ufak bi teker videosuda bizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.

1.2.24. Yasadışı motorsiklet yarışlarına çağrı yapmak, karşı tarafı davet etmek veya bu tarz olaylar hakkında forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarışlarına özendirici veya teşvik edici konular açmaki bu konulara mesaj yazmak yasaktır.

sen niye yazdın ozaman .kurallara uymadın:cherry:

Yasal olarak suç diye koyamıyoruz.Yasal hız sınırlarını aşmak, kasksız motor kullanmak ve trafik cezası kesilmesine sebep olacak diğer tüm hareketler. Yani en azından bize öyle dedi moderatörler.

Sizin ayrıcalığınız nedir? (Bu soru moderatörlere)
Boyunuz mu daha uzun. :p
Kıskandım bak şimdi..

Tamam bu görüntüleri izlemek görmek güzel ama uygulanacaksa forum kurallarından çıkartılsın... İstisnai olmasın...

aaa o zaman kınıyoruz... :farao:

Kın Kın Kın:queen:

Son düzenleme:
yabancı sitelerden eklenen videolara niye birşey denilmiyorda site üyeleri kendi videolarını ekleyince sorun oluyor.
eğer bu sebepten dolayı topic silinecekse moderatörler üyeliğimide iptal etsinler lütfen. ama böyle bir video için bunu yapacaklarını sanmıyorum

:queen::queen::queen::queen:
bu videolara kınama geliyor
elimde bitane video var onu yayınlasam demekki siteden atılırım çok fenaaaa bi video ;)

Bu sizin yada yaptığınızın yasallık derecesiyle alakalı değil.
Sitenin bir kuralı , kimi zaman bu kural yüzünden uzaklaştırılanlar var kimi zamanda uzaklaştırılmayanlar. Eğer bir şey krualsa kuraldırve herkes için geçerli olmalıdır. İsterseniz kasksız scooterla 10km/h hız yapın, isterseniz SS'le 100 km yolu 300km/h hızla teker yaparak gidin. İkisi de suç değil mi?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
koyarsan zevkle izleriz
benimde 340km ile videolarım var onlar yüzünden kimse patlamadı. merak etme bişey olmaz

Bu yavru çölde 382 yapıyor, tek rakibim(duygusal) bu.::pala::
[YT]_ZOWc2t9sAo[/YT]

Kimse kişisel algılamasın, bu tarz videoların foruma konmasını yasak diye biliyordum , değilmiş onu öğrendim.

Hoş yasak olmasada koymayı düşünmüyorum, birileri daha iyisini çekicem de foruma koyucam diye kapasitesinden fazla risk alıp canından olabilir.

Gerçi o zamanda benlen ne alakası var motosikletleri farkedin diye yürüyebilirim ama pc başında oturmayı daha çok seviyorum, tembelim tembel.:p

yabancı sitelerden eklenen videolara niye birşey denilmiyorda site üyeleri kendi videolarını ekleyince sorun oluyor.
eğer bu sebepten dolayı topic silinecekse moderatörler üyeliğimide iptal etsinler lütfen. ama böyle bir video için bunu yapacaklarını sanmıyorum

1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.

Sizin buradaki tavrınız bir suç itirafı :). Her ne kadar eğlence amaçlı da koyulmuş olsa suça delil teşkil ediyor.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunuza göre isterseler sizi bulup yasal işlem başlatabilirler ayrıca Forum sahibine de patlar bu dava.
Yanlışsam yanlış diyin :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Eeee kurallarımız var. Bu videoda kurallara uymuyor galiba tartışılanlardan bunu anladım. Zira video linki bende açılmıyor. :)
Biraz daha tartışalım doğru olan neyse yapalım bence. :wiinkk:

1.2.24. Yasadışı motorsiklet yarışlarına çağrı yapmak, karşı tarafı davet etmek veya bu tarz olaylar hakkında forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarışlarına özendirici veya teşvik edici konular açmaki bu konulara mesaj yazmak yasaktır.

eger biri hayabusa cölde 382 yapıyo diye gaza gelip yola düşerse o ölmeden once bize ugrasın ben sıkıcam kafasına:mrgreen:

aksama kdr youtubeda stund show izler herkes ama burda 100mtre teker videosu koymak olay olur hiç anlamam eger altında 1000lik hatta 600luk makine varda sende yapmıosan yapamıosan o senn bilecegin iş hafif gazı fazla ac ztn makine kendi dikiliyo

bide bn gixxerla teker izleyip ybryle yola dusenide gormedim acıkcası:silent:

olur msnden yolla :cat:

(kask konusunda haklılar biliyosun :rendeer: )

ben aslında sürekli kask takarım .fakat benzin alırken kaskı falan cıkartmıştık o an bi teker kaydı yaptık hepsi bu. bende şiddetle karşıyım . kasksız tek videomuz budur zaten

ben aslında sürekli kask takarım .fakat benzin alırken kaskı falan cıkartmıştık o an bi teker kaydı yaptık hepsi bu. bende şiddetle karşıyım . kasksız tek videomuz budur zaten

biliyorum senin tüm videolarını izledim yıbırımı alınca bende teker yapcam :p

Aha kesin ben banlanırım bu tartışmanın sonunda:queen:
Buuum buum bum dön dolaş burda durdum burda durdum yoruldum, dokuz köyden kovuldum:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar