ülkemizde En Iyi Cruiser Makineyi Seçelim!!!

ULKEMIZDE EN IYI CRUISER MAKINEYI SECELIM

• Kullanılan toplam oy
    64
  • Anket kapatılmış .
Arkadaslar cok güzel makineler var ama, ne yazık ki güzelim ülkemizde o modellerin hepsi yok. Benim gördüğüm kadarı ile HONDA-SHADOW 600 modeli en iyisi gibi gorunuyor, bunu soylerken hem teknik hem estetik kriterlerine bakıyorum.600 cc modeli diyorum çünkü üst modelleri pek estetik görünmüyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki M 800

hyosung gv 650 (14.950 ytl)
Hyuosung_GV650_001.JPG

...Yamaha Dragstar (hastayım bu motora),, inşaallah seneye bende de olacak...

Gercekten Suziki cok gusel bir model yaratti , yamaha dragstar i cok begenmeme ragmen bu model col havali.

m800ha7.jpg

fiyat/performans olarak değerlendirelim yoksa neler neler var.....:)

bence öncelikle kriter belirtmekte fayda var.

mesela:
- uzun yıllardır kullanılanlardan mı, yoksa yeni modeller olabilir mi?
- üretimi halen devam edenlerden mi yoksa üretimi durmuş olanlar da olur mu?
- cc sınıfı?

bence en azından bu kriterlere göre onlarca farklı model çıkabilir. mesela Yamaha Vmax benim tek favorimdir ama üretimi durmuş bir model yine Honda Magna da var.
Suzuki VZR1800R, güzel ama daha yeni piyasaya sürüldü.
Suzuki Volusia 800, Hyo Aquila 650 var.
Olmazsa olmaz Harley modelleri var :)

anlayacağınız kriter belirlenirse ona göre her klansmanda iyiler belirlenebilir diye düşünüyorum :wiinkk:

Güzellik,performans-fiyat oranı bakımından en iyisi olduğunu düşündüğüm cruiser;
Hyosung GV 650.

bence kawasaki en500.:rendeer: hıc bır cruiserda olmayan bir goruntu var. o bir efsane.
motorumu seviyorum

regal raptor 250cc:) :cherry:

Kriter belirtmek gerekirse, bence su an icin uretimi yapılan makineler arasında secim yapılmalı, zaten su an icin yapılanların cogu onceki modellerin gelistirilmis kopyalarıdır. Gecmise bakarsak isin icinden cıkamayız.
CC olarak ise cruiser denilince akla uzun yol, konfor ve güc gelir, o zaman 500 cc ve uzerine bakmakta fayda var diye dusunuyorum. Cunku 500 cc nin altı uzun yolculuklar icin pek tavsiye edilmez. Ben de bu konudaki tecrubemden soyluyorum, 500 cc nin altındakilerle uzun yola cıkılmaz demiyorum ama zevk vermeyecegi konusunda suphem yok.
Ben hala HONDA-Shadow 600 diyorum, ama bayilerde satılık goremedim hic, acaba artık satısı yapılmıyor mu? Bilgisi olan var mı? En azından honda nın sitesinde goremedim, sadece ust cc leri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar