UCRETSIZ MOTOSHOW 2006 Fuar giriş biletleri

Jameika34 arkadasimizda hatiri sayilir miktarda MOTOSHOW 2006 Fuar giriş biletleri var. isteyenlere UCRETSIZ olarak verecek veya kargoyla gonderecek.

Fuar Adi: MOTOSHOW 2006 MOTOSİKLET VE EKİPMANLARI, AKSESUARLARI FUARI
Tarih : 30 MART - 02 NİSAN 2006
yer : DÜNYA TİCARET MERKEZİ YEŞİLKÖY/İSTANBUL

istanbulda olanlar Jameika34 le irtibata gecip alabilirler.(Sirkeci'den)
uzakta olanlara kargoyla gonderebilir.

Jameika34un MSN : [email protected]
GSM : 0535 9271141

Yalniz lutfen gercekten fuara gidecek olanlar bilet istesinler. Biletler bosa gitmesin. 3 tane de ben isteyecegim bilet. banada birakin :queen:

ben irtibata geçtim ve biletleri aldım. çok sağol jameika 34(hakan) teşekkürler. :rendeer:

:rendeer: Jameika iyilik timsali oldun Valla...

Bana ve butun motosiklet camiasina yardimlarin icin tesekkurler...

mümkünse ben de rica edeyim, nasip olursa fuarda görüşürüz...inşallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah jameikaya hemen basvuruyorum

Mümkünse ben de tek bir bilet isterim.

Arkadaşlar fuarda buluşalım, fuar sonrası da bir yerlere gidelim mi?

Caner, insan kardeşini de düşünür ona da alır dimi.. Alacağın olsun..

hmm. bi hayır işi söz konusu :)
eğer kaldı ise bir adet bende isteyebilirmiyim
kalmadı ise de genede düşündüğünüz için sağolun
fuarda da bi ortak noktada el sıkışalım isterim

bilet değil davetiye...

Merhaba Arkadaşlar :)
öncelikle bir düzeltme yapmak istiyorum...Hakan beyin elinde bilet değil davetiye var. Yanlış anlaşılma olmasın. Motoshow06 için 150 tane davetiyesi var şimdi...zaten dağıtmaya başlamış bile...

Kendisiyle görüştüm... bazı arkadaşlarımız yok 30 tane yok 15tane şeklinde istek belirtiyormuş...kesinlikle herkese 1 tane verecek..

İstanbuldan isteyenler direk gidip kendisi teslim alacaklar...telefon açıp adresi alabilirsiniz ve gitmeden önce mutlaka haber vermeniz gerekiyor..

İstanbul dışından olanlara kargo ile gönderebilirim dedi kargo bedelini kendiniz ödeyeceksiniz haliylen. mail olarak (msn değil sadece mail ile bilgileri kabul ediyor) İsim Soyisim Açık adres bilgilerini göndermenizi istiyor bunlar kargo için lazım olan bilgiler..

Kendisiyle msn yoluyla görüşmeniz mümkün değil ...çünkü herkese cevap verebilecek zamanı yok takdir edersiniz ki ...çalışıyor...ve babası çok ağır hasta.... hastanede onunla ilgileniyor anlayışlı olalım...(dün ben konuşurken 75 tane istek gelmişti bile ve bir sürü kişi msnden eklemek istiyordu cevap veremez tabii ki) bir de çok enterasan arkadaşlar var adresimi ne yapacaksın kardeşim filan diyormuş...küfür edenler bile varmış...bu nasıl bir anlayıştır aklım almıyor bir türlü... bedava olunca yurdum insanına batıyor herhalde...neyse madem arkdaşımız böyle bir yardım yapıyor ayıp etmeyelim kendisine...üzmeyelim...hiç bir menfaati ve mecburiyeti yok ki...elindeki fazla davetiyeleri vermek istemiş işte....bize de onu üzmeden almak düşer derim.

fuarda görüşmek üzere:king:

keşke baştan böyle bir açıklama yapsalarmış daha iyi olurmuş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bedne istiyorum nasıl alıcam???

ya millet bende irtibata geçtim ama zamanım yok gitmeye müsait olan varmı alestacım sen varsın aklımda ama senin içinde uygun olurmu

Super Moderator
Biz de the O.C. ile bugün gittik aldık davetiyelerimizi.Hakan Bey'e çok teşekkür ederiz.

Shemoto'nun dediği gibi adamın işi gücü başından aşkın.Mail attım,sonra msn 'den konuşmaya çalıştım.Adamcağız bir türlü bilgisayarın başına oturamadı malum iş güç...Bence davetiye için başka imkanı olanlar rahatsız etmesin.Hem başı da mamur galiba malum babası hastaymış.Allah acil şifalar versin...

TWG

ya ben burdaki haberi görür görmez msn ime eklemiştim
sonradan değiştirilmiş msne eklemeyin denmiş
özür dilerim bir daha bakamadım foruma ve haberim olmadı
bugün de Hakan bey ile görüşüp aldım davetiyemi
çok teşekkür ederim ve Allah tan acil şifa dilerim...

gittim bugün kar yağarken valla hemde motorla muhabbet ettşk hakan abiyle ondada benim motordan varmış modifiye falan konuştuk biraz aldım davetiyeyi saolsun...
abi amortisörü kaldırttım bi kademe çok kolaymış yaw...
lastik siparişinide verdim olsun hemen gelcem sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar