ufak kaza atlattım

saat 4:30 civarı seyir halinde trafik, hız 40 civarı. bende sola yanaştım önümde 3 kadar araç vardı, karşı şerit boş olunca geçeyim dedim. ne vardı geçersin :pr::pr:
önümdeki servis aracıda sola dönüverdi ben geçerken.

sağ omzum aynaya çarptı, sağ ayak basamağı sürtünmeyle kapanmış fren pedalı sürttü araca vejant kapağı çıktı ve biraz boyası çizildi.

adam hemen durdu bende çarpmayla sola yöneldim ve durdum elimi kalıdırdım ne yapıyosun dedim.

o da indi araçtan sen suçlusun ben sinyal verdim dedi.
sinyali görsem soluna girermiyim dedim ve polis çağırcam dedi çağır dedim.

esnaflar geldi servisciye sen suçlusun dedi, adamın tanıdıkları geldi benle konuştu ben bişey demedim o polis çağırdı dedim sonra onu ikna ettiler vazgeçti adam.

Allaha şükür ucuz atlattık ama ayağım üstüne basınca acıyo omzumda dokununca acıyo. fren pedalıda yukarıya kalkmış.

Geçmiş olsun.. Böle ayılara dikkat etmek lazım malum bu arkadaşlar araçlarındaki aynayı modifiye parçası sanıyorlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qeçmiş olsn....

çağırsaydın keşke polisi..... ders olurdu ona!!!! artık en ufak birşeyde polis çağırmaya karar verdim arkadaşlar....

eğer böyle yaparsak,belki biraz daha dikkatli olurlar!!!! helede haksızlarsa!!!!

bu arada geçmiş olsun!!!!!!!!!!!!!

geçmiş olsun Allah bir daha göstermez inşallah...

sağol. amin hepimize

çağırsaydın keşke polisi..... ders olurdu ona!!!! artık en ufak birşeyde polis çağırmaya karar verdim arkadaşlar....

eğer böyle yaparsak,belki biraz daha dikkatli olurlar!!!! helede haksızlarsa!!!!

bu arada geçmiş olsun!!!!!!!!!!!!!

sağol.
ben çağırmak istemezdim karşı taraf %100 hatalı olsa çağırırdım. o çağırdı bende çağır dedim.doğru diyosun çağırmak lazım en ufak şeyde
bizi adam yerine koymuyolar zaten :pr::pr::pr:

Son düzenleme:
Moderatör
Geçmiş olsun, ALLAH daha beterlerinden korusun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar