Ücretsiz 1 adet kask .

Merhabalar .

Daha öncedende kendi kaskımı çekilişle bir arkadaşa yine forumda konu açarak hediye etmiştim . Kargo ona ulaşınca bana resmini gönderdi. Açıkçası çok sevindim.

Şimdide artçı kaskımı yenisini aldığım için GERÇEKTEN İHTİYACI olan birine hediye etmek istiyorum. Çekilişe katılmak isteyen örnek olarak şu şekilde yazarsa sevinirim.

Berkut ŞENTÜRK / Bursa

Kaskın markası GSP. Yaklaşık 100 tl. M beden. Lütfen gerçekten ihtiyacı olan ismini yazsın. Vicdanınıza bırakıyorum.

Birde niçin burda millete göstere göstere veriyorsun diyenler olmuştu geçen ki hediye kaskımı verdiğimde. Ben eğerki işi özel mesaj ile halletmeye kalkarsam işler karışacak ve insanların aklında acaba kayırdığım biri olabilirmi düşüncesi oluşabilir. Bu yüzden herşeyi açık yapmak istiyorum.

1-2 resmini koyayım kaskın.

İlk olarak biricik kardeşimin kafasında çektiğim resim. ( büyük olduğunu biliyorum, zaten kardeşimin kaskı ayrı)

Mert CANBAKAL/Trabzon

Okula kuzenle gidiyorum arasıra.Onda kask yok. Çekiliş bana çıkar ve daha ihtiyaçlı biri gözünüze çarparsa hakkımı ona devredersiniz.

Son düzenleme:

BSY

Berkay YILDIZ / Eskişehir

Kendi kaskım var fakat artçı aldığımda malesef kasksız oluyor ve bu beni hem artçımın sağlığı açısından hemde çevirmeler açısından tedirgin ediyor.
Martın 2 sinde İstanbul'a fuar için babamla birlikte gideceğiz tam 700km ancak artçı için bir kaskımız olmadığından babam arabayla gitmemize zorluyor ki bende gece gündüz motorla gideriz hayallerini yapıyordum. Belli mi olur belki ufak bir hayalim gerçekleşir eğer bana çıkarsa...
Ayrıcada motoruma bundan sonra korkmadan artçı alabilirim.
Her kime çıkarsa çıksın yaptığınız iş gerçekten çok mükemmel bir iş keşke herkes sizin gibi olabilse...

Tayfun Gün / ManisA.AKHİSAR
dörtbuçuk yıldır motosklet kullanıyorum hiç kask takmadım çünkü yok :) bir türlü alamadın açıkçası ucuza satılan köükten yapılmış kaskı takmaktansa beklemeyi tercih ettim :(

hayırlı olsun umarım ihtşyacı olan birisine gider güzel konu

Çok güzel örnek bir davranışta bulunuyorsunuz. Tebrik ediyorum :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim senin bu huyunu seviyorum iste. Allah razı olsun senden.

hayırlı olsun umarım ihtşyacı olan birisine gider güzel konu
İnşallah.

Çok güzel örnek bir davranışta bulunuyorsunuz. Tebrik ediyorum :rendeer:
Çok teşekkürler.
Kardeşim senin bu huyunu seviyorum iste. Allah razı olsun senden.
Ben 18 yaşındayım, elimden geldiği kadar. Alan kişi bir hayır duası ederse ne mutlu bana . Allah hepimizden razı olsun. Motorsiklet gibi tehlikeli bir alete biniyoruz , birbirimize destek olmalıyız bence :)

Bu arada çekiliş 1 hafta sürecektir. Unutmuşum , kusura bakmayın.

Önceki kask çekilişle bana çıkmıştı kendisine tekrar teşekkür ediyorum en kısa sürede kaskı kargolamıştı. Bu sitedeki ender yardımsever arkadaşlardan :)

Ahmet Bozdağ/İstanbul
bana çıkarsa kaskım olmadığı için bunu kullanacağım kask parası biriktirene kadar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar