Ufak Bi Teker Yaptım

su kullandıgın cumlelerden sonra bide akıl wermeye calısmıyomusun hasta ediyo beni senin gibi elemanlar. Burası senin oyun alanın degilmi? insanlar bi tek burda seni dinliyo oda okumak zorunda oldukları icin. İnsanlara akıl werecegine edepli konusmayı ogren. Topici kasma.

Evet sen söyledikten sonra tekrar bir okudum,gerçekten çok sağlam itelemişim :p
Bu forumdaki insanların bi çoğunu realden tanırım,okudukları gibi dinlerlerde beni.. Ama Jozef aralında dediği gibi..Çıkıntılar mutlaka olacaktır :p Sende sevmeyen ol beni annem :p

Evet sen söyledikten sonra tekrar bir okudum,gerçekten çok sağlam itelemişim :p
Bu forumdaki insanların bi çoğunu realden tanırım,okudukları gibi dinlerlerde beni.. Ama Jozef aralında dediği gibi..Çıkıntılar mutlaka olacaktır :p Sende sevmeyen ol beni annem :p

sabaha kadar yazssam sabaha kadar cewap yetiştirirsin eminim. Kendine daha eğlenceli meşgaleler bul.

Sen delimisin :)
Bu adamı tanıyanları gormuyormusun mumkun oldugunca uzak duruyorlar :)
Adam oyle bir kıvrak zeka ve dil vermişki bir yerden olmazsa biryerden muhakkak yerleştiriyor :)

sabaha kadar yazssam sabaha kadar cewap yetiştirirsin eminim. Kendine daha eğlenceli meşgaleler bul.
Gereksiz biri yüzünden böyle ters düşmeye gerek yok die düşünüyorum.Tekteker seven birisi olarak sağlam bir dostluğun temelleri bile atılabiliraslında:p
Sen delimisin :)
Bu adamı tanıyanları gormuyormusun mumkun oldugunca uzak duruyorlar :)
Adam oyle bir kıvrak zeka ve dil vermişki bir yerden olmazsa biryerden muhakkak yerleştiriyor :)

olm uzun zamandır ilk defa iyi sayılabilecek bir şey söyledin hakkımda :p

haydaa.. Arkadaş yazmasak bu topic çürümeye yüz tutacaktı ama hala ilk sayfalarda yer alıyor.. Bi teşşekkür edin be.. Hadi etmiyorsunuz nankörlük etmeyin bari :p

bugün tekteker arifin ogulunun stunt showunu izledim oğlu fena geliyo arkadan eleman çok güzel stoppie yapıyo. Motorun arkasını sert düşürdüğünü hiç görmedim.

çok tehlikei bos bi alan seçmelisin kendine gerçi karanlık pek blli olmuyor ama nerde oldğu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar