Ücretsiz Kask İsteyen Var Mı ?

Guzel teklif yapmissin.. Dizliklerine bir fiyat bicersen onlarla ilgilenebilirim
Dostum mont ve dizliklerimi vermeyi düşünmüyorum satılık değillir ayrıca.

kardesim hayırlı teskerelerin olsun, ALLAH ; vatana olan borcunu hakkıyla ödemeyi ve burnunu kanatmadan geri gelmeni nasib etsin inşallah. acıkcası bnde bi cooper alıyorum ama kaskım yok :)
Soğol dostum,bu arada bu kask chooper cıyı bozar dediğim gibi :p

tebrik ederim örnek bi davranış dostum.hayırlı teskereler şimdiden

Bu davranışından dolayı seni tebrik etmek istiyorum umarım kaskın ihtiyacı olan bir arkadaşımıza gider....HAYIRLI TESKERELER...........!!:mrgreen:

olaya bak ya herkes bu topikte :)

hocam çok hayırlı bir iş yapıyosun moturuda bana ver :p

he bu arada yanlış anlaşılmasın seni tebrik ediyorum dostum ADAMSIN

Satmaya çalıştım komik teklifler çıktı cümleni esas alarak söylemiştim onu fakat hibe etmek istiyorsan da hayır demem :p:p

Hayırlı teskereler şimdiden

Dostum madem dizliğe taktın gel al götür ama alıpta kenara atar kullanmazsan hakkım geçmiş olur ayrıca sağlığına pekte iyi gelmez :)

Bu arada birde köpeğim var onuda istermisin :queen:

arkadaşım askerlik nereye nasipse

Dostum daha belli değil cuma sabahı belli olacak hayırlısı.Benim ikiz kardeş askerde yarın geliyor bende pazar günü inş. gidiyorum.DK ya düştük galiba:)

Son düzenleme:
Hayırlı teskereler.Çok iyi bir iş yapıyorsun.İnşallah ihtiyacı olan birine ulaşır.:rendeer::rendeer::rendeer:
İstanbul'da olsam alırdım.

Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
nitrious81, BikerBoyz34, ARCHANGEL, barannet, cem_ali, ahmetdoger2, imacosfx, kalyo, mecho, mterayes26, Apprentice, martenmax, ozan150zc, CERRAHI, tubis, neversoft

:) :)

Bu konu hıt oldu sanırım :)

Kaç beden abi bu kask yani benim motosikletim yok sadece meraktan soruyorum herkes istemiş ama soran yok acaba alacak kişiye oluyo mu benim mesela M takmam gerekir

Kopek ne cins ? Uzaktan bakınca yavru pitbull u andırıyo.. Hatta renge bakmasam rednose diycem

Kaç beden abi bu kask yani benim motosikletim yok sadece meraktan soruyorum herkes istemiş ama soran yok acaba alacak kişiye oluyo mu benim mesela M takmam gerekir

Bende nezaman biri soracak acaba diye merak ediyordum:p L beden dostum.

Kopek ne cins ? Uzaktan bakınca yavru pitbull u andırıyo.. Hatta renge bakmasam rednose diycem

1- Resimdeki Aynen doğru tahmin,2-dişi dottweiler,3- erkek rottweiler daha bir aylık.Onlarda ayrı dert şuan.

Son düzenleme:
evet bana olmazmış zaten.Yanisiteyenlerin bunu gözardı etmemesi gerekir kargoyla gelip bi işe de yaramayabilir.neyse gerçekten ihtiyacı olan birisine gider inşallah.Çünkü kask çok önemli bir kişi bile kazandırabilirsen ne mutlu sana.bu güzel düşüncenden dolayı inşallah gönlünden geçen herşey olur.inşallah güle güle gidip güle güle gelirsin askerden şimdiden hayırlı teskereler

evet bana olmazmış zaten.Yanisiteyenlerin bunu gözardı etmemesi gerekir kargoyla gelip bi işe de yaramayabilir.neyse gerçekten ihtiyacı olan birisine gider inşallah.Çünkü kask çok önemli bir kişi bile kazandırabilirsen ne mutlu sana.bu güzel düşüncenden dolayı inşallah gönlünden geçen herşey olur.inşallah güle güle gidip güle güle gelirsin askerden şimdiden hayırlı teskereler

Teşekkür ederim dostum,Bende bu nedenle kaskı verceğim arkadaşın bizzan kendi motoruyla gelip kaskı denedikten sonra vermek istiyorum bu yüzden istanbul dışına göndermiyorum.

hayırlı teskereler arkadaşım
askere gideceğin ildeki mt ciler de seni yalnız bırakmazlar umarım göstermiş olduğun davranışın ardından

Dostum madem dizliğe taktın gel al götür ama alıpta kenara atar kullanmazsan hakkım geçmiş olur ayrıca sağlığına pekte iyi gelmez :)

Bu arada birde köpeğim var onuda istermisin :queen:
kendinide vericeksin birazdan nerdeyse:queen:
bu arada tebrik ediyorum seni umarım gerçekten ihtiyacı olan ve sürekli takıcak birine gider:farao:
hayırlı teskereler...

Msne ekledim seni =) Gönül ister rednose u da alalım =)

Birazda kredi kartı borcum var onlarıda istermisin dostum bak buna bütün MT ciler çok sevinir:mrgreen: bence sende bi fedakarlık yap öyle değil mi :p

hayırlı teskereler arkadaşım
askere gideceğin ildeki mt ciler de seni yalnız bırakmazlar umarım göstermiş olduğun davranışın ardından

Teşekürler dostum,Orda sürünmekten ve ot yolmaktan fırsat bulursam bende isterim tabi :)

kendinide vericeksin birazdan nerdeyse:queen:

Büyütülecek bir şey yok bunda altı üstü bir kask ve dizlik

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar