Uludağ Gezisi 3.

bayramın üçüncü bir planımız vardı ve bu planı gerçekleştirdik.
sabahın köründe saat 03.30 evden çıktık depoları fulledikten sonra çıktık yola,
istikamet darıca feribot iskelesi.

feribottan indikten sonra yalova üzerinden orhangaziye geldik ve burda hava aydınlamya başlamıştıki bizde çorba içelim dedik.
ben aldım elime haritayı dedim hani gitsek mi şöyle uzun yola dogru.

yola devam ediyoruz daha sabah yeni olmuştu ama herkez uyuyordu.

bu tepenin alt tarafı gemlik her bursay çıkışımda burda resim çekmeden geçmiyorum,çok güzel bir manzarası var gerçekten

ve yine bursa dayız.

bursa yollarını dolaştıktan sonra uludaga çıkmaya devam ediyoruz.

bu civarlarda kar yoktu ama hava buz gibi olmaya başlamıştı,iyiki üzerimizde full elbise var yoksa vay halimize.

burda ahmet arkadaşımızla buluştuk,beraberce uludagın zirvesine dogru yol aldık.

uludagın gişelerine geldik ama zamanımız az oldugu için tepeye çıkmadık,burdan aşaya inip ahmetle bursadan ayrıldıktan sonra bi akçalar köyüne bayram ziyaretine eşimin dayısına gittik.

birazda ralli yapalım dedik....
kar manzaralı cbf 150 ler....

ü

havanın kötü oldugunu söyleyenlere duyrulur,hava o kadar güzeldiki bi tane bulut yoktu ama buz gibiydi.

[/
ve evin yolunu tutuyoruz.

toplam 435 km yol gitmiş olduk.

Son düzenleme:
çok güzel gezi olmuş elinize kolunuza sağlık dün bizde bursadaydık uludağa çıkmış kadar olduk :)

Wayy CBF 'ci dostlarım.
Beyler bu ne iştir yaw. :cyclopsan Hatırlarsınız ben de vardım geçen sefer de çıkmamıştık zirveye... :mrgreen:

çook güzel bi gezi olmuş motosiklerde güzel allah kaza bela vermesin...

Vallahi sizden korkulur,cuma günü hava kapalıydı doğru dün açtı ancak ayaz vardı.Tebrikler bu gezi aşkı için.:cat:

Üstelik sizin yola çıktığınız saatte ben yeni yatıyordum,yani üzerimde pireler uçuyordu.:queen:

Bende daha dün gece geldim Bursa'dan :) Bayramlaşmak için akraba ziyareti yapmıştık.
Daha önceden haberimiz olsaydı siz Uludağa çıkmadan önce Bursa Merkezde hep beraber bi çay içerdik, tanışırdık :)

Haftaya bizde arkadaşlarla Uludağa çıkıyoruz ATV'lerle :p

Çok güzel gezi olmuş, CBF'lerle çıkmak iyi cesaret tebrikler :cat:

çok güzel fotolar oturdugumuz yerden gezmiş gibi olduk .. güzel bir gezi olmuşa benziyor , devamının gelmesi dilegi ile tebrikler arkadaşlar

tebrikler mükemmel bir paylaşım yılın son gezisi gibi bişey olmuş süper

Yokki öyle bişey durmak yok yola devam.

çook güzel bi gezi olmuş motosiklerde güzel allah kaza bela vermesin...

saolasın zaten ufak bi kaza geçirdik,önemli degil ama az daha çok önemli olucaktı nerdeyse.

Wayy CBF 'ci dostlarım.
Beyler bu ne iştir yaw. :cyclopsan Hatırlarsınız ben de vardım geçen sefer de çıkmamıştık zirveye... :mrgreen:

hatırladım zaten o gün biz erkenden ayrılmıştık sizden.

Son düzenleme:
bende mi bi cbf alsam napsam :) bu cbf'ciler çok geziyolar özendiriyorlar adamı resmen :mrgreen:

kazasız sürüşler arkadaşlar... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gercekten guzel olmus devamını beklerız

cihanla birol gene çıkmışsınız yollara.Gidiceğinden bahsediyordun zaten gitmişsin güzelde olmuş.daha sıcak bir zamanda bende böyle gezilere çıkmak istiyorum fakat günü birlikden ziyade uzunca bir gezi olsun :)

Helal olsun ve paylaşım emeklerinize teşekkürler arkadaşlar:cat:
Parmaklarımı ısırttınız vallah. Sabah saatinde yola çıkmışınız ve bu mevsim ayazında müthiş buzlanma riski ile dağlara kadar çıkıp gelmişiniz, ne denir ki size:cat::cat:
Bayramlaşmayı da ihmal etmeden bu bayramı motosiklet adına değerlendiren arkadaşlara bir daha sağolsunlar diyorum.
kazasız belasız nice bayramlar:)

iyi yol yapmışsınız arkadaşlar.hayret mangalsız bi gezi izledim sonunda:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar