artcı kaskı yapmanı tavsiye ederim o kaskı. bi arkadasın biner yada sevgilin olur sureklı bınme durumu olur yeni kask masrafı acma kendine
Artçı kask olarak kullanacak olan adam neden burada kask istesin ? :farao:
artcı kaskı yapmanı tavsiye ederim o kaskı. bi arkadasın biner yada sevgilin olur sureklı bınme durumu olur yeni kask masrafı acma kendine
Shero35 ( 250cc) - Marakesh45(125 mh drift ) - fantim - aritmik ( Honda CB 125 E )- 10SuzAsLa - PowerGarage (150 mcx Roadrace) - Fabre ( 600 cc) - 17muhammed ( Yamaha YBR 125 )
- forevermore ( Honda CBF 150 Kasklı FOTOSU VAR ! ) -deniz ci ( Kasklı Fotosu var ! ) - bjkcan ( Tvs Apache ) - Efe afyon( Siteden Uzaklaştırdı Fake ! ) - TurkishPower ( 150 Cc ) - bahadirce ( 150cc ) poer.145(150cc ) serkan88 ( Honda PCX 125 )
Üşenmedim Bütün Sayfaları taradım ve bu insanları buldum 600cc motoru olan var abiler ya BERKE abinin kask vermesini mi bekliyolardı kasksız mı dolaşıyolardı trafikte inanmıyosanız bakın bu insanlara ben yanlışmıyım doğrumuyum ? Bunun Düzeltilmesini istiyoruz saygılar abi.. HİÇ OLMAZSA ŞU TERBİYESİZLERİ KALDIR BENİM GİBİ ARKADAŞLARIMIN HAKKINI YEMESİNLER
Nicki karışık biraz . Konu açmıştım yeni . Çekiliş sonucu diye. Orda ss var .Kime çıktıki :silent::silent: