Büyükçe bir cam parçasını eni ve boyu geniş olsun. İki amartisörün üstüne aynı anda değecek şekilde koy. Camın köşelerinden biri oynuyorsa mesnetleri gevşetip hizalayabilirsin. Bu iyi senaryo. Kötüsü şasi eğrilmiştir.
Sigorta patlamış olabilir.Motorsiklet aküyü değiştirmeme rağmen farkar yanmıyor marş basmıyor neden yapar bunu,
Hocam bir de arka jant yalpalıyor ön çelik jant arkaya tel jant taksam bir sorun olur mu, farlar cok az yanıyor kornanın kablosunun biri kopmustu yaptm biraz çalıştıSigorta patlamış olabilir.
Yok çekme gidondan yapıyordu onu yaptım düzelttim oldu fakat arka jant yalpalıyor onu çıkma tel jant ile degistirsem bir sorun olur muyamukluk fazla belli olmuyor, belki bu motorlarda çekme olayı kronik sorundur, dominar 400 lerde ki sağa çekme gibi..
Konjektör şase almıyor olabilir, konjektörün yeşil kablosunu akü deki şase ile desteklemeyi deneyin. Arka jant yamuk olabilir veya zinciri gerdiğiniz zaman yamuk germiş olabilirsiniz.Hocam bir de arka jant yalpalıyor ön çelik jant arkaya tel jant taksam bir sorun olur mu, farlar cok az yanıyor kornanın kablosunun biri kopmustu yaptm biraz çalıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok çekme gidondan yapıyordu onu yaptım düzelttim oldu fakat arka jant yalpalıyor onu çıkma tel jant ile degistirsem bir sorun olur mu
Konjektör şase almıyor olabilir, konjektörün yeşil kablosunu akü deki şase ile desteklemeyi deneyin. Arka jant yamuk olabilir veya zinciri gerdiğiniz zaman yamuk germiş olabilirsiniz.
Karbüratöre fazla benzin geliyor olabilir, karbüratörün şamandırası tam yukarı çıkıp yakıt akışını kapatmadığı için fazla gelen benzini tahliyeden atıyor olabilir.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Resim ekleyemedim karbüratörun altinda hortum benzin akıtıyor sorun nerededir
YouTube da bakmıştım benzini kapatıp hava basın diyordu, ama tahliyenin vidası yalama olmuş açamadım, tornavida yeri bozulmuş, bende onu açmadan hortum takıp ufledim şuan akmıyor ama kontrol ediyorum, yaptıktan sonra bir kez aktı bir daha akmadı şuan.Karbüratöre fazla benzin geliyor olabilir, karbüratörün şamandırası tam yukarı çıkıp yakıt akışını kapatmadığı için fazla gelen benzini tahliyeden atıyor olabilir.