- Konu Yazar
Her ne kadar ayrı gruplar gibi gözüksekde,Motosiklet.net grubuyla kulübümüz kardeş oluşumlardır..
Biz MOTOSİKLET kullanıcılarını birarada buluşturması gereken en önemli şey ise EGİTİM dir..
Bu baglamda kulübümüzün organize ettiği,fakat TÜM MOTOSİKLET kullanıcılarının katılacagı EĞİTİM SEMİNERİ nde ,Motosiklet.net ailesini görmek isteriz.
Tüm motosiklet gruplarına geçtiğimiz bültenimiz aşagıdadır..
Organizator Kulüp: MOTORDELİSİ
İçerik: OMM Temel Sürüş Egitimi
Eğitmen: Uğur ERTEKİN
Tarih-Saat: 25 Şubat 2007,Saat:17:00
Adres: Karacan Dersahanesi Konferans Salonu
Gazi Bulvarı-Şehit Fethi Bey cad. no:35 (Borsa binası arkası) KONAK
Sponsor Firmalar: MOTORCU GÖÇMEN ÖZGÜL MOTOR
Kulübümüzün planlamaları arasında EĞİTİM le ilgili olanlara öncelik verecegimizi duyurmuştuk..
İşte tüm MOTOSİKLET kullanıcılarına açık olan "ÜCRETSİZ" eğitim semineri..
OMM Egitmeni "Uğur ERTEKİN" hocamız tarafından verilecek olan bu seminer; MOTORDELİSİ SPOR KULÜBÜ tarafından organize edilip ,Ana sponsorlugunu MOTORCU GÖÇMEN ve ÖZGÜL MOTOR yapmaktadır.
OMM egitimlerinin kalitesi, ne kadar katkı sagladıgı ve egitimin bizler için önemi düşünüldügünde ,bu ÜCRETSİZ seminer MOTOSİKLET kullanıcıları için bulunmaz bir fırsat olacaktır..
Bu seminerde verilecek olan bilgiler eski-yeni kullanıcı farketmez,hepimiz için oldukça önemlidir.Bu seminerin bitiminde katılanların hepsi aynı şeyi söyliyecekler "Meğer ne kadar bilinçisiz motosiklet kullanıyormuşum"
"Egitim günleri" başlıgıyla ele aldıgımız bu etkinlikler,İstanbul bölgemizle devam edecektir..
Bir ömür boyu,güvenli sürüş için,bilinçli-eğitimli sürücü olmak yetecektir...
İşte bu seminer bir FIRSAT..
Biz MOTOSİKLET kullanıcılarını birarada buluşturması gereken en önemli şey ise EGİTİM dir..
Bu baglamda kulübümüzün organize ettiği,fakat TÜM MOTOSİKLET kullanıcılarının katılacagı EĞİTİM SEMİNERİ nde ,Motosiklet.net ailesini görmek isteriz.
Tüm motosiklet gruplarına geçtiğimiz bültenimiz aşagıdadır..
Organizator Kulüp: MOTORDELİSİ
İçerik: OMM Temel Sürüş Egitimi
Eğitmen: Uğur ERTEKİN
Tarih-Saat: 25 Şubat 2007,Saat:17:00
Adres: Karacan Dersahanesi Konferans Salonu
Gazi Bulvarı-Şehit Fethi Bey cad. no:35 (Borsa binası arkası) KONAK
Sponsor Firmalar: MOTORCU GÖÇMEN ÖZGÜL MOTOR
Kulübümüzün planlamaları arasında EĞİTİM le ilgili olanlara öncelik verecegimizi duyurmuştuk..
İşte tüm MOTOSİKLET kullanıcılarına açık olan "ÜCRETSİZ" eğitim semineri..
OMM Egitmeni "Uğur ERTEKİN" hocamız tarafından verilecek olan bu seminer; MOTORDELİSİ SPOR KULÜBÜ tarafından organize edilip ,Ana sponsorlugunu MOTORCU GÖÇMEN ve ÖZGÜL MOTOR yapmaktadır.
OMM egitimlerinin kalitesi, ne kadar katkı sagladıgı ve egitimin bizler için önemi düşünüldügünde ,bu ÜCRETSİZ seminer MOTOSİKLET kullanıcıları için bulunmaz bir fırsat olacaktır..
Bu seminerde verilecek olan bilgiler eski-yeni kullanıcı farketmez,hepimiz için oldukça önemlidir.Bu seminerin bitiminde katılanların hepsi aynı şeyi söyliyecekler "Meğer ne kadar bilinçisiz motosiklet kullanıyormuşum"
"Egitim günleri" başlıgıyla ele aldıgımız bu etkinlikler,İstanbul bölgemizle devam edecektir..
Bir ömür boyu,güvenli sürüş için,bilinçli-eğitimli sürücü olmak yetecektir...
İşte bu seminer bir FIRSAT..