sonra yakınırız niye biz motorculara serseri diyolar diyer:
lucky strike tan bi de Stoppie videosu istiyoruz
ufak olsun![]()
dostum sen yazılanlara bakma. illa ki aradan çıkıntılar çıkıcaktır.
yer zaman bilincin varsa diğerleri ne yiyceğini bilir zaten :cat:
bu arada harika yapmışsın tebrik ederim :cat: ufak değili ama sağlam teker![]()
Koçum sen 2 klavye erkekliği yapıp sonra tek kelime edemeyen jozef aral deilmisin ?
Hani su senin milleti birbine sokmaya calıstıgın topictekimi![]()
valla hatırlamıorum kimi kime sokuyordum ama çarçakal gelip ortalığa havlayınca çıldırıyorum artık.. Zaten bastığı yer sağlam değil hala zıplıyor..
bende yazdıklarımı tam yorumlayamayıp iş olsun die yazdı deyenlere hasta oluyorumvideoda gordugun gibi bende sıkışık trafikte yaptım. is olsun diye yazanlara hasta oluyorum![]()
hadi lennnsinancım sana katılıyor arkadaşı kınıyıorum:farao:
Hayırdır , sana ak sakallı dedemi gözüktüarkadaşlar lütfen.. video falan isteyip gaza getirmeyin..Sanki doğru birşey yapılıyor ..
kasttettiğin biziz sanırım !! eğer şu an yanımda olsaydın o yiyeceği senden çıkartır sana geri yedirirdim !!!yer zaman bilincin varsa diğerleri ne yiyceğini bilir zaten :cat:
Çıkıntıda ne olduğunu tam olarak girdiğinde anlayacak aslında..
Yiyeceğim konusunda pek bişi gelmedi aklıma..Keşke Jozeff arkadaşımız yine bi laf atıp kuyruğunu araya alana kadar bu konuda bilgilendirseydi bizi..
su kullandıgın cumlelerden sonra bide akıl wermeye calısmıyomusun hasta ediyo sbeni senin gibi elemanlar. Burası senin oyun alanın degilmi insanlar bi tek burda seni dinliyo oda okumak zorunda oldukları icin. İnsanlara akıl werecegine edepli konusmayı ogren. Topici kasma.