Ufak çaplı kaza sonrası motorun sağa çekmesi

Resim ekleyemedim hizliresim comdan, ön teker yada çamurluk yamuk gibi duruyor

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Büyükçe bir cam parçasını eni ve boyu geniş olsun. İki amartisörün üstüne aynı anda değecek şekilde koy. Camın köşelerinden biri oynuyorsa mesnetleri gevşetip hizalayabilirsin. Bu iyi senaryo. Kötüsü şasi eğrilmiştir.

Büyükçe bir cam parçasını eni ve boyu geniş olsun. İki amartisörün üstüne aynı anda değecek şekilde koy. Camın köşelerinden biri oynuyorsa mesnetleri gevşetip hizalayabilirsin. Bu iyi senaryo. Kötüsü şasi eğrilmiştir.
pnoui6srj

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motor bu resimde yan ayaklık ta, sehpada değil, o sekildede atabilirim ama yamukluk gözükmüyor ve motorda çekme varmı yokmu o da tam anlaşılmıyor normal gidişi falan

Motor araca carpmadan yana kırdım koruma demiri çarptı yere düştü yerde sürüklendik biraz, motorda hiçbir sorun yok sürüyorum aynı şekilde, koruma demiri ve deri ceket olmasa kötü olabilirdi

Son düzenleme:
Motorsiklet aküyü değiştirmeme rağmen farkar yanmıyor marş basmıyor neden yapar bunu,

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
yamukluk fazla belli olmuyor, belki bu motorlarda çekme olayı kronik sorundur, dominar 400 lerde ki sağa çekme gibi..

Sigorta patlamış olabilir.
Hocam bir de arka jant yalpalıyor ön çelik jant arkaya tel jant taksam bir sorun olur mu, farlar cok az yanıyor kornanın kablosunun biri kopmustu yaptm biraz çalıştı

yamukluk fazla belli olmuyor, belki bu motorlarda çekme olayı kronik sorundur, dominar 400 lerde ki sağa çekme gibi..
Yok çekme gidondan yapıyordu onu yaptım düzelttim oldu fakat arka jant yalpalıyor onu çıkma tel jant ile degistirsem bir sorun olur mu

Motosikleti
Ns200 15"
Hocam bir de arka jant yalpalıyor ön çelik jant arkaya tel jant taksam bir sorun olur mu, farlar cok az yanıyor kornanın kablosunun biri kopmustu yaptm biraz çalıştı

Yok çekme gidondan yapıyordu onu yaptım düzelttim oldu fakat arka jant yalpalıyor onu çıkma tel jant ile degistirsem bir sorun olur mu
Konjektör şase almıyor olabilir, konjektörün yeşil kablosunu akü deki şase ile desteklemeyi deneyin. Arka jant yamuk olabilir veya zinciri gerdiğiniz zaman yamuk germiş olabilirsiniz.

Konjektör şase almıyor olabilir, konjektörün yeşil kablosunu akü deki şase ile desteklemeyi deneyin. Arka jant yamuk olabilir veya zinciri gerdiğiniz zaman yamuk germiş olabilirsiniz.

Resim ekleyemedim karbüratörun altinda hortum benzin akıtıyor sorun nerededir

Motosikleti
Ns200 15"

Resim ekleyemedim karbüratörun altinda hortum benzin akıtıyor sorun nerededir
Karbüratöre fazla benzin geliyor olabilir, karbüratörün şamandırası tam yukarı çıkıp yakıt akışını kapatmadığı için fazla gelen benzini tahliyeden atıyor olabilir.

Karbüratöre fazla benzin geliyor olabilir, karbüratörün şamandırası tam yukarı çıkıp yakıt akışını kapatmadığı için fazla gelen benzini tahliyeden atıyor olabilir.
YouTube da bakmıştım benzini kapatıp hava basın diyordu, ama tahliyenin vidası yalama olmuş açamadım, tornavida yeri bozulmuş, bende onu açmadan hortum takıp ufledim şuan akmıyor ama kontrol ediyorum, yaptıktan sonra bir kez aktı bir daha akmadı şuan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar