arkadaşlar bende festivale geleceğim ama nöbetten çıkıp geleceğim için günübirlik olacak.hatunla birlikte geleceğiz.görüşmek üzere.
Geçen hafta sonu 3 arkadaş ,ve İzmirden katılan bir arkadaş, hafta sonu kaçamağı yapalım diye Cunda adasına doğru gaz açtık , Bursa - Balıkesir yolu , motorsiklet için felaket kötü ,o kadar derin çukurlar varki ( kamyonların asfaltı parçalamasıyla oluşmuş ) giderkende , gelirkende amortisör patlattım. bir çukura düşüp ne olduğunu anlayamadan ikinci çukura dalıyorsunuz. İstanbuldan Festivale gitmek için bu güzergahı kullanmak ,isteyen arkadaşlara şiddetle çanakkale üzerinden gitmelerini tavsiye ederim.
( ayrıca edremit - Ayvalık yolunda yol yapım çalışmaları var. gevşek mıcır atılmış vaziyette , o istikamate gitmeyi düşünenler arkadaşlar varsa , iki defa düşünsünler)
yardımların için teşşekür ederim , çanakkale üzerinden gidicem
Beni artçı olarak götürcek varmıııı ???????
MT.nette fazla katılım olmayacak galiba...
katılımın fazla olmaması normal mt olarak katılımcı değiliz,ben çanakkale üzerinden geçicem ecabatta buluşabiliriz eğer bir aksilik çikmassa tabi:cat:
bende Ayvalıktaydım abi keşke haberim olsaydı.Festivale geliyormusunuz? bu sitede tanışmak istediğim nadir choppercı abiler arasındasın.İzmire gelirseniz çok iyi olur.
Bende bursa-balıkkesir üzerinden geldim yollar enduro hariç diğer motorlar için pek uygun değil.

güncel atmakta fayda var.................
MT.net katılacak arkadaşların listesini çıkarsak iyi olacak..
arkdaslar bende şuan dikilide yazlıkta tatildeyim festivale gitmeyi planlıyorum bi buluşma ayarlayıp aywalık dikili istikametinden izmire gidecek arkadaslar la yola beraber dewam edebiliriz
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
19-20-21 haziran İzmir Gümüldür'de C.C.C festivalinde Chopperlar buluşuyor:queen: