- Konu Yazar
Öncelikle belirteyim satış reklamı yapmıyorum arkadaşlar kafamı kurcalıyor o yüzden açtım bu konuyu
12 model 13 çıkışlı xmax250abs sahibiyim
Motosikletim orjinal 9700km
Egzoz koruma plastiğinde ufak bir çizik var ve bunun dışında asla bir çiziği vuruğu yok kazasız bir motosiklet
Üzerinde de 360 liraya aldığım msttech çakar lambaları var.
Yani gerçekten temiz bir motosiklet bana göre.
Lakin şöyle bir husus var. Emsalleri (ki benim km aralarında değil 10bin km üstleri) en az 11 500 yazılmış durumda.
Ben 11 yazdım bir ay boyunca arayan olmadı.
10 yazdım 7 veren var (anıyorum kendilerini).
Genel olarak motosikleti 9000 9500 liraya almak istiyorlar.
Bu kadar süre ilanım durunca diğer motorlara da baktım ki satılıyorlar yüksek miktar olmasına rağmen ki yaşadığım şehir doğu değil alıp getitmesi zor olsun bursadayım.
Ne yapmalıyım arkadaşlar sizce kısmetim mi yok yoksa 9500 e verdiğimde alan arkadaş kelepir mi almış olacak.
Kısmetse mt 7 almak istiyorum ama fazlada zarar etmek istemiyorum
Kazasız sürüşler iyi forumlar
12 model 13 çıkışlı xmax250abs sahibiyim
Motosikletim orjinal 9700km
Egzoz koruma plastiğinde ufak bir çizik var ve bunun dışında asla bir çiziği vuruğu yok kazasız bir motosiklet
Üzerinde de 360 liraya aldığım msttech çakar lambaları var.
Yani gerçekten temiz bir motosiklet bana göre.
Lakin şöyle bir husus var. Emsalleri (ki benim km aralarında değil 10bin km üstleri) en az 11 500 yazılmış durumda.
Ben 11 yazdım bir ay boyunca arayan olmadı.
10 yazdım 7 veren var (anıyorum kendilerini).
Genel olarak motosikleti 9000 9500 liraya almak istiyorlar.
Bu kadar süre ilanım durunca diğer motorlara da baktım ki satılıyorlar yüksek miktar olmasına rağmen ki yaşadığım şehir doğu değil alıp getitmesi zor olsun bursadayım.
Ne yapmalıyım arkadaşlar sizce kısmetim mi yok yoksa 9500 e verdiğimde alan arkadaş kelepir mi almış olacak.
Kısmetse mt 7 almak istiyorum ama fazlada zarar etmek istemiyorum
Kazasız sürüşler iyi forumlar