Ucuz Yazlık Kışlık Mont >>> Yardım Edermisiniz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bütçem baya bir kısıtlı.Montlara baktığım da 100 TL'den aşağıda mont yok.

Belki siz Motosiklet.Net üyeleri bildiğiniz bir mont vardır.Hem yazlık hem de kışlık bir mont lazım bana.Sabahları okula giderken donuyorum valla.Rüzgar geçirmeyen beni idare edebilecek bir mont lazım.

Böyle bildiğiniz ucuz yollu montlar varsa yardımcı olurmusunuz ?

Şimdiden bütün herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla M.Burak ASLAN

iş yapacak montlar 100 lira. ucuz yollu birsey istiyorsan altına ve üstüne iç don giyeceksin başka yolu yok yada bit pazarından deri bir mont alacaksın:) biraz daha orta yollu birsey istersen sahibinden.coma bak orda gözüme çarpmıştı 50 liraya rüzgar geçirmez mont diye

arkadaşım ben 6 yıldır motor kullanıyorum ve değişik markalar giydim, son montumuda yeni aldığım motorla aldım revit warp mont yaz kış.. gönül isterki ondan al ama malum fiyatı 350tl.. 100 tl ye ne yazıkki rüzgar geçirmeyen adam akıllı bişey alamazsın ama bak bana geçen bi mail geldi fiyatı özelliklerine göre çok güzel bi bak bence bütçeni zorlayıp almanı tavsiye ederim yoksa hasta olur ve monta vereceğin paradan çok daha fazlasını ilaca hastaneye vs.vs. verirsin hastalandığında yanına kar kalır

http://www.makara.com.tr/catinfo.asp?cid=1547

Forumdan Uzaklaştırıldı
iş yapacak montlar 100 lira. ucuz yollu birsey istiyorsan altına ve üstüne iç don giyeceksin başka yolu yok yada bit pazarından deri bir mont alacaksın:) biraz daha orta yollu birsey istersen sahibinden.coma bak orda gözüme çarpmıştı 50 liraya rüzgar geçirmez mont diye

O kadar da değil ya.

100 TL'lik bir mont bana yeter diye düşünüyorum öyle hızlı motorum da yok zaten. :)

Hız yapacak biri değilim bana yetsin de rüzgar geçirmesin de bana yeter.

Aşağıda verdiğim montada bir bak istersen. 1 ay kadar önce aldım. Şimdilik gayet memnunum. Rüzgar geçirmiyor bu çok büyük bir avantaj. İçliği yeterli derecede. Omuz ve dirsek korumaları iyi ayrıca omuz ve dirsekte deri parçası var kalın dana derisinden. Beğenmezsen bu firma nic markasının sahibi ve diğer ürünlerinide incele. İşine yarar bi şey mutlaka bulursun.

http://www.motosuperstore.net/index.php?do=catalog/product&pid=21

şimdi nerede olduğuna baktım izmirdeymişsin. gidip alman zor. fikir vermesi açısından bi kaç şey daha belirteyim; 1,78 boyundayım. 74 kiloyum. m beden üzerime tam oturdu ama içine bir şey giyemezdim o yüzden L beden aldım. içine en azından kazak giydiğimde rahat olsun diye.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar