Ufak bir pazar gezisi :)

Fatih [MENTION=66499]fat280[/MENTION] pazar günü hava iyi olursa ıspartaya gelebilirim dedi.Tamam buyur gel dedim bende.Yağış olmazsa sabah yola çıkacağını söyledi.Birkaç siteden baktık hep ıspartada yağış gösteriyor o yüzden ben pek beklemiyordum.Gecede geç yatmıştım.Saat 11 gibi telefonla uyandım.Arayan fatihti.Ispartanın girişindeyim nereye geleyim dedi.Evi tarif ettim zaten ana yol üzerinde.Kalkıp giyinene kadar fatih geldi.Hemen indim aşşağıya.Motoru çıkardım.
sany0001s.jpg

sany0002r.jpg

sany0003u.jpg

Adam yoldan geldi hem biraz dinlensin hem bir kahvaltı edelim karnımızı doyuralım dedik.Tabi önce bir bankamatiğe uğradık para çektik.
sany0004s.jpg

O ara benim motoru gören arkadaşım durmuş hemen.Nasılsın falan derken dedim gezicez kaskını al sende gel.Tamam dedi.Biz kahvaltı yaparken arkadaş kaskını aldı geldi.
sany0005us.jpg

sany0006n.jpg

Kahvaltıyı yaptık yola çıktık.Yolda fotoğraf çekmedim.Bir eğirdirin girişinde çektim motorun üzerinden.
sany0009v.jpg

Aşşağı doğru inerken durduk birkaç kare fotoğrağ aldık.
sany0010q.jpg

sany0011br.jpg

Ve sonunda geldik.Gölün kenarına durduk hemen.
sany0012u.jpg

sany0013w.jpg

sany0017zg.jpg

sany0018q.jpg

Sitede paylaşırız diye birkaç kare fotoğraf aldık hemen :)
sany0022f.jpg

Buda benim motorum :) Birazcık pis ama olsun.
Ne yapalım derken gölgede bir masa gördük.Hemen oturduk.Birde semaver kiraladık :)
sany0023h.jpg

sany0030h.jpg

sany0031w.jpg

sany0032g.jpg

sany0033g.jpg

sany0041y.jpg

sany0043m.jpg

Fatih motorun karbüratörü ile uğraşıyor bende ona bakıyorum :)
sany0044h.jpg

Geri dönme zamanı geldi.Yola çıkmadan birkaç fotoğraf daha çekilelim öyle çıkarız dedik.Son kareler.
sany0056c.jpg

sany0059d.jpg

Burada birsey konusuyoz hararetli hararetlide ne olduğunu suanda hatırlamıyorum :)
sany0066a.jpg

sany0069l.jpg

Hep biz olmaz birazda arkadaşı çekelim :)
sany0068g.jpg

sany0078k.jpg

Ve bize gezide eşlik eden motorlarımız.
sany0074z.jpg

Alanya'dan kalkıp gelen Fatihe ve hemen bize dahil olan yusufa teşekkür ediyorum.

Kazasız Belasız sürüşler dilerim.

Meriç ARGAÇ

açık hava, 3 arkadaş, göl kenarı, hem de semaverli. daha ne olsun. süpersiniz

Güzel yerler,güzel resimler,paylaşım daha da güzel tebrikler.bu yaz oraları görmek bize de nasip olur İnşallah.

asıl ben teşekkür ederim meriç ne demek zaten gezmeyi severim bilirsin bu seferde sizin orası dedim çıktım geldim bana eşlik ettiğiniz ve beni iyi ağırladığınız için teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayat sana güzel fatihim:) bu dünyada işin iş valla:)

fatih tebrik ederim de....
insan bi haber verir kardeşim benimde bi ısparta yapasım vardı bi yerlerde buluşurduk beraber giderdik
merkezede bekleriz tabii
sağlıcakla kal...

fatih tebrik ederim de....
insan bi haber verir kardeşim benimde bi ısparta yapasım vardı bi yerlerde buluşurduk beraber giderdik
merkezede bekleriz tabii
sağlıcakla kal...

abi inş. bir dahaki sefere haber ederim inş. 2 hafta sonra antalyaya geleceğim sınavım var tanışmak isterim abi inş.

Yorum yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.Yolu ıspartadan gecen herkezi beklerim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay güzellere bak :) fatih sen o akdenizin bölge sorumlusu gibi çalışıyorsun maşallah,seni transfer edelim kardeşim marmaraya :)tekeriniz düz bassın,nice güzel gezilerde bir araya gelmeniz dileğiyle.

Fatih iyi geziyor vallaha :) Yakında Türkiyede gitmediği yer kalmayacak:) Bu güzel resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim:rendeer:

herkese teşekkür ederim böyle güzel geziler yapmak nasip etsin cümlemize

vay güzellere bak :) fatih sen o akdenizin bölge sorumlusu gibi çalışıyorsun maşallah,seni transfer edelim kardeşim marmaraya :)tekeriniz düz bassın,nice güzel gezilerde bir araya gelmeniz dileğiyle.

ahmet abi teşekkürler valla elimden geldiğince gezmeye çalışıyorum benden daha iyi gezenlerde çoktur ben onların 10 da 1 birini ederim anca :) marmaraya transfer etmeyelim abi asıl sizleri akdenize edelim bu güzel hava bırakılır mı hiç :cherry:

Fatih iyi geziyor vallaha :) Yakında Türkiyede gitmediği yer kalmayacak:) Bu güzel resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim:rendeer:

sağol celal abi abi sende çok abarttın daha akdeniz bölgesini anca gezdim sayılır :)

abi inş. bir dahaki sefere haber ederim inş. 2 hafta sonra antalyaya geleceğim sınavım var tanışmak isterim abi inş.
çoluk çocuk la uğraşmaktan pek dışarı çıkamıyorum ama gelince haber ver yanına uğrarım-yada sınav sonrası sen uğrar bi çayımı içersin-görüşelim
ıspartada arkadaşlarım vardı hep gelsene deyip duruyorlardı senin geziyi görünce içim gitti...sağlık olsun...bir dahaki sefere inş...
sınav ne sınavı...nerde kaçta kendimi şimdiden ayarlayayım...

çoluk çocuk la uğraşmaktan pek dışarı çıkamıyorum ama gelince haber ver yanına uğrarım-yada sınav sonrası sen uğrar bi çayımı içersin-görüşelim
ıspartada arkadaşlarım vardı hep gelsene deyip duruyorlardı senin geziyi görünce içim gitti...sağlık olsun...bir dahaki sefere inş...
sınav ne sınavı...nerde kaçta kendimi şimdiden ayarlayayım...

abi açıköğretim sınavım var 7-8 nisanda sınavım hafta sonu oradayım telefonumu özelden atarım abi sende atarsın geldiğimde ararım siz abi

simdi tekrar resimlere baktım beyaz cbr arkadasın boyu kac acaba ogrenme sansım varmı ustunde resım cektırmıs? ayrıca nerden bulmus o beyaz cbr :(

simdi tekrar resimlere baktım beyaz cbr arkadasın boyu kac acaba ogrenme sansım varmı ustunde resım cektırmıs? ayrıca nerden bulmus o beyaz cbr :(
o arkadaş cbr125 i nereden bulmuş 2012 yi yahu?

Arkadasın boyu hemen hemen benle aynı.Ben 1.75 falanım.Motoru bulması tamamen şans.Hondanın tüm bayilerini tek tek aramış İstanbulda bir bayide bulmuş beyaz rengi.Siyah olanı çok ama beyazı çok aradığını söylemişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar