ülkemizde En Iyi Cruiser Makineyi Seçelim!!!

ULKEMIZDE EN IYI CRUISER MAKINEYI SECELIM

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
honda shadow 600 cc artık sıfırı yok ülkemizde satılmıyo
dışarıda durum nedir bilemiyorum anlamsız bi şekilde satışı durdu
halbuki güzel motosikletti ne alaka ise....

bu ne ya kimse shadow 750 den bahsetmemiş, olurmu böle bişey. fiyat performans görünüm yakıt tüketimi su soğutması digital gösterge tek birleşim egsoz konfor. daha ne olsun. shadow 750 dir olay başka bişey değil. suzuki c 800 ün debriyajı çok sert, dragstrda su soğutma yok, gösterge analog, egsoz görünüm düz o kadar estetik değil. shadow 750 nin hakkını verelim arkadaşlar ayıp oluyo ama :)

Ben hala dragstar diyorum sizde resimlerden karar verin aşa yukarı özellikler aynı

Hysoung GV 650

HyosungGV650_800.jpg

Honda VT 750 C SHADOW

03.jpg

Yamaha Dragstar 650

2006_XVS650A_Studio_0007_SMX_F.jpg

Suzuki VL 800

2064BTI001.jpg

bence dragstar

HYOSUNG gv 650 78 beygir bi alet dragstar 49 beygir ama üzerine binince gv650 üzerinde insan kelebek konmuş gibi küçücük kalıyor bu motor hem çok uzun hemde şehir içi kullanım için uygun değil, dragstar daha hoş bi alet
birde bakalım hyosung bu piyasada nekadar tutacak yamaha herkesin bildiği ve yıllardır güvendiği bi marka hyosung nedir

Aslında Suzuki VL 800 daha güzel duruyor ama fiyat/performans olarak değerlendiriyorum ben

HYOSUNG GV 650 tüm tartışmaları bitirdi; kalite, estetik, güç, performans, digital gösterge, su soğutma, ekonomi onda. Cruzier makinada raceing performansı var ve Harley Davidson VRSC serisinden daha kolay kullanıma sahip.

Hyosung Fiyat performans açısından tercihim. Param varsa Suzuki VZR1800 tek geçerim.

fiyat/performans olarak Hyosung 14000/15000 arası
fiyat/kalite olarak honda shadow 750 14.750ytl

param var diyosan işte makina yamaha xv1900

En güzel cruiser

hesbup' Alıntı:
Kriter belirtmek gerekirse, bence su an icin uretimi yapılan makineler arasında secim yapılmalı, zaten su an icin yapılanların cogu onceki modellerin gelistirilmis kopyalarıdır. Gecmise bakarsak isin icinden cıkamayız.
CC olarak ise cruiser denilince akla uzun yol, konfor ve güc gelir, o zaman 500 cc ve uzerine bakmakta fayda var diye dusunuyorum. Cunku 500 cc nin altı uzun yolculuklar icin pek tavsiye edilmez. Ben de bu konudaki tecrubemden soyluyorum, 500 cc nin altındakilerle uzun yola cıkılmaz demiyorum ama zevk vermeyecegi konusunda suphem yok.
Ben hala HONDA-Shadow 600 diyorum, ama bayilerde satılık goremedim hic, acaba artık satısı yapılmıyor mu? Bilgisi olan var mı? En azından honda nın sitesinde goremedim, sadece ust cc leri var.

Sevgili dostum ;

Sizin bahsettiğiniz Honda shadow 600 VLX modelidir.Ben 3 hafta önce İzmir de Honda bayisinden tesadüfen 990 km de 2005 model olanını alma şansına sahip oldum.Bu makina Amerikan versiyonudur.Avrupa ve Türkiye de 750 CC ler satıştadır.Honda nın Amerika sitesinde görebilirsiniz ordaki fiyatı yaklaşık 5600 $ dır.Benim aldığım motora gelince, bu zaten cruiser değil chopper dır.Diğerlerine göre daha hafif ve kıvrak ve seri bir motor.Tek dezavantajı deposu biraz küçük(11 lt).Ama benim için başlangıç motoru olduğu için eşim ve ben de çok seviyoruz.

Max PAYNE' Alıntı:
bu ne ya kimse shadow 750 den bahsetmemiş, olurmu böle bişey. fiyat performans görünüm yakıt tüketimi su soğutması digital gösterge tek birleşim egsoz konfor. daha ne olsun. shadow 750 dir olay başka bişey değil. suzuki c 800 ün debriyajı çok sert, dragstrda su soğutma yok, gösterge analog, egsoz görünüm düz o kadar estetik değil. shadow 750 nin hakkını verelim arkadaşlar ayıp oluyo ama :)

Shadow 750'de dijital gösterge yok. Sadece toplam kilometreyi dijital gösteriyor. Hız göstergesi yine normal analog. Toplam km göstergesi dijital olsa ne olur, matah bi olay değil.
Fiyat/performans derseniz Shadow 750dir en iyisi. Diğer tüm alternatifleri kişiye göre daha güzelde olsalar çok daha pahalılar. Fiyat farkı çok fazla. Bende o yüzden seçimimi Honda'dan yapmıştım zaten. Shadow'unda debriyajı sert bu arada, ayrıca debriyaj kolunun boyası parmaklarıma çıkıyor.
Bu arada performans deyince sadece motor gücü olarak algılanmamalı. Performansın buradaki anlamında, motorundan, parça kalitesine, görünüşünden servisine vs tümünü düşünmek gerekli.

obkavi' Alıntı:
HYOSUNG gv 650 78 beygir bi alet dragstar 49 beygir ama üzerine binince gv650 üzerinde insan kelebek konmuş gibi küçücük kalıyor bu motor hem çok uzun hemde şehir içi kullanım için uygun değil, dragstar daha hoş bi alet
birde bakalım hyosung bu piyasada nekadar tutacak yamaha herkesin bildiği ve yıllardır güvendiği bi marka hyosung nedir
Dragstar 49 değil 40 beygir. Hyosung 79 beygir ama çok yüksek devir yapıyor. Kullanımı Cruiser tarzına uygun değil. Maksimum torkunu 7500 devirde veriyor. Çoğunluk cruiser 3000 devir civarında verir.

Intruder'in deposu 12 lt.Motorun özelliği kibar ve dar yapıda olmasıdır.Zati anlamı "Yarıcı"dır.Depoyu büyütürsen çok sırtarır.:)

Aslında biri bu başlığa anket modulü eklese ne iyi olur, oyları sayabiliriz; yönetim yardımınızı bekliyoruz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar