Ucuza mı gidiyor ?

Öncelikle belirteyim satış reklamı yapmıyorum arkadaşlar kafamı kurcalıyor o yüzden açtım bu konuyu

12 model 13 çıkışlı xmax250abs sahibiyim

Motosikletim orjinal 9700km

Egzoz koruma plastiğinde ufak bir çizik var ve bunun dışında asla bir çiziği vuruğu yok kazasız bir motosiklet

Üzerinde de 360 liraya aldığım msttech çakar lambaları var.

Yani gerçekten temiz bir motosiklet bana göre.

Lakin şöyle bir husus var. Emsalleri (ki benim km aralarında değil 10bin km üstleri) en az 11 500 yazılmış durumda.

Ben 11 yazdım bir ay boyunca arayan olmadı.

10 yazdım 7 veren var (anıyorum kendilerini).

Genel olarak motosikleti 9000 9500 liraya almak istiyorlar.

Bu kadar süre ilanım durunca diğer motorlara da baktım ki satılıyorlar yüksek miktar olmasına rağmen ki yaşadığım şehir doğu değil alıp getitmesi zor olsun bursadayım.

Ne yapmalıyım arkadaşlar sizce kısmetim mi yok yoksa 9500 e verdiğimde alan arkadaş kelepir mi almış olacak.

Kısmetse mt 7 almak istiyorum ama fazlada zarar etmek istemiyorum

Kazasız sürüşler iyi forumlar

Sti

Bayii ye gidip takas teklif ederseniz fiyati yuksek olacaktir,ustunede az bisey verirseniz rahatca alabilirsiniz bence.

Bayii ye gidip takas teklif ederseniz fiyati yuksek olacaktir,ustunede az bisey verirseniz rahatca alabilirsiniz bence.

Takasta değişen birşey olmuyor iki bayi ile görüştüm 8bin civarı verdiler ve 8 bin liraya perte yakın bir değer xmax için

Hocam sizin motor eski kasa sanırsam. Xmax kasa değiştirdiği için yeni kasayı gören eski kasaya pek rağbet etmiyor genelde.

Yani maddi durumu elveren 12-13e 2. el yeni kasa bakar, 12-11 bandına da 2. el daha gösterişli 250 lik sym ve kymco modelleri var.
Malum çoğunluk için şekil çok önemli olduğu için sizin x-max alıcı kitlesi baya azalıyor.

Fiyat olarak az veya çok bir şey diyemem ama sizin motorunuzun çabuk satılmamasının 2 büyük engeli budur bence:
1)yeni kasada çok büyük tasarım farkı olduğundan eskisine rağbet azaldı,
2)başka markaların daha daha düşük km (hatta sıfır km) ve daha yeni modellerinin 2. elleri sizin istediğiniz fiyatla aynı aralıkta.

Ayrıca diğer markalar yamaha kalitesine sahip olmasalar da gösteriş olarak eski kasa xmax e göre bence 2 adım öndeler

Umarım dilediğiniz fiyata alıcı bulursunuz.

Sele kılıfını yazmayı mı unuttun yoksa Alper. :queen:

Son düzenleme:

F54

bence sıfır motosiklet alacaksan bayii den bi fiyat al
veya ölü fiyata gitmesin istiyorsan sezonu bekle
fiyat çok uygun ama şu yeni yıl zamları gelince şuan ölü fiyat motr arayanlar alacak babayı :)

Piyasasını bilmiyorum ama bayi sekiz verdiğine göre tahminimce onun piyasası 9-9.5tur. Malum sitedeki ilanlar aldatıcı oluyor genelde.

hocam ben xmax satın almak için bakınıp dururum. paran var mı desen yok ama bu eski kasaya en fazla 7-8 veririm. isterse sele ısıtmasından tutun, navigasyona kadar herşey olsun. bana çok tipsiz geliyor 8 bin lira bile veremem yani. ama yeni kasası olsa 11-12 bin rahat rahat veririm. yani bence sen bayiye ver motoru yada 9500'den falan alıcı bul.

Piyasa kadınlar da yaşanan malum dönemin de resmen arkadaş bu nedir ya kan ağlıyor kan :salut:

abi yapacağım en güzel şey
sen motorunu rentcar a götür abi ben 9.000tl istiyorumde onlar 10 bine falan satarlar rahat çünkü çevreleri var yanı bizim burda point motor var tanıdıklar öyle satıyor Point motorda çok iyi bende o şekil satmayı düşünüyorüm abi çünkü sen 8.000 e koyarsan bizim akılsızlar kazık yemeye alışkın olduğu için o fiyat hakkı ama onlara garip gelir çünkü adam ölü motoru 11.000 e koyar piyasayı karırtırır burdada senin gibi temiz motorunu hakkı olan paraya satmaya çalısan abilerim zarar görür yada bu ÖLÜCÜ ÖLÜ SEVİCİ olarak tabir ettiğimiz :mrgreen: kişiler sabahın köründe arar seni ya kardewş motorunu internette gördümde 5.500 vereyim işine gelirse der küfür etsen bi dert etmesem bi dert :D sabah sabah moral falan kalmaz o yuzden en mantıklısı bi motorcu veya rentcar la anlaşıp oraya bırakmak inşallah aklındaki motoru alırsın abi hayırlı aksamlar herkese

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar