Ufak Bi Teker Yaptım

abi deli manyak yapmışsın ama senin makina ne agın bi ses çıkaryo osesi duymak için bile para ödenir be :):)

arkadaşlar lütfen.. video falan isteyip gaza getirmeyin..Sanki doğru birşey yapılıyor ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum sen yazılanlara bakma. illa ki aradan çıkıntılar çıkıcaktır.
yer zaman bilincin varsa diğerleri ne yiyceğini bilir zaten :cat:
bu arada harika yapmışsın tebrik ederim :cat: ufak değili ama sağlam teker :)

dostum sen yazılanlara bakma. illa ki aradan çıkıntılar çıkıcaktır.
bu arada harika yapmışsın tebrik ederim :cat: ufak değili ama sağlam teker :)

Koçum sen 2 klavye erkekliği yapıp sonra tek kelime edemeyen jozef aral deilmisin ?

valla hatırlamıorum kimi kime sokuyordum ama çarçakal gelip ortalığa havlayınca çıldırıyorum artık.. Zaten bastığı yer sağlam değil hala zıplıyor..

Olm arkadas bişi dememiş aradan cıkıntılar cıkacaktır demiş :silent:
Çıkıntıda ne varki ?

ha birde yiyecegin konusunda bildiginden bahsetmiş. Ama onların icinde sen varsan tabi.

Son düzenleme:
Çıkıntıda ne olduğunu tam olarak girdiğinde anlayacak aslında..

Yiyeceğim konusunda pek bişi gelmedi aklıma..Keşke Jozeff arkadaşımız yine bi laf atıp kuyruğunu araya alana kadar bu konuda bilgilendirseydi bizi..

Son düzenleme:
Tebrikler güzeldi...Ayrıca insanın ve trafigin az oldugu hatta nerdeyse hiç olmadıgı bir yerde yaptıgın için tebrikler...:rendeer:

videoda gordugun gibi bende sıkışık trafikte yaptım. is olsun diye yazanlara hasta oluyorum :)
bende yazdıklarımı tam yorumlayamayıp iş olsun die yazdı deyenlere hasta oluyorum :)
Sana kimse teker yapma demedi ama video'da teker yaptığın yerdeki görevli memurlar arkandan ne demiş olabilir , ben bi tahmin yazayım : Serseri motorcular :bounce: , bence bu tür aksiyonlar için şehirdışı ve insandan uzak yerler seçelim .
umarım durum açıktır :bounce:
sinancım sana katılıyor arkadaşı kınıyıorum:farao:
hadi lennn :p bunu deyecek en son 2 kişi biziz :queen::queen:
arkadaşlar lütfen.. video falan isteyip gaza getirmeyin..Sanki doğru birşey yapılıyor ..
Hayırdır , sana ak sakallı dedemi gözüktü :p:p
kasttettiğin biziz sanırım !! eğer şu an yanımda olsaydın o yiyeceği senden çıkartır sana geri yedirirdim !!!
bir daha sözlerine çok dikkat et !!!! ::angry2::

Konu dışına çıktığım için konu sahibinden özür dilerim , beğenilmeyen bişey varsa mod'lar bi zahmet el atsın :wiinkk:

Başarılı. Bravo.

Video linkini açtıktan sonra senin teker videosu oynarken sağ tarafında bu siteye bimemne kurumu tarafından erişim engellenmiştir yazıyor gördünüz mü?

Ne günler yaşıyoruz. Dünyanın en salak sansürcü devleti olduk....

Çıkıntıda ne olduğunu tam olarak girdiğinde anlayacak aslında..

Yiyeceğim konusunda pek bişi gelmedi aklıma..Keşke Jozeff arkadaşımız yine bi laf atıp kuyruğunu araya alana kadar bu konuda bilgilendirseydi bizi..

su kullandıgın cumlelerden sonra bide akıl wermeye calısmıyomusun hasta ediyo beni senin gibi elemanlar. Burası senin oyun alanın degilmi? insanlar bi tek burda seni dinliyo oda okumak zorunda oldukları icin. İnsanlara akıl werecegine edepli konusmayı ogren. Topici kasma.

Son düzenleme:
su kullandıgın cumlelerden sonra bide akıl wermeye calısmıyomusun hasta ediyo sbeni senin gibi elemanlar. Burası senin oyun alanın degilmi insanlar bi tek burda seni dinliyo oda okumak zorunda oldukları icin. İnsanlara akıl werecegine edepli konusmayı ogren. Topici kasma.

sende josef'in avukatı olmalısın , tanıştığımıza memnum oldum :bounce:
bence sen asıl mesleğini yapmaya dewam et dostum :wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar