cbf 250 4.0 litre civarında kle500 6.0 litre civarında bunlar benim tespitlerim. 90 km/h in üzerine çıkmazsan çok yumuşak kullanırsan 4,5-5.0 litrelere düşersin ama o zamanda zevki olmuyor.
Sevgili Uğur, tekrar hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten boyuna posuna yakışır bir motor oldu (Tamerin üstadlığı seçimde kendini göstermiş); F650gs ufak kalacaktı senin için. Bu arada yeni motorun için hediyen hazır, ilk karşılaşmamızda KLEopatranın üzreinde görebilmek dileğiyle. Sağlıcakla kal.
Belli bir zaman sonra motora iyice hakim olduğumda kimbilir bende senin gibi kullanmaya başlarım,zaten benim derdim yakıt değil olsa bile böyle bir makina almazdım oda ayrı bir mevzu.İlk zamanlar bende yakıtı daha duşuk tutmaya çalışıyordum. iridyum bujilerden sonra uzun yolda 4.3 litreye kadar düşebildim 165 kuruşa kadar indi ama Motora alıştıkca gücüne daha fazla hakım oluyorsunuz. Amortisorler hep yumuşak keyif sürüşü yapardım. Sonra sonra ne oldu bilmiyorum agresif fe hızlı kullanmak daha keyifli olmaya başladı. Amortisorler oldukca sertleştırıldı trafik ve asfalt da daha bi hızlı kullanır oldum. Belkide kışa denk geldiği içindir. Havalar ısınınca bi iki yol yapmak belki beni eski halime dondurur kimbilir..![]()
Çok teşekkür ederim Sinan abi,dediğin gibi tam bana göre bir makina,her işte bir hayır vardır derler ya,f650 ye çok baktım fakat uygun fiatlısını bulamadım,alanda satmıyor zatenSevgili Uğur, tekrar hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten boyuna posuna yakışır bir motor oldu (Tamerin üstadlığı seçimde kendini göstermiş); F650gs ufak kalacaktı senin için. Bu arada yeni motorun için hediyen hazır, ilk karşılaşmamızda KLEopatranın üzreinde görebilmek dileğiyle. Sağlıcakla kal.
bildiğim kadarıyla kawasakı yuı kawasakı yapan motor modeli kle 500-en 500-ve er 5 lerde aynı motor kullanılıyor kle bana büyük geldiği için er 5 e yönelmiştim ama pimpirikliğim yüzünden sıfır cbf 150 aldımpişmanmısın derseniz pişmanım hiç olmazsa 1 yıl kullanayım sonra artık 4 silindiremi zıplarım bilmiyorum ,kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah tekerini düz bastırsın,bu makinalar ciğerli makinalardır kolay dökülecek cinsten değil ama dağılmaya başlayıncada baş edemezsin o başka, güle güle kullan...
Selam Sinan abi nasılsın
valla senin F650 den istiyordu ama kısmet kle 500 e denk geldi,nede olsa kuzen motorlar bunlar
tam Ugur kardeşime göre boy pos yerinde.
kendine iyi bak abi görüşmek üzere,hele bi havalar açsın Ağva yolları görünsüz bizlere.
Her zaman beklerim, çokta sevinirim; Tamer 6 aydır hala geleceksen tut getir (11-20 Nisan arası izindeyim) ama köfteci sizden hesap alamaz, senin motoru şile gözlemecilerde çay ısmarlarsın ıslatırız. Bu arada iridium bujiyi kesinlikle tavsiye ederim. Çok büyük olmasada çalışma,yakıt ve performansa olumluluk kattığını söyleyebilirim. Görüşmek dileğiyle...
Tamer selam, iyiyim sağolasın havalar ısınırsa daha iyi olucamTamer, Uğur doğru yolu buldu her aklı selim yetişkin motosikletçi gibi enduro aldı. Darısı yaşını başını almış naked'çıların başına
Görüşmek dileğiyle...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:56 ----------
Her zaman beklerim, çokta sevinirim; Tamer 6 aydır hala geleceksen tut getir (11-20 Nisan arası izindeyim) ama köfteci sizden hesap alamaz, senin motoru şile gözlemecilerde çay ısmarlarsın ıslatırız. Bu arada iridium bujiyi kesinlikle tavsiye ederim. Çok büyük olmasada çalışma,yakıt ve performansa olumluluk kattığını söyleyebilirim. Görüşmek dileğiyle...
sinan abi ben daha gencim yaş 20
bi 5-10 sene sonra bende sizin saflara katılırım belki (enduro kardeşliği)
abi köftlere gelicez ama Ugur arazi hepyoksa ben geliyordum zaten.
kendine iyi bak kolay gelisin abi.