Vay be kardeşim bizide düşünüyor...olcan138' Alıntı:http://www.motoshow06.com adresi fuarın web sitesi.
Ayrıca kaldıysa 3 tane de ben alabilir miyim? Yarın telefonla ulaşıp, yarın veya öbürgün de almaya gelebilirim.
Selam, Sanırım Forum'u okumamışsın. Mail'ime adresini açık olarak yazarsan mutlaka gönderirim merak etme. Eğer İstanbul'daysan eldende alabilirsin.:cat:CaBRioLeT' Alıntı:jameika bende bu biletlerden faydalanmak isterim adresini verirsen senin ile tanışma şerefinede ulaşmış olur ve beni mutlu mesud biri yaparsın
saygılarımla
Selam, Şuanda sanada gönderiyorum. Zarfa koydum geçerken kargo açıksa şimdi yoksa sabah mutlaka verilecek. Kendine iyi bak. iyi akşamlargrave' Alıntı:[email protected] adresine mail attım hakan kardeş. orda bilgiler var yollarsan sevinirim. [email protected] adresim teşekkürler şimdiden
jameika34' Alıntı:Selam, Şuanda sanada gönderiyorum. Zarfa koydum geçerken kargo açıksa şimdi yoksa sabah mutlaka verilecek. Kendine iyi bak. iyi akşamlar![]()
sevgili kardeşimjameika34' Alıntı:Fuar Davetiyelerinden Almak İÇin İstanbul'da İkamet Edipte Gelememiş ve Şehir Dışında İkamet Edenler İsim Soyad ve Açık Adreslerini Düzgün Şekilde Yazarlarsa Mutlaka Kendilerine Gönderilecektir.
Not : Lütfen Davetiye İsteyen Arkadaşlar Gelen Kargoyu Alsınlar. (21 Tane İade Geldi, İstemiyorsanız Gelecek Olan Arkadaşlarımızın Hakkına Tecavüz Etmeyelim.)Herkese Yetecek Kadar Her İki Fuar İçin Davetiyeler Mevcuttur Fuar'a Gelecek Olan Arkadaşların Bilgilerine......:cat: