrikalı Hemşireler ve benzeri kuruluşlardan birini seçerek yarışma sponsorunun o kuruluşlardan birine yardım yapmasını seçmiş olacak. Yani kısacası yarıdım yapılacak kuruluşu seçme hakkını kazanacak. Yarışmaya katılan hemşirelerin herhangi bir kahramanlık yada ekstrem durumları bulunmuyormuş. Sadece kongreye katılan hemşireler içinden her ülke kendi hemşiresini oylayarak yarışmaya gönderiyormuş.
Yani ortada bir hile hurda gözükmüyor aksine bir nevi yardım kampanyası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar