- Konu Yazar
saat 4:30 civarı seyir halinde trafik, hız 40 civarı. bende sola yanaştım önümde 3 kadar araç vardı, karşı şerit boş olunca geçeyim dedim. ne vardı geçersin
r:
r:
önümdeki servis aracıda sola dönüverdi ben geçerken.
sağ omzum aynaya çarptı, sağ ayak basamağı sürtünmeyle kapanmış fren pedalı sürttü araca vejant kapağı çıktı ve biraz boyası çizildi.
adam hemen durdu bende çarpmayla sola yöneldim ve durdum elimi kalıdırdım ne yapıyosun dedim.
o da indi araçtan sen suçlusun ben sinyal verdim dedi.
sinyali görsem soluna girermiyim dedim ve polis çağırcam dedi çağır dedim.
esnaflar geldi servisciye sen suçlusun dedi, adamın tanıdıkları geldi benle konuştu ben bişey demedim o polis çağırdı dedim sonra onu ikna ettiler vazgeçti adam.
Allaha şükür ucuz atlattık ama ayağım üstüne basınca acıyo omzumda dokununca acıyo. fren pedalıda yukarıya kalkmış.
önümdeki servis aracıda sola dönüverdi ben geçerken.
sağ omzum aynaya çarptı, sağ ayak basamağı sürtünmeyle kapanmış fren pedalı sürttü araca vejant kapağı çıktı ve biraz boyası çizildi.
adam hemen durdu bende çarpmayla sola yöneldim ve durdum elimi kalıdırdım ne yapıyosun dedim.
o da indi araçtan sen suçlusun ben sinyal verdim dedi.
sinyali görsem soluna girermiyim dedim ve polis çağırcam dedi çağır dedim.
esnaflar geldi servisciye sen suçlusun dedi, adamın tanıdıkları geldi benle konuştu ben bişey demedim o polis çağırdı dedim sonra onu ikna ettiler vazgeçti adam.
Allaha şükür ucuz atlattık ama ayağım üstüne basınca acıyo omzumda dokununca acıyo. fren pedalıda yukarıya kalkmış.