UCRETSIZ MOTOSHOW 2006 Fuar giriş biletleri

jameika bende bu biletlerden faydalanmak isterim adresini verirsen senin ile tanışma şerefinede ulaşmış olur ve beni mutlu mesud biri yaparsın
saygılarımla

Fuar günü ulaşım nasıl olacak acaba ??????

belli yerlerden servis felan olurmu....

malum kış diye motoru paketledik, kaldık akbil e :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben biletimi ald1m te_ekkür ediorum simdiden

CaBRioLeT' Alıntı:
jameika bende bu biletlerden faydalanmak isterim adresini verirsen senin ile tanışma şerefinede ulaşmış olur ve beni mutlu mesud biri yaparsın
saygılarımla
Selam, Sanırım Forum'u okumamışsın. Mail'ime adresini açık olarak yazarsan mutlaka gönderirim merak etme. Eğer İstanbul'daysan eldende alabilirsin.:cat:

grave' Alıntı:
[email protected] adresine mail attım hakan kardeş. orda bilgiler var yollarsan sevinirim. [email protected] adresim teşekkürler şimdiden
Selam, Şuanda sanada gönderiyorum. Zarfa koydum geçerken kargo açıksa şimdi yoksa sabah mutlaka verilecek. Kendine iyi bak. iyi akşamlar:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
jameika34' Alıntı:
Selam, Şuanda sanada gönderiyorum. Zarfa koydum geçerken kargo açıksa şimdi yoksa sabah mutlaka verilecek. Kendine iyi bak. iyi akşamlar:)

Hakan kardeş çok teşekkür ederim eline sağlık şu an davetiyemi aldım.....:rendeer:

Fuar Davetiyelerinden Almak İÇin İstanbul'da İkamet Edipte Gelememiş ve Şehir Dışında İkamet Edenler İsim Soyad ve Açık Adreslerini Düzgün Şekilde Yazarlarsa Mutlaka Kendilerine Gönderilecektir.
Not : Lütfen Davetiye İsteyen Arkadaşlar Gelen Kargoyu Alsınlar. (21 Tane İade Geldi, İstemiyorsanız Gelecek Olan Arkadaşlarımızın Hakkına Tecavüz Etmeyelim.)Herkese Yetecek Kadar Her İki Fuar İçin Davetiyeler Mevcuttur Fuar'a Gelecek Olan Arkadaşların Bilgilerine......:cat:

ben hala edinemedim, elden alıcam hemde :salut: :salut: ::sos::

sirkeci de adresi bir bilsem hemen oradayım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim biletleri kargoladınmı mail atmıştım da gelmedi daha veya evde bulamamış olupta geri gönderilmiş olabilirmi?

jameika34' Alıntı:
Fuar Davetiyelerinden Almak İÇin İstanbul'da İkamet Edipte Gelememiş ve Şehir Dışında İkamet Edenler İsim Soyad ve Açık Adreslerini Düzgün Şekilde Yazarlarsa Mutlaka Kendilerine Gönderilecektir.
Not : Lütfen Davetiye İsteyen Arkadaşlar Gelen Kargoyu Alsınlar. (21 Tane İade Geldi, İstemiyorsanız Gelecek Olan Arkadaşlarımızın Hakkına Tecavüz Etmeyelim.)Herkese Yetecek Kadar Her İki Fuar İçin Davetiyeler Mevcuttur Fuar'a Gelecek Olan Arkadaşların Bilgilerine......:cat:
sevgili kardeşim
ilk mailim ulaşamamış olabilir diye bir daha yolladım(ilki 14 şubat)
babanıza acil şifalar dilerim
saygılarımla
ertesi gün notu: bir gün daha sabretse idim yukarıdakileri yazmama gerek kalmıyacakmış. davetiyeleri aldım, selam ve sevgilerimle.

Son düzenleme:
bende isterem mail attım yerindende alabilirim sabırsızlanıyorum:queen:

Ben de aldım davetiyelerimi çok teşekkür ederim...ancak iadeler için 80 milyon para ödemiş hakan abi...buna sebep olanlara yazıklar olsun...adam iilik yapmaya calsıyo cırpınıyo...ne insanlar var...umarım bana cevap atanlar onlardan biri deildir....Cünkü onlar yüzünden yeni kargo gönderilmeyecek...günahı olmayan insanlar da davetiye alamayacak...İyilik yok yapmamak lazım...

bende istiyorum yaaa ama 2 tane olmazmı +bende sirkeciyi bilmiyorum bunun başka yolu yokmu acabaa:silent:

Sağolsun Zühtüpaşa Arkadaşımız Mail olarak 03.03.06 tarihindeki Bostancı Buluşmasına davet ett. Kısmet Olurda Gelirsem Hala FUAR DAVETİYELERİ'nden edinememiş arkadaşlara oradada takdim edebilirim. Görüşmek Üzere....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar