Ufak DıŞ Modifiye Ybr125

arkadaşım pek göremedim videoda ama arka çamurluk aksik egzos susturucusu eksik sinyaleri zaten biliyon.
bence YBR sade daha güzel biraz daha hızlı bir makinayı böyle yapsan daha hoş olur çünkü bunun arka lastiği zaten ince çok cins duruyo ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
ama bence sudan veyat yağmurlu bir günde kulanma çok çamur atar.

off abi yolda tam kapatmalıkmış hani :) bence stop lambasnn üstndeki tam olarak göremedgim sticker gbi şey yama gbi olmus cok hos durmuyo tabi canlıda belki güzel duruyordur bilemycem,ama bnce göze eksik geln pek bişey yok,yapıcagınız bu sticket yapıştrma gbi modifiyeleri siyaf tonlu secerseniz daha şık durucaktır,jantınıza kırmızı şerit,bide o begendigimiz gidonlar wardıya hani racing gbi onlardan takarsanız off o zamn hangi motor zevk verir ybr kadr:)

ucanteneke5. çamurlugu sökme sebemim her inen arka sinyalı kırıyordu o yüzden söktüm arkaya ufak sinyal alcam nikelaj olanlardan egsoz sustucunu demişin ama egsoz orjinal hic ellemedim orjinal sesi var arka lastik ince duruyor ama değiştircem kalın olanlardan alcam camur atar demişin fazla atmıyor ama atsa bile bana atmıyor arkamda kim oturuyorsa ona atıyor :mrgreen:

merichhh yol idare eder kimse yok arka stop üstündeki nikalaj yakından görsen %100 beğenirsin süper bişi sinyal ise arka kısmı karbon ön kısmı beyaz parlak rengi var yakısır düşünuyorum jantıma kırmızı fosfor cekecem ama yaza yakın simdilik böyle duruyor gidon ise başka bi konuda actıgım başlıkta resimdeki gidonlar fazla asaya yatmıyorsun bi tane buldum tm orjinal gibi 150 ytl dedi 95 indi almayacam simdilik dursun birgün hesaplısını bulurum

sizce benim motora hangi sinyal yakısır bi alışımda 4 dünü de değiştircem 4 düde aynı olsun istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar