Ucuz atlatılan kaza

OKD

Hafta sonu İstanbul da Maltepeden Küçükyalıya giden sahil yolu üzerinde hemen önümde olmuş bir kaza ile karşılaştım. Kazanın oluş şekli: Ana yoldan Küçükyalı istikametine giden motosikletli, o bölgede bulunan bir alışveriş merkezinden hatalı çıkış yapan bir oto ile çarpışma sureti ile oluyor. Hatalı diyorum çünkü oto kullanıcısı bayan halen yeşıl ışık yanmakta olan ana yol üzerine kontrolsüz bir şekilde çıkıyor. Motor aracın arka tekerlek bölümüne çarpıyor. Motosiklet kullanıcısı kendisi araç ile çarpışmadan havada takla atarak yere düşüyor. Yanına gittiğimde hiç bir şikayeti yoktu. Biraz konuştuk. İhtiyacı olup olmadığını sordum. İyiyim dedi. Kaza sonrası fotolar.

Kazaya neden olan araç ve sürücüsü bayan. Aracın sol arka tekerleğinin gönyesi kaymış vaziyette. Araç aslında çarpışma sonrası 90 derecelik spin atmış durumda.

Motosiklet kullanıcısı ayakta ve bir şikayeti yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun bende kucukyalıda oturdugum ıcın maltepe kucukyalı arası maltepe sahılde basıyorum bazen cok ıyı bılıyorum burayı büyük geçmiş olsun kaza geçiren arkadaşa...

uzuldum vala gecmıs olsun ne dıyelım bayanlar ıste normaldır.o yollarda bende cok basıyorum bazen hemde gece

Geçmiş olsun herhalde sağlığından şikayetçi değildir.

Şikayetçi olmassa motorun parasını alamaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
uzuldum vala gecmıs olsun ne dıyelım bayanlar ıste normaldır.o yollarda bende cok basıyorum bazen hemde gece

valla geceleri bende basıyorum o yolda... hani maltepeye soldan bı gırıs oluyo ya Le Minder cafe oraya gırmek ıcın basıyorum dönüşü için falan :pale::pale: ah bi bayan çarpsa o hızla Allah Korusun:pale::pale:

geçmiş olsun diyorum,bayanlara dikkat etmek gerekiyor,en sol şeritte 40 ile giderler ,50 ile gelen bayan şöförde yol ister sollamaya çalışır :pr:

cok buyuk gecmıs olsun cok temkınlı kullanmak lazım bu aletlerı yaaa cok canımı sıkıor bole kazalar...en azından cana gelen bı zarar olmamıs....

gerçekten allah korumuş tecrübe işte atmış kendini motordan allah korusun aman dikkat

geçmiş olsun ucuz atlatmış .. bu alışveriş merkezi çıkışları çok fena .. bostancı sahile dogru bikaçtane boyle yer var alış veriş yapan vınn diye çıkıo bakmıyo bile ne geliyo diye

ucuz atlatmış hakkaten.ben asıl bayan şöförün davranışlarını merak ediyorum yani suçlu olduğunun farkındamı motorcuya bişeyin varmı falan diye sormuşmu acaba fotoğrafda çok umursamaz cool bi şekilde çıkmış hiç kaza yapmış gibi durmuyor

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun
inşallah böle şeleri kimse yaşamaz

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun
inşallah böle şeleri kimse yaşamaz

trafiğe çıktığımız sürece bu durumlarla karşılaşmamız çok yüksek:pale:

bu yüzden ne kadar tedbir alınması gerekiyorsa biz almalıyız karşı taraftan beklersek vay halimize

çok dikkat etmek gerekiyor

kadınlara ehliyett....her neyse verilsin bakalım....verilsin boyle olsun...her zaman oldugu gıbı yıne gecmıs olsn dıyelım... :)

OKD

ucuz atlatmış hakkaten.ben asıl bayan şöförün davranışlarını merak ediyorum yani suçlu olduğunun farkındamı motorcuya bişeyin varmı falan diye sormuşmu acaba fotoğrafda çok umursamaz cool bi şekilde çıkmış hiç kaza yapmış gibi durmuyor

Bayan bir süre dışarıda durduktan sonra aracına bindi ve hem telefonla konuştu hem de hüngür hüngür ağladı. Bence o da çok üzülmüştür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar