ufak kaza atlattım

Geçmiş olsun... En uyuz olduğum tiplerden biri de bunlar, sinyal verdin diye o şerit senin mi oldu. Motosiklet varken şerit değiştirmek kolay, solundan kamyon kaptırmış geliyorken, sinyal verip çıkta göreyim...

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

sağol kardeşim

Geçmiş osun.Allah beterinden saklasın...

sağol kardeşim

Çok geçmiş olsun. Sana bişey olmamasına sevindim.

sağol kardeşim

Geçmiş olsun.

Allah beterinden saklasın.

sağol. cümlemizi korusun

Geçmiş olsun, ALLAH daha beterlerinden korusun...

sağol kardeşim

geçmiş olsun arkadasım

sağol kardeşim

geçmiş olsun allah beterinden korusun

sağol kardeşim. amin

Geçmiş olsun... En uyuz olduğum tiplerden biri de bunlar, sinyal verdin diye o şerit senin mi oldu. Motosiklet varken şerit değiştirmek kolay, solundan kamyon kaptırmış geliyorken, sinyal verip çıkta göreyim...

sağol. böyle canavarlar var işte trafikte. millet g.t olmuş. şerefsiz

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
büyük geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın kardeşim...
tekrarlanmaması dileğiyle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun, bana kalırsa motorcuların arada kalan boşluklardan geçmesini hazmedemiyo bu yaban domuzları belkide bilerek yapıyodur kimbilir. (tabiki tüm araç sürücüleri için demiyorum içlerinde motor sürücülerini koruyan, yol verenleride var ) Tekrarı olmaması temennisi ile kazasız sürüşler dilerim

çok geçmiş olsun, bana kalırsa motorcuların arada kalan boşluklardan geçmesini hazmedemiyo bu yaban domuzları belkide bilerek yapıyodur kimbilir. (tabiki tüm araç sürücüleri için demiyorum içlerinde motor sürücülerini koruyan, yol verenleride var ) Tekrarı olmaması temennisi ile kazasız sürüşler dilerim

sağol kardeşim, bazıları bize saygı göstermiyo maalesef :pr:

çok geçmiş olsun kullanmak çok zevkli ama kaza yatığımızda ucuz atlatmak bizraz zor allah kazadan beladan korusun..!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorculara yol veren araç sürücülerininde % 80 civarı mutlaka motor sürücüsüdür kanımca

geçmiş olsun ne kadar dikkatli olsakta arabalar dikkat etmedikten sonra yalan olyoruz bu insanlar aynalarını kullnmayı hiç öğrenmiyecekler sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar