Ücretsiz kask .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni listeden silin wand abim saolsun bana bir adet gonderecek ordaki listede kalıp baskalarınon hakkını yemek haram wand abime telefonda tesekkur ettim bide burda etmek isterim saol abi cok tesekkur ederim

Son olarak belirtmek istediğim birşey var . Konuyu açarken unutmuşum yazmayı . Kazanan kişi mesaj artıktan 1 hafta içinde bana geri dönmez ise tekrar bir çekiliş yapacağım . Bugün 2. Gün henüz mesajıma geri dönülmedi .

Shero35 ( 250cc) - Marakesh45(125 mh drift ) - fantim - aritmik ( Honda CB 125 E )- 10SuzAsLa - PowerGarage (150 mcx Roadrace) - Fabre ( 600 cc) - 17muhammed ( Yamaha YBR 125 )
- forevermore ( Honda CBF 150 Kasklı FOTOSU VAR ! ) -deniz ci ( Kasklı Fotosu var ! ) - bjkcan ( Tvs Apache ) - Efe afyon( Siteden Uzaklaştırdı Fake ! ) - TurkishPower ( 150 Cc ) - bahadirce ( 150cc ) poer.145(150cc ) serkan88 ( Honda PCX 125 )

Üşenmedim Bütün Sayfaları taradım ve bu insanları buldum 600cc motoru olan var abiler ya BERKE abinin kask vermesini mi bekliyolardı kasksız mı dolaşıyolardı trafikte inanmıyosanız bakın bu insanlara ben yanlışmıyım doğrumuyum ? Bunun Düzeltilmesini istiyoruz saygılar abi.. HİÇ OLMAZSA ŞU TERBİYESİZLERİ KALDIR BENİM GİBİ ARKADAŞLARIMIN HAKKINI YEMESİNLER

Sakin ol ve terbiyeli ol. Tanımadığın insanlar hakkında üslubuna dikkat et burası çocuk panayırı değil. Merak ediyorsan kız arkadaşım daha düzgün bir kask tasksın bindiğinde diye listeye adımı yazdırdım. Herkese açık bir konu açılmış ve kaydolmak için bir kriter konmamış. İsteyen adını yazdırabilir demektir bu. Kaskı olmayan alamayan için bu konuyu açıyorum diye bir şey belirtilseydi eşek değiliz susar otururuz.

Kime çıktıki :silent::silent:
Nicki karışık biraz . Konu açmıştım yeni . Çekiliş sonucu diye. Orda ss var .

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------

Çekiliş sonucu kask çıkan arkadaştan mesajıma geri cevap aldım . Konu kapanabilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar