Ücretsiz 1 adet kask .

berkut hocam çok takdir ediyorum seni. daha motosikleti alamadım, ama alınca inşallah bir buluşmada tanışırız.

Mustafa Kepenek/Ankara
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim kendi kaskım var ama artçımın yok ihtiyacım çok fazla

Tebrik ederim :) :cat:
Çok teşekkürler.
Güzel bir davranış, tebrik ediyorum, umarım ihtiyacı olan birine çıkar :)
Teşekkürler. İnşallah.
Forumu takip ediyorum ama pek mesaj atmıyorum, kaskı kullanmaya devam ediyorum Allah senden razı olsun :)
Ne demek yeterki işine yarasın.

Güzel adamsın beko. hayırlı olsun şimdiden kime isabet ederse.. çekilişi http://www.random.org/lists/ 'dan yapabilirsin video çekerek, insanlara laf anlatmana gerek kalmaz..
Tamamdır abi teşekkürler.
berkut hocam çok takdir ediyorum seni. daha motosikleti alamadım, ama alınca inşallah bir buluşmada tanışırız.

Geçen buluştuk Bursa mt olarak. Eğer isterseniz artçı olarak alabilirim sizi, sorun değil :)
yeterki yeniden bir gezi olsun :) Bende okul -dershane durumunu ayarlayıp katılabileyim.

Son düzenleme:
Mustafa karsan - İstanbul . yaş 17 Artçı kaskım yok . genelde biri oluyo mutlaka yanımda :)

Kim ne derse desin yerinde ve örnek bir davranış bizede tebrik etmek düşer :rendeer:

Denizhan Akay - İstanbul - Yaş 18 - Kaskım yok ama , Motorum da yok Eldivenlerim var ( bende evde kendim eldivenleri takıp Motor yarışı oynuyorum napıyım Aşkk işte :))))) ve inşAllah bir gün benimde motorum olur Allah herkese nasip etsin :)

Uğuray İşler Ankara/küçükesat Arçım için ideal bir kask

niye dağıtıyosun diyenlere sakın aldırma

http://www.memurlar.net/haber/199019/

devletin kırk yılda bir yaptığını sen daha sık yapıyorsun teşekkürler.

Merhaba Beko, bende daha yeni aldım motosikletimi. Cumartesi günü KTM Duke 125'ime kavuştum. 2. el falan ama temiz motosiklet çok şükür. Biraz aile desteği birazda banka kredisiyle motosikleti ve ekipmanları tamamladım ancak artçı için kaskımı alamadım. Malum noter ilemleri, sigorta, ehliyet harç bedeli, ceket, eldiven ve kask derken 2.ye fırsat olamadı ne yazıkki. Kurayla bana çıkar mı bilmiyorum ama umarım hayırlı olur kazanan arkadaş için de. :)

Benim için değil ama babamın yeni bir kaska ihtiyacı vardı. en son yanına gittiğimde bana kask modellerini soruyodu. 99'dan beri aynı kaskı kullanıyo , kaskın elle tutulacak yeri kalmadı ve en sonunda hatıra diye kenara attık kaskı:) Umarım en çok ihtiyacı olana gider kask. Bu arada gerçekten güzel bir davranış , teşekkürler.

Sinan EREL / Kırklareli

Mert ŞAHİN / İSTANBUL ÜMRANİYE
Öğrenci olduğumu belirtmek istiyorum :queen::queen:

Son düzenleme:
Mehmet Kurcan Bursa/Nilüfer/Tahtalı köyü :) kaskım motorumun cantasında dururken kılıdı kırılıp calınmıştı ihsaniye civarlarında 28 aralıkta saat 15:00 civarlarında zar zor kaskı alabılmek ıcın bi motordan bile vazgeçmiştim kask yüzünden 5000 km fazla motoru almıştım içimde acımadı ama calındıktan sonra gerçekten cok uzuldum acıkcası bu kaska suanda ıhtıyacım var borç harç kask alamıyorum dolayısıyla uzun yola cıkamıyorum evden işe işten eve ama bu bile tedirgin ediyor beni. neyse fazla uzatmıyım bana cıksada cıkmasada teşekkür ederim kardeşim allah senden razı olsun çıkanada güle güle kullanmak nasip olsun inşallah iyi forumlar..

Berat / İstanbul

Benide yaz hocam. Zor anlar yaşatıyor arada bu dandik camsız kask bana.

w1d9nA.jpg

hürgün iki kişi işe gidip geliyoruz ve bir kaskımız var

benimde artçı kaskım yooook banada banada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar