Ufak bir kaza yaşadım yardm lütfen

Dostum emin olmak istiyorsan ellerini bırak saga sola çekme,sallama var ise sıkıntı var.
Korkulacak bisey de yok.bırakınca dengemi kaybederim felan deme. Herhangi bi sorunda saniye olmadan müdahale edebiliyorsun

Herkesten aynı yorum gelince içime kurt düştü. Eve gidince bu akşam deniyim ben en iyisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

Dün akşam atladım motora girdim bir okulun içerisine ve ellerimi bırakarak sürdüm. Motor dümdüz gidiyor sağa sola meyil yok

Beyler adamlar parçanın gelme süresi uzar diyorlar. Ben de o kadar bekleyemiyorum bir sürü işim kalıyor. Parça gelene kadar Sanayiden kıyıdan köşeden çıkma çamurluk taktırsam olmaz mı nasıl olur

Titremeden ötürü ses yapıyor çok rahatsız ediyor o ses beni. Zaten şu titreme sorununu da göstermem lazım. 0-20 Km arasnda kalkışta vs motor debriyajı yediremiyor feci titriyor o esnada kırık çamurluk çok pis ses yapıyor etraftaki insanlar bile bakıyor

Titremeden ötürü ses yapıyor çok rahatsız ediyor o ses beni. Zaten şu titreme sorununu da göstermem lazım. 0-20 Km arasnda kalkışta vs motor debriyajı yediremiyor feci titriyor o esnada kırık çamurluk çok pis ses yapıyor etraftaki insanlar bile bakıyor

o zaman ben olsam söker öyle gezerim yenisi gelene kadar.

Bugün başka bir servisi aradım Ümraniye HONDA D&B. Adamlar elimizde beyaz ön çamurluk var dediler. Dedim ne kadar fiyatı 202 tl dedi. Ulan dedim nereye sorsam 110 tl fiyat çekiyor siz ne ayaksınız. Modeli kaç senin motorun dedi 2013 dedim. Hee tamam o zaman 110 tl dedi. Ulan zaten başta da söylemiştim model yılını bana mı oynuyorlar anlamadım

Hocam kırıktan dolayı ses yapmaması lazım, ya sürten bir yer var ya da sabitleme civatası düşmüş, gevşemiş olabilir
Parça beklemeye vaktin yoksa ya sök ya bunları hallet diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Bugün başka bir servisi aradım Ümraniye HONDA D&B. Adamlar elimizde beyaz ön çamurluk var dediler. Dedim ne kadar fiyatı 202 tl dedi. Ulan dedim nereye sorsam 110 tl fiyat çekiyor siz ne ayaksınız. Modeli kaç senin motorun dedi 2013 dedim. Hee tamam o zaman 110 tl dedi. Ulan zaten başta da söylemiştim model yılını bana mı oynuyorlar anlamadım

Onlardan hertürlü üçkağıdı bekleyin, serviste bana da üçkağıt yapmışlardı, siz siz olun uzak durun..

Bu tür kazalardan bende çekiniyiroum. Özellikle de büyük araçlarda. Mutlaka araçların kenarlarına doğru durup gerektiğinde kaçabilmek lazım. Yada her duruşta burnu araya doğru sokmak lazım. Adamlar kornayada bassanız üzerinize geliyorlar ki kamyon falan olsa adamı da ezer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar