Ucuz Kendi Motor garajını yap.

konuya abone olup gelişmeleri beklemeye geçiyorum. T boruları tesisat su borusundan kullana bilirsiniz hazır dişli t satılıyor.

https://www.google.com.tr/search?q=di%C5%9Fli+t+boru&biw=1366&bih=676&tbm=isch&imgil=Xums0WgNqvExxM%253A%253B6ZNscfLEhkvwbM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.firat.com%25252Fpprc-boru-fiyatlari-ek-parcalar&source=iu&pf=m&fir=Xums0WgNqvExxM%253A%252C6ZNscfLEhkvwbM%252C_&usg=__qQdTRc5ZtL22YEwAxhWJCVedsZ8%3D&dpr=1&ved=0ahUKEwjezcSmhvvPAhUIJcAKHetTCLsQyjcIJg&ei=kPsRWN7FHIjKgAbrp6HYCw#imgrc=Xums0WgNqvExxM%3A

Bu arada arkadaşı tebrik ediyorum düşüncesini kendine saklamamış bizlerle paylaşmak istemiş. yapmk isteyen ilgi gösteren arkadaşlarda konu üzerine 1-2 fikir düşünce koyarsa daha güzel bi garaj çıkabilir ortaya...

Son düzenleme:
koyacağın yere bağlı ben zemin kat bahçede pencere altına koymayı düşünüyorum mesela bir koyduğun yerde esen rüzgara dik olursa o sorun kalkacağını düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

ısıtan bir cihaz var
http://urun.gittigidiyor.com/yapi-m...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

o cihazdan almak lazım demek mecburn alıcaz 50 tl pek pahalı değilmiş

konuya abone olup gelişmeleri beklemeye geçiyorum. T boruları tesisat su borusundan kullana bilirsiniz hazır dişli t satılıyor.

https://www.google.com.tr/search?q=di%C5%9Fli+t+boru&biw=1366&bih=676&tbm=isch&imgil=Xums0WgNqvExxM%253A%253B6ZNscfLEhkvwbM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.firat.com%25252Fpprc-boru-fiyatlari-ek-parcalar&source=iu&pf=m&fir=Xums0WgNqvExxM%253A%252C6ZNscfLEhkvwbM%252C_&usg=__qQdTRc5ZtL22YEwAxhWJCVedsZ8%3D&dpr=1&ved=0ahUKEwjezcSmhvvPAhUIJcAKHetTCLsQyjcIJg&ei=kPsRWN7FHIjKgAbrp6HYCw#imgrc=Xums0WgNqvExxM%3A

Bu arada arkadaşı tebrik ediyorum düşüncesini kendine saklamamış bizlerle paylaşmak istemiş. yapmk isteyen ilgi gösteren arkadaşlarda konu üzerine 1-2 fikir düşünce koyarsa daha güzel bi garaj çıkabilir ortaya...

çok teşekkür ederim böyle birşey kullanırım o halde.Biizm insanımız hemen kötüleme çabasına girer.İşten soğutur. Üzeirne mantıklı bi öneri sunmaz direkt bu bok gibi der.

t lere takarken boruları küçük tüpte biraz ısıtıp taksak olur mu ki 50 tl den kurtulmuş oluruz

şimdi araştırdığım t ve borularda 20 dış çapında boru buldum. Tler ise iç çapı 20 buldum. Yani her türlü o ona girer. Ama yapıştıra olayı nasıl olur? Onu bilmiyorum. Vida atılaiblir.SOnuçta içinden su geçmeyecek

Mühendislik olarak çizimlerinizi yaptıktan sonra herhangi bir su tesisatçısına boruları birleştirtmenizi öneririm. Veya o ısıtıcı aleti ödünç almayı deneyin. Doğalgaz kalorifer tesisatında boruları bu şekilde ısıtıp yapıştırıyorlar; onlarda bulabilirsiniz.

Yelpaze gibi açılmasını/kapanmasını ve rüzgarda devrilmemesini çözdükten sonra, seri üretime bile geçilebilir aslında, makul fiyata çıkıyorsa, buradan sipariş alıp ...

Hırsızlığa karşı hiç yoktan iyidir; en azından içinde ne olduğunu bilmediğinden, açıkta duranlara yönelir...

İçine girip görünmeden çalışmasına karşılık ise çadır gibi büyük boy olmamalı; yani içine bir insan sığamamalı; darıcık motosikletin üstünden gelip kapanmalı... slim fit diyeyim, siz anlayın...

Günlük kullanımda da yağmurdan kardan, branda zahmetinden kurtarmış oluyor...

Soru şu; böyle bir ürün, nihai bitmiş olarak, kapınıza teslim, kaç lira ödemek isterdiniz?

Mühendislik olarak çizimlerinizi yaptıktan sonra herhangi bir su tesisatçısına boruları birleştirtmenizi öneririm. Veya o ısıtıcı aleti ödünç almayı deneyin. Doğalgaz kalorifer tesisatında boruları bu şekilde ısıtıp yapıştırıyorlar; onlarda bulabilirsiniz.

Yelpaze gibi açılmasını/kapanmasını ve rüzgarda devrilmemesini çözdükten sonra, seri üretime bile geçilebilir aslında, makul fiyata çıkıyorsa, buradan sipariş alıp ...

Hırsızlığa karşı hiç yoktan iyidir; en azından içinde ne olduğunu bilmediğinden, açıkta duranlara yönelir...

İçine girip görünmeden çalışmasına karşılık ise çadır gibi büyük boy olmamalı; yani içine bir insan sığamamalı; darıcık motosikletin üstünden gelip kapanmalı... slim fit diyeyim, siz anlayın...

Günlük kullanımda da yağmurdan kardan, branda zahmetinden kurtarmış oluyor...

Soru şu; böyle bir ürün, nihai bitmiş olarak, kapınıza teslim, kaç lira ödemek isterdiniz?

valla ben buraya bişey koyup sonra buradan pazarlanmasına kesinlikle karşıyım.Herkese görsün burada nasıl ypalıyor herkes kendi apsın. işin ticaretinde değilim.

hafta sonu amcamın yanına gidersem bu fikri onunla paylaşayım resimleri de göstereyim onun yardımcı olacağını düşünüyorum
küçük bir bağ evi tarzı evi kendi başına elektriğinden suyuna çatısında dış cephesine yapabilecek kabiliyeti var belki daha farklı bir fikir de verebilir

bu brandadan yapar isem benim için en çok işe yarayacağı nokta sele üzerine kedilerin çıkamayacak olmasıdır. sabahları kedi pati izi görünce sinirim bozuluyor... tabana ince bir saç koyup saçı betonla veya çelik dübel ile sabitlersek , yapılacak olan brandalı demir borulu aparatıda kilitli menteşe ile aç kapa yapabiliriz hırsıza karşı...

güzel birşey ortaya çıkarsa kapalı garaj için gayet mantıklı olur, Kediden tut, toz doluyor kapalı garajda. hadi hayırlısı

Güzel çalışma, tebrikler. Yorum yazanlar bu ürünün hırsızlığa karşı olduğunu sanıyor ama ürünün asıl amacı motoru çevresel etkenlerden korumak.

Güzel çalışma. Olayın hırsızlık boyutu tamamen ayrı konu bunun amacı o değil. Benzerleri inanılmaz fiyatlara satılıyor.

Keşke durum müsait olsa ben de uğraşırdım.

Benim işime yaramaz çünkü kedilere su mama koyuyorum diye zaten site yönetimi ile papazız bunu yapmaya kalksam birilerinin kafasını gözünü de patlatmam gerekecek.

Pvc boru olduğunu ilk bakışta çözmemesi için siyaha boyayabilirsiniz boruyu en azından ilk bakışta demir olduğu düşünülebilir.

Bu faydalı bilgiyi forumla paylaştığınız için ayrıca teşekkürler elinize emeğinize sağlık..

şimdi araştırdığım t ve borularda 20 dış çapında boru buldum. Tler ise iç çapı 20 buldum. Yani her türlü o ona girer. Ama yapıştıra olayı nasıl olur? Onu bilmiyorum. Vida atılaiblir.SOnuçta içinden su geçmeyecek

Plastik boru kaynak makinası alarak kendiniz de yapabilirsiniz, fakat boruları makinaya takıp ısıtırken, boru çapına ve makine ısısına göre değişen farklı bekleme süreleri var, 3 saniye, 6 saniye, 9 saniye vs.

Düzgün ve sağlam bir kaynak olması için o süreleri de bilmeniz gerekir.

O yüzden aşağıda "GezeGeze"nin de dediği gibi yapıştırma işini bir su/doğalgaz tesisatçısına giderek yaptırmanız daha iyi olur bence de.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar