ufak bi teker videosuda bizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valeo gene döktürmüşsün :bounce:

garipçeye geliyodun dimi? gelde artık şu güzel videoların sahibini bi tanıyalım :rendeer:

kardeş kasksız tekteker kınıyorum sadece bide 1 vites yırtıyorsun motoru kasksız yapman doğru değil :pr::pr:

valeo gene döktürmüşsün :bounce:

garipçeye geliyodun dimi? gelde artık şu güzel videoların sahibini bi tanıyalım :rendeer:

nacizane bir paylaşım yaptık sadece .
seninle mutlaka tanışacağız merak etme.inşallah gelirim fakat tarih çakışması var şampiyona ile :pale:

kardeş kasksız tekteker kınıyorum sadece bide 1 vites yırtıyorsun motoru kasksız yapman doğru değil :pr::pr:

akburak bende senin videolarını izledim
ters şeritte teker yapmanıda ben kınıyorum :)
yani yok aslında birbirimizden farkımız:bounce:

Son düzenleme:
nacizane bir paylaşım yaptık sadece .
seninle mutlaka tanışacağız merak etme.inşallah gelirim fakat tarih çakışması var şampiyona ile :pale:

akburak bende senin videolarını izledim
ters şeritte teker yapmanıda ben kınıyorum :)
yani yok aslında birbirimizden farkımız:bounce:

evet tarih çakışması kötü oldu napalım artık yarışları iptal ettirirdim sizin için ama diğeer arkadaşlara haksızlık olmasın :p

akburak-valeo kavga etmeyin ayırmam :queen:

evet tarih çakışması kötü oldu napalım artık yarışları iptal ettirirdim sizin için ama diğeer arkadaşlara haksızlık olmasın :p

akburak-valeo kavga etmeyin ayırmam :queen:

yoo ben böyle bişey için kimsenin kalbini kırmam yetenekli insanlarıda severim
akburak bu konuda cok başarılı . kendisini kutluyorum
sadece insanlar kendi hatalarını görmeyip direk karşısındakini kınama pozisyonunu alıyo .:)

Valeo çorluda Mı çektiniz Videoyu Tek Tekerde Masallah Diyelim Harika

çerkezköyden otoban gişelerine giden yolda çektik.benzinlik önünde

Son düzenleme:
O bolgede yollar cok uygun. Guzel olmus umarim ilerde bize trafige kapali bir yerde show videosu da verirsin. Dikkatli ol tek tekere devam:)

yoo ben böyle bişey için kimsenin kalbini kırmam yetenekli insanlarıda severim
akburak bu konuda cok başarılı . kendisini kutluyorum
sadece insanlar kendi hatalarını görmeyip direk karşısındakini kınama pozisyonunu alıyo .:)

çerkezköyden otoban gişelerine giden yolda çektik.benzinlik önünde

ya ben kötü anlamda sölemedim tersten gitmekte yanlış biliyorum yanlışını yüzüne vurup ben daha iyiyim gibi bişey de düşünmüyorum sadece kask takman lazım terste gitsen allah muhafaza kardeş tepeme çok geçti benim motor lütfen kasksız teker yapma rica ediyorum ok :rendeer::rendeer:

ya şu 1 nisan şakasınıda yedim bu arada daha yeni gördüm katranlar 300 vurdu gene çabuk ayıktım allah iyiliğini versin valeo

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya motocross şampiyonasında ne işiniz var ? ss ci olarak ayıp be :D:D:D:D:mrgreen: Şefkati Abicim bildiğim kadarıyla tek tekeryoktu bu makine ile :))))))))))))) gelde bi tanışalım abicmi görüşürüzzz

ya motocross şampiyonasında ne işiniz var ? ss ci olarak ayıp be :D:D:D:D:mrgreen: Şefkati Abicim bildiğim kadarıyla tek tekeryoktu bu makine ile :))))))))))))) gelde bi tanışalım abicmi görüşürüzzz

bu mkian gsxr 750 değil ama (o motor gercekten süper ötesi temiz)
bu motor gsxr1000 k7 . bizim arkadaşın motoru

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yahu ben bu site kurallarını anlayamadım gitti, madem serbest bizde 299+ videolarımızı koyalım gaza gelen patlasın saza gelen oynasın.:p

güzel olmuş tebrikler ama kasksız teker sitede pek hoş karşılanmıyor benim için sorun yok güzel olmuş

kask yerine gözlük daha hoş durmuş :bounce:

Yahu ben bu site kurallarını anlayamadım gitti, madem serbest bizde 299+ videolarımızı koyalım gaza gelen patlasın saza gelen oynasın.:p

koyarsan zevkle izleriz
benimde 340km ile videolarım var onlar yüzünden kimse patlamadı. merak etme bişey olmaz

Güzel bir video ama biraz kısa olmuş...

arşivimde bütün videolar sitelerde yüklü değil.
aslında bitane video var bizim arkadaşımızın teker videosu 3 km tekteker
biraz uzun olduğundan mb yüksek kalıyo kotadan dolayı yükleyemiyorum

1.2.42. Türkiye'den yasadışı görüntülere sahip her türlü araç videolarının yayınlanması yasaktır.

1.2.24. Yasadışı motorsiklet yarışlarına çağrı yapmak, karşı tarafı davet etmek veya bu tarz olaylar hakkında forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarışlarına özendirici veya teşvik edici konular açmaki bu konulara mesaj yazmak yasaktır.

ben videoyu ızleyemıyom.
yasadısı ne var videoda merak ettim. kask yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar